Είναι οι δωροκάρτες του JukeBooks το καλύτερο δώρο για κάθε audio-bookworm;

Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε στους αγαπημένους σας την ευκαιρία να γνωρίσουν τη μεγαλύτερη συνδρομητική πλατφόρμα audiobooks στα ελληνικά.

JukeBooks


Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε στους αγαπημένους σας την ευκαιρία να γνωρίσουν το JukeBooks, τη μεγαλύτερη συνδρομητική πλατφόρμα audiobooks στα ελληνικά και την μεγάλη συλλογή της με εκατοντάδες τίτλους βιβλίων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Μέσα σε ένα φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον η εφαρμογή, που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους, προσφέρει μια τεράστια γκάμα από δυνατότητες και εξατομικευμένα εργαλεία. Από διεθνή best sellers, νέες κυκλοφορίες, παιδικό βιβλίο, κλασική λογοτεχνία, αστυνομικά μυθιστορήματα, ιστορία ή αυτοβελτίωση μέχρι θρίλερ: ό,τι κι αν ψάχνετε η πολυσυλλεκτική audio-βιβλιοθήκη του JukeBooks το έχει!

Μάλιστα, η ποικιλία στις επιλογές δεν σταματά εκεί αφού η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους μεγάλους και μικρότερους βιβλιόφιλους να επιλέξουν την επόμενη ακρόασή τους βάσει του διάθεσιμου χρόνου τους (π.χ. ακροάσεις για 4 ή 5 ώρες), τον αφηγητή ή αλλές προσωπικές παραμέτρους. Γνωστοί ηθοποιοί, τραγουδιστές, συγγραφείς χαρίζουν τη φωνή τους στα audiobooks αναβαθμίζοντας την εμπειρία της ακρόασης. Επίσης, το JukeBooks, φιλοξενεί ένα section με επιλεγμένα podcasts από την δημοφιλή πλατφόρμα του Soundis αλλά και το "Behind the book", μια σειρά συνεντεύξεων των αγαπημένων σας συγγραφέων.

Για να δωρίσετε μια από τις τρεις δωροκάρτες του JukeBooks για απεριόριστη πρόσβαση 3, 6 ή 12 μηνών - αξίας € 26,99, € 49,99 και € 79,99, αντίστοιχα - επισκεφτείτε τη νέα σελίδα της πλατφόρμας.


Δύο νέοι τίτλοι για μικρούς και μεγάλους βιβλιοφάγους

"Η εγγονή του Αι Βασίλη και η εξαφάνιση των ξωτικών"

Η εγγονή του Αι Βασίλη και η εξαφάνιση των ξωτικών

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου διαβάζει το βιβλίο της Αμάντας Μιχαλοπούλου "Η εγγονή του Αι Βασίλη και η εξαφάνιση των ξωτικών" (εκδόσεις Καστανιώτη). Στο νέο τόμο με τις περιπέτειες της εγγονής του Αϊ-Βασίλη συμβαίνει κάτι τρομερά αναπάντεχο: εξαφανίζονται τα ξωτικά. Η εγγονή αναλαμβάνει δράση και με το φακό του ντετέκτιβ αναζητά τα ίχνη τους σ’ όλο τον κόσμο: από τη Μεσόγειο έως την Κίνα και από το Μαρόκο έως τη Νέα Υόρκη.

"Από ήλιο σε ήλιο: Αποσπερίτης" 

Από ήλιο σε ήλιο: Αποσπερίτης

Με αφορμή τη ματωμένη απεργία της Σερίφου η Μαίρη Κόντζογλου υπογράφει ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τον έρωτα, έναν αγώνα και έναν τόπο που γέννησε θεούς και ήρωες (εκδόσεις Μεταίχμιο). Αφηγείται η Ειρήνη Καζάκου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το ΥΠΠΟ παραχωρεί κτίριο στην Πλάκα για την έδρα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Η παραχώρηση του κτιρίου αποτέλεσε σημαντική εξέλιξη και θέτει αυστηρούς όρους για την μελλοντική διαχείριση του νέου αυτού κτιρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/08/2024

Αποχαιρετώντας τον Μάρτιν Φίλιπς και τη Τζένη Μαστοράκη

Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και απαιτεί συνεχώς το νέο και το φανταχτερό, η μουσική του Μάρτιν Φίλιπς και η ποίηση της Τζένης Μαστοράκη αποτελούν ένα καταφύγιο σπάνιας ομορφιάς και διακριτικής μελαγχολίας.

Updated | Πού να απευθυνθείτε για βοήθεια και υποστήριξη κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην Αττική

Πληροφορίες και χρήσιμα τηλέφωνα για τους πληγέντες αλλά και για όσους επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια.

Η Σάμος, ο φετινός τρύγος με εξαιρετικής ποιότητας Μοσχάτο και οι ιστορίες των παλιών αμπελουργών

Η Σάμος ξεκίνησε για τα καλά τον τρύγο με την πρωταγωνίστρια ποικιλία να βρίσκεται στην καλύτερη έκφραση της.

Το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια θα δοθεί στο Σπίτι της Γυμναστικής

Ο χώρος που στεγάζεται στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο και με τη σειρά του θα στεγάσει το μέλλον της ελληνικής γυμναστικής θα λάβει το όνομα του τριπλού Ολυμπιονίκη, όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Επιχορηγήσεις 2.006.000 ευρώ από το ΥΠΠΟ για θεατρικές παραγωγές, φεστιβάλ και εκδηλώσεις

Το Υπουργείο Πολιτισμού μέσα από το πρόγραμμα Δημιουργική Ελλάδα στηρίζει το θέατρο και τους δημιουργούς του.

Αρχαία Όλυνθος: Μοναδική εμπειρία περιήγησης στον χώρο και στον χρόνο

Ο εκσυγχρονισμένος χώρος πληροφόρησης της Αρχαίας Ολύνθου προσφέρει στους επισκέπτες μια πρωτοποριακή και διαδραστική εμπειρία εξερεύνησης της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής.