Όνομα ταυτισμένο με το ελληνικό παγωτό για πέντε και πλέον δεκαετίες, η Δωδώνη πάντα αναζητά την καινοτομία, διατηρώντας τη φρεσκάδα των στοιχείων που την καθιστούν διαχρονική. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι, εμπλουτίζει την πλούσια γκάμα των συνολικά 47 γεύσεών της με τέσσερις νέους θεϊκούς συνδυασμούς.
Πρώτο το υπέροχα αναζωογονητικό σορμπέ από ιταλικό λικέρ limoncello, η ιδανική επιλογή για επιδόρπιο. Έπειτα, έχουμε την Grey Madagascar Vanilla, μια "πειραγμένη" βανίλια Μαδαγασκάρης σε γκρι απόχρωση, καθώς αποτελείται από ενεργό φυτικό άνθρακα. Πρόκειται για το συστατικό το οποίο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις εξυγιαντικές και αποτοξινωτικές ιδιότητές του. Ακολουθεί η Pavlova, ένα παγωτό βελούδινης κρέμας με ρίπλα από κόκκινα φρούτα του δάσους και κομμάτια τραγανής μαρέγκας που σπάνε στο στομα, προσφέροντας ανεπανάληπτη αίσθηση σε κάθε κουταλιά.
Δεν ξεχνάμε τη γεύση Crème Βrûlée, η οποία βασίζεται στον μαγικό συνδυασμό κρέμας, κρόκου αβγών, ζάχαρης, σπόρων βανίλιας, καραμελωμένης ζάχαρης και σος καμένης καραμέλας. Άψογο… Όταν επισκεφτείτε τα ψυγεία Δωδώνη για να δοκιμάσετε τις νέες γεύσεις, μην προσπεράσετε τα κλασικά παρφέ, τα οποία από τη δεκαετία του ’70 αποτελούν best seller της εταιρείας, χάρη στην παραδοσιακή, ακαταμάχητη συνταγή με την οποία φτιάχνονται. Διαλέξτε ανάμεσα σε παρφέ κρέμα, παρφέ σοκολάτα, παρφέ αμύγδαλο με σιρόπι σοκολάτας, παρφέ φιστίκι με πραλίνα φουντουκιού, όπως επίσης παρφέ φουντούκι με πραλίνα φουντουκιού και θα μας θυμηθείτε. Εξάλλου, η ποιότητα των γλυκών Δωδώνη είναι εξασφαλισμένη. Από το πρώτο παγωτό που φτιάχτηκε το 1967 μέχρι σήμερα, ο πήχης διατηρείται στην κορυφή, αφού για την παρασκευή χρησιμοποιούνται 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος και κρόκοι αβγού, αληθινά φρούτα, ολόκληροι ξηροί καρποί και γνήσια σοκολάτα υψηλής ποιότητας.