Χριστούγεννα στο δικό μας Πάρκο, The Ellinikon Experience Park!

Φέτος, μικροί και μεγάλοι, δημιουργούμε ξεχωριστές αναμνήσεις στο The Ellinikon Experience Park.

The Ellinikon Experience Park

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου είναι εδώ και το φωταγωγημένο The Ellinikon Experience Park υπόσχεται σε μικρούς και μεγάλους πρωτότυπες δράσεις και πολλές εκπλήξεις. Με σύνθημα "Ζήσε τα δικά σου Χριστούγεννα στο δικό σου Πάρκο!" οι επισκέπτες καλούνται να δημιουργήσουν τις δικές τους ξεχωριστές αναμνήσεις επιλέγοντας από τις διαφορετικές γιορτινές δράσεις που πραγματοποιούνται στο Πάρκο. 

Ellinikon Experience Park

Για όλο τον Δεκέμβριο και μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου το The Ellinikon Experience Park θα είναι ανοιχτό καθημερινά περιμένοντας το κοινό για χριστουγεννιάτικες βόλτες, παιχνίδια και πολλές λιχουδιές. Και για του λόγου το αληθές, τα ξύλινα σπιτάκια Santa Grottos φιλοξενούν μια πληθώρα από διαδραστικά εργαστήρια αλλά και μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, στην Πλατεία Α. Στον ίδιο χώρο με το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο κρύβεται, επίσης, μια πλούσια σειρά από "νόστιμες εκπλήξεις" από τα αγαπημένα brands, όπως τα Johnie Hot Dog, Esteban, Kyknos, Hogar, Hans & Gretel και Lukumades.

Ellinikon Experience Park.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί! Στην Πλατεία Β ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο vintage Carousel συμπληρώνει την μαγική ατμόσφαιρα καλώντας μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν διασκεδαστικές βόλτες. Σίγουρα η μουσική, τα λαμπάκια και τα πανέμορφα στολίδια θα σας βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα και στον κήπο δίπλα από το σιντριβάνι, που στολίζεται με φώτα, τα οποία δημιουργούν σχέδια εμπνευσμένα από την κοσμαγάπητη "Έναστρη Νύχτα" του μεγάλου Ολλανδού ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

Ellinikon Experience Park

Η είσοδος στο Πάρκο είναι δωρεάν, όπως και όλες οι θεματικές δράσεις πέραν του vintage Carousel, για το οποίο απαιτείται προκράτηση, με κόστος € 3. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη διευκόλυνση των επισκεπτών υπάρχει χώρος ελεύθερης στάθμευσης  στο Πάρκο.

Ellinikon Experience Park

Ωράριο Λειτουργίας

Καθημερινά: 9 π.μ. - 10 μ.μ.
22/12/23 - 7/01/24: 9 π.μ. - 11 μ.μ. 
24/12/23 & 31/12/23: 9 π.μ. - 10 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του The Ellinikon Experience Park. | Instagram | Facebook | YouTube

Ellinikon Experience Park

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το ΥΠΠΟ παραχωρεί κτίριο στην Πλάκα για την έδρα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Η παραχώρηση του κτιρίου αποτέλεσε σημαντική εξέλιξη και θέτει αυστηρούς όρους για την μελλοντική διαχείριση του νέου αυτού κτιρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/08/2024

Αποχαιρετώντας τον Μάρτιν Φίλιπς και τη Τζένη Μαστοράκη

Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και απαιτεί συνεχώς το νέο και το φανταχτερό, η μουσική του Μάρτιν Φίλιπς και η ποίηση της Τζένης Μαστοράκη αποτελούν ένα καταφύγιο σπάνιας ομορφιάς και διακριτικής μελαγχολίας.

Updated | Πού να απευθυνθείτε για βοήθεια και υποστήριξη κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην Αττική

Πληροφορίες και χρήσιμα τηλέφωνα για τους πληγέντες αλλά και για όσους επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια.

Η Σάμος, ο φετινός τρύγος με εξαιρετικής ποιότητας Μοσχάτο και οι ιστορίες των παλιών αμπελουργών

Η Σάμος ξεκίνησε για τα καλά τον τρύγο με την πρωταγωνίστρια ποικιλία να βρίσκεται στην καλύτερη έκφραση της.

Το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια θα δοθεί στο Σπίτι της Γυμναστικής

Ο χώρος που στεγάζεται στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο και με τη σειρά του θα στεγάσει το μέλλον της ελληνικής γυμναστικής θα λάβει το όνομα του τριπλού Ολυμπιονίκη, όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Επιχορηγήσεις 2.006.000 ευρώ από το ΥΠΠΟ για θεατρικές παραγωγές, φεστιβάλ και εκδηλώσεις

Το Υπουργείο Πολιτισμού μέσα από το πρόγραμμα Δημιουργική Ελλάδα στηρίζει το θέατρο και τους δημιουργούς του.

Αρχαία Όλυνθος: Μοναδική εμπειρία περιήγησης στον χώρο και στον χρόνο

Ο εκσυγχρονισμένος χώρος πληροφόρησης της Αρχαίας Ολύνθου προσφέρει στους επισκέπτες μια πρωτοποριακή και διαδραστική εμπειρία εξερεύνησης της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής.