Δωδώνη: 4 νέες εθιστικές γεύσεις σε μια ήδη πλούσια γκάμα

Όνομα ταυτισμένο με το ελληνικό παγωτό για πέντε και πλέον δεκαετίες, η Δωδώνη πάντα αναζητά την καινοτομία, διατηρώντας τη φρεσκάδα των στοιχείων που την καθιστούν διαχρονική.

Δωδώνη

Όνομα ταυτισμένο με το ελληνικό παγωτό για πέντε και πλέον δεκαετίες, η Δωδώνη πάντα αναζητά την καινοτομία, διατηρώντας τη φρεσκάδα των στοιχείων που την καθιστούν διαχρονική. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι, εμπλουτίζει την πλούσια γκάμα των συνολικά 47 γεύσεών της με τέσσερις νέους θεϊκούς συνδυασμούς. 

Πρώτο το υπέροχα αναζωογονητικό σορμπέ από ιταλικό λικέρ limoncello, η ιδανική επιλογή για επιδόρπιο. Έπειτα, έχουμε την Grey Madagascar Vanilla, μια "πειραγμένη" βανίλια Μαδαγασκάρης σε γκρι απόχρωση, καθώς αποτελείται από ενεργό φυτικό άνθρακα. Πρόκειται για το συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις εξυγιαντικές και αποτοξινωτικές ιδιότητές του. Ακολουθεί η Pavlova, ένα παγωτό βελούδινης κρέμας με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας που σπάνε στο στομα, προσφέροντας ανεπανάληπτη αίσθηση σε κάθε κουταλιά.

Δωδώνη

Δεν ξεχνάμε τη γεύση Crème Βrûlée, η οποία βασίζεται στον μαγικό συνδυασμό κρέμας, κρόκου αβγών, ζάχαρης, σπόρων βανίλιας, καραμελωμένης ζάχαρης και σος καμένης καραμέλας. Άψογο… Όταν επισκεφτείτε τα ψυγεία Δωδώνη για να δοκιμάσετε τις νέες γεύσεις, μην προσπεράσετε τα κλασικά παρφέ, τα οποία από τη δεκαετία του ’70 αποτελούν best seller της εταιρείας, χάρη στην παραδοσιακή, ακαταμάχητη συνταγή με την οποία φτιάχνονται. Διαλέξτε ανάμεσα σε παρφέ κρέμα, παρφέ σοκολάτα, παρφέ αμύγδαλο με σιρόπι σοκολάτας, παρφέ φιστίκι με πραλίνα φουντουκιού, όπως επίσης παρφέ φουντούκι με πραλίνα φουντουκιού και θα μας θυμηθείτε. Εξάλλου, η ποιότητα των γλυκών Δωδώνη είναι εξασφαλισμένη. Από το πρώτο παγωτό που φτιάχτηκε το 1967 μέχρι σήμερα, ο πήχης διατηρείται στην κορυφή, αφού για την παρασκευή χρησιμοποιούνται 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και κρόκοι αβγού, αληθινά φρούτα, ολόκληροι ξηροί καρποί και γνήσια σοκολάτα υψηλής ποιότητας.

dodoni.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το ΥΠΠΟ παραχωρεί κτίριο στην Πλάκα για την έδρα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Η παραχώρηση του κτιρίου αποτέλεσε σημαντική εξέλιξη και θέτει αυστηρούς όρους για την μελλοντική διαχείριση του νέου αυτού κτιρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/08/2024

Αποχαιρετώντας τον Μάρτιν Φίλιπς και τη Τζένη Μαστοράκη

Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και απαιτεί συνεχώς το νέο και το φανταχτερό, η μουσική του Μάρτιν Φίλιπς και η ποίηση της Τζένης Μαστοράκη αποτελούν ένα καταφύγιο σπάνιας ομορφιάς και διακριτικής μελαγχολίας.

Updated | Πού να απευθυνθείτε για βοήθεια και υποστήριξη κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην Αττική

Πληροφορίες και χρήσιμα τηλέφωνα για τους πληγέντες αλλά και για όσους επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια.

Η Σάμος, ο φετινός τρύγος με εξαιρετικής ποιότητας Μοσχάτο και οι ιστορίες των παλιών αμπελουργών

Η Σάμος ξεκίνησε για τα καλά τον τρύγο με την πρωταγωνίστρια ποικιλία να βρίσκεται στην καλύτερη έκφραση της.

Το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια θα δοθεί στο Σπίτι της Γυμναστικής

Ο χώρος που στεγάζεται στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο και με τη σειρά του θα στεγάσει το μέλλον της ελληνικής γυμναστικής θα λάβει το όνομα του τριπλού Ολυμπιονίκη, όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Επιχορηγήσεις 2.006.000 ευρώ από το ΥΠΠΟ για θεατρικές παραγωγές, φεστιβάλ και εκδηλώσεις

Το Υπουργείο Πολιτισμού μέσα από το πρόγραμμα Δημιουργική Ελλάδα στηρίζει το θέατρο και τους δημιουργούς του.

Αρχαία Όλυνθος: Μοναδική εμπειρία περιήγησης στον χώρο και στον χρόνο

Ο εκσυγχρονισμένος χώρος πληροφόρησης της Αρχαίας Ολύνθου προσφέρει στους επισκέπτες μια πρωτοποριακή και διαδραστική εμπειρία εξερεύνησης της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής.