Κινήσου στην πόλη με ελευθερία και περισσότερες επιλογές με την νέα κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα

κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα

Η νέα κάρτα Dual είναι η πρώτη κάρτα στην ελληνική τραπεζική αγορά, με παράλληλη χρεωστική και πιστωτική λειτουργικότητα  που προσφέρει  ελευθερία επιλογών και  έλεγχο στις  συναλλαγές σου. 

Η ανοιξιάτικη Αθήνα σε περιμένει να την ανακαλύψεις με δεκάδες θεάματα σε θέατρα, κινηματογράφους και μουσικές σκηνές, συναρπαστικές εκθέσεις στα μουσεία, νέα εστιατόρια και bar, νέες τάσεις στο shopping αλλά και ιδέες για ταξίδια με τα τριήμερα και το Πάσχα ενόψει. Πώς μπορούν όλα αυτά να έρθουν ακόμη πιο κοντά σου δίνοντάς σου περισσότερες λύσεις για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου; 

κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα

Σήμερα, ελευθερία σημαίνει περισσότερες επιλογές. Και η νέα κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα μας τις δίνει! Πώς θα ήταν ένας κόσμος με αμέτρητες επιλογές και ελευθερία κινήσεων; Όπως το να μπορείς να έχεις ΜΙΑ κάρτα που σου δίνει την επιλογή να τη χρησιμοποιείς όπως εσύ επιθυμείς, είτε ως χρεωστική είτε ως πιστωτική ελεύθερα! 

Είτε πρόκειται για το εισιτήριο της Οσκαρικής ταινίας της εβδομάδας είτε για ένα δείπνο σε Χρυσοσκουφάτο εστιατόριο για μια ιδιαίτερη στιγμή, όποια κι αν είναι η επόμενη επιθυμία σου, η Εθνική Τράπεζα σου προσφέρει την πρωτοποριακή κάρτα Dual, μια νέα κάρτα που αλλάζει τον τρόπο που κάνεις τις συναλλαγές σου. Μια κάρτα που συνάδει με τη σύγχρονη πελατοκεντρική φιλοσοφία της Εθνικής Τράπεζας. Με προϊόντα, υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις ευελιξίας στην καθημερινή διαχείριση των οικονομικών σου, που σου επιτρέπουν να κινείσαι ελεύθερα.

κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα

Η νέα κάρτα Dual είναι η πρώτη κάρτα στην ελληνική τραπεζική αγορά, με παράλληλη χρεωστική και πιστωτική λειτουργικότητα  που προσφέρει  ελευθερία επιλογών και  έλεγχο στις  συναλλαγές σου. Μια κάρτα που μπορείς να χρησιμοποιείς για τις αγορές που χρειάζεσαι, από την πιο μικρή καθημερινή αγορά μέχρι τις πιο ιδιαίτερες επιθυμίες σου. Από το να αγοράσεις τον καφέ σου και να πας στο θέατρο μέχρι να κλείσεις τα εισιτήρια για εκείνο το ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν ή να αποκτήσεις τον καναπέ που λείπει από το σαλόνι σου. 

Και το καλύτερο; Με την ευελιξία της κάρτας Dual , οι επιλογές σου  είναι πολλές . Αγορές, προνόμια, εξοικονόμηση, όλα στα χέρια σου. Απολαμβάνεις αυτόματα τα πλεονεκτήματα του προγράμματος επιβράβευσης Go For More, συμμετέχοντας σε έναν κόσμο ανταμοιβών και προνομίων που θα είναι μαζί σου σε κάθε βήμα. Με το Go For Μore, όσο περισσότερο χρησιμοποιείς την κάρτα Dual τόσο περισσότερους πόντους κερδίζεις! Τους πόντους που συγκεντρώνεις μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε € σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου. Επιπλέον, έχεις και δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση. 

Η νέα κάρτα Dual προσφέρεται μόνο από την Εθνική Τράπεζα και ανοίγει νέες προοπτικές και δυνατότητες για εσένα που θέλεις περισσότερη ευελιξία  σήμερα και σε προσκαλεί σε έναν κόσμο όπου οι επιλογές σου όχι μόνο δεν περιορίζονται, αλλά πολλαπλασιάζονται. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ανακαλύψτε το νέο καινοτόμο προϊόν της Εθνικής Τράπεζας εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εβδομάδα 15-21 Ιουλίου

Η τρίτη εβδομάδα του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός" φέρνει οκτώ ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Δήμος Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας λόγω καύσωνα

Σε 24ωρη βάση η λειτουργία των Παιδικών Χαρών και των Ανοικτών Αθλητικών Κέντρων.

Όλα όσα πρέπει να δεις στο αφιέρωμα "1974 & 1944 - Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της"

Μια λίστα με τα highlights του επετειακού αφιερώματος που σχεδίασε ο Δήμος Αθηναίων, με αφορμή τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας αλλά και τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τη ναζιστική κατοχή.

"Νατέλα: Δεκαοχτώ χρόνια χωρίς τον Άλεξ": Η νέα σειρά podcast του istorima

Μια αληθινή ιστορία εξαφάνισης ενός παιδιού μέσα από τις διηγήσεις της μητέρας του, με την υπογραφή του οργανισμού συλλογής προφορικών ιστοριών istorima.

ΥΠΠΟ: Θωρακίζεται το Κάστρο της Κορώνης

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το ιστορικό μνημείο, όπου υλοποιείται μεγάλο τεχνικό έργο στερέωσης.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Σινεφίλ διήμερο στην Τεχνόπολη

Διπλό ραντεβού στην Τεχνόπολη για το Athens Open Air Film Festival και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 13 έως 19/7.