Δωδώνη: 4 νέες εθιστικές γεύσεις σε μια ήδη πλούσια γκάμα

Όνομα ταυτισμένο με το ελληνικό παγωτό για πέντε και πλέον δεκαετίες, η Δωδώνη πάντα αναζητά την καινοτομία, διατηρώντας τη φρεσκάδα των στοιχείων που την καθιστούν διαχρονική.

Δωδώνη

Όνομα ταυτισμένο με το ελληνικό παγωτό για πέντε και πλέον δεκαετίες, η Δωδώνη πάντα αναζητά την καινοτομία, διατηρώντας τη φρεσκάδα των στοιχείων που την καθιστούν διαχρονική. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι, εμπλουτίζει την πλούσια γκάμα των συνολικά 47 γεύσεών της με τέσσερις νέους θεϊκούς συνδυασμούς. 

Πρώτο το υπέροχα αναζωογονητικό σορμπέ από ιταλικό λικέρ limoncello, η ιδανική επιλογή για επιδόρπιο. Έπειτα, έχουμε την Grey Madagascar Vanilla, μια "πειραγμένη" βανίλια Μαδαγασκάρης σε γκρι απόχρωση, καθώς αποτελείται από ενεργό φυτικό άνθρακα. Πρόκειται για το συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις εξυγιαντικές και αποτοξινωτικές ιδιότητές του. Ακολουθεί η Pavlova, ένα παγωτό βελούδινης κρέμας με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας που σπάνε στο στομα, προσφέροντας ανεπανάληπτη αίσθηση σε κάθε κουταλιά.

Δωδώνη

Δεν ξεχνάμε τη γεύση Crème Βrûlée, η οποία βασίζεται στον μαγικό συνδυασμό κρέμας, κρόκου αβγών, ζάχαρης, σπόρων βανίλιας, καραμελωμένης ζάχαρης και σος καμένης καραμέλας. Άψογο… Όταν επισκεφτείτε τα ψυγεία Δωδώνη για να δοκιμάσετε τις νέες γεύσεις, μην προσπεράσετε τα κλασικά παρφέ, τα οποία από τη δεκαετία του ’70 αποτελούν best seller της εταιρείας, χάρη στην παραδοσιακή, ακαταμάχητη συνταγή με την οποία φτιάχνονται. Διαλέξτε ανάμεσα σε παρφέ κρέμα, παρφέ σοκολάτα, παρφέ αμύγδαλο με σιρόπι σοκολάτας, παρφέ φιστίκι με πραλίνα φουντουκιού, όπως επίσης παρφέ φουντούκι με πραλίνα φουντουκιού και θα μας θυμηθείτε. Εξάλλου, η ποιότητα των γλυκών Δωδώνη είναι εξασφαλισμένη. Από το πρώτο παγωτό που φτιάχτηκε το 1967 μέχρι σήμερα, ο πήχης διατηρείται στην κορυφή, αφού για την παρασκευή χρησιμοποιούνται 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και κρόκοι αβγού, αληθινά φρούτα, ολόκληροι ξηροί καρποί και γνήσια σοκολάτα υψηλής ποιότητας.

dodoni.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Νέο σύστημα κατάταξης ελληνικών ξενοδοχείων με βάση τα κριτήρια βιωσιμότητας

Η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, έθεσε τα θεμέλια για μια νέα εποχή στον ελληνικό τουρισμό, ανακοινώνοντας την εφαρμογή ενός πρωτοποριακού συστήματος κατάταξης των ξενοδοχείων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/11/2024

"Dune, The Audiobook Experience": Η επική περιπέτεια του Φρανκ Χέρμπερτ πλέον στη συλλογή του JukeBooks

Το "α" βρέθηκε στο event του JukeBooks με αφορμή την κυκλοφορία του θρυλικού sci-fi βιβλίου σε ελληνικό audiobook.

"Αντιμιλώντας στην anti-woke/anti-gender ατζέντα"

Αυτός είναι ο τίτλος της εκδήλωσης του Κέντρου Διοτίμα όπου θα συζητηθούν φεμινιστικές και διαθεματικές αντιστάσεις απέναντι στην άνοδο των alt-right ιδεολογιών.

"Είμαι άνθρωπος, όχι σκουπίδι": Η τέχνη της Ελλάδας Στασινόγλου συναντά την επαυξημένη πραγματικότητα

Η καλλιτέχνιδα δρόμου Ελλάδα Στασινόγλου επιστρέφει με τη νέα εκδοχή της αφίσας χρησιμοποιώντας την επαυξημένη πραγματικότητα (AR) για να θίξει τη σκληρή πραγματικότητα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, μέσα από μια δυναμική καλλιτεχνική προσέγγιση.

Μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να γράψει λογοτεχνία;

Η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας διοργανώνει διαδικτυακή εισήγηση με θέμα "Τεχνητή Νοημοσύνη και Λογοτεχνία | Ιστορίες που γράφονται μόνες τους".

Athens Wine & Art Festival: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τέχνης και κρασιού στην Ελλάδα επιστρέφει ανανεωμένο

Οινικές και εικαστικές ανακαλύψεις θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο για δύο μέρες στη καρδιά του κέντρου από τις 23-24 Νοεμβρίου 2024.

Απεργία στα ΜΜΜ: Πώς θα κινηθούν Μετρό και Τραμ

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς ενόψει της συμμετοχής σωματείων εργαζομένων στην απεργιακή κινητοποίηση.