Domotel Xenia Volos: Εξόρμηση στο πιο βραβευμένο ξενοδοχείο της περιοχής

domotel Volos

Μια αξέχαστη πρόταση φιλοξενίας συνθέτει και για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το πολυβραβευμένο Domotel Xenia Volos στον Βόλο, όπου τα συνδυάζει όλα… θάλασσα, βουνό και φυσικά "περατζάδα" στην παραλία.

Με το χαρακτηριστικά επιβλητικό του κτίριο μπροστά στη θάλασσα, δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Εξάλλου αποτελεί σημείο αναφοράς στην πόλη εδώ και 55 χρόνια, καθώς προσθέτει στη διαμονή μια ζεστή και προσωποποιημένη εμπειρία φιλοξενίας. 

domotel

Διακριτική πολυτέλεια, μίνιμαλ γραμμές και απαλά χρώματα που ξεκουράζουν το βλέμμα χαρακτηρίζουν όλους τους χώρους, εξασφαλίζοντας ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, προικισμένο με ανεμπόδιστη θέα στην πόλη του Βόλου ή στο Πήλιο. Αν διψάτε για δραστηριότητες παντός τύπου, το Info Desk του Domotel Xenia θα σας προτείνει μια πλούσια γκάμα που περιλαμβάνει από ιππασία στην παραλία, βόλτα με το τρενάκι στα χωριά του Πηλίου, οινογνωσία, ορειβασία, μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής με τους ντόπιους και πολλά άλλα.

domotel

Στην περίπτωση που θέλετε να αφιερώσετε χρόνο στην ευεξία και στην αποσυμπίεσή σας, το DreamWay Spa του ξενοδοχείου διαθέτει όλα όσα έχετε ανάγκη: εσωτερική πισίνα, jacuzzi, χαμάμ, σάουνα, υπηρεσίες μασάζ, αλλά και άθληση στο ηλιόλουστο γυμναστήριό, με σύγχρονα όργανα. Επιλέξτε την κατάλληλη θεραπεία προσώπου και σώματος, αφεθείτε σε ένα χαλαρωτικό μασάζ και νιώστε την απόλυτη αναζωογόνηση. 

Γνωρίζοντας πως οι ταξιδιωτικές αναμνήσεις πάνε χέρι χέρι με τις γευστικές μνήμες, το Domotel Xenia αποτελεί πόλο έλξης και για γαστρονομικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας, με το εστιατόριο Sea you Restaurant να προσφέρει μια σειρά από εκλεκτές γεύσεις προικισμένες από την δημιουργική μεσογειακή και ελληνική κουζίνα.

Πλαστήρα 1, Βόλος, τηλ 24210 92700, domotel.gr, Facebook: Domotel Xenia Volos City Resort

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εβδομάδα 15-21 Ιουλίου

Η τρίτη εβδομάδα του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός" φέρνει οκτώ ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Δήμος Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας λόγω καύσωνα

Σε 24ωρη βάση η λειτουργία των Παιδικών Χαρών και των Ανοικτών Αθλητικών Κέντρων.

Όλα όσα πρέπει να δεις στο αφιέρωμα "1974 & 1944 - Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της"

Μια λίστα με τα highlights του επετειακού αφιερώματος που σχεδίασε ο Δήμος Αθηναίων, με αφορμή τα 80 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας αλλά και τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τη ναζιστική κατοχή.

"Νατέλα: Δεκαοχτώ χρόνια χωρίς τον Άλεξ": Η νέα σειρά podcast του istorima

Μια αληθινή ιστορία εξαφάνισης ενός παιδιού μέσα από τις διηγήσεις της μητέρας του, με την υπογραφή του οργανισμού συλλογής προφορικών ιστοριών istorima.

ΥΠΠΟ: Θωρακίζεται το Κάστρο της Κορώνης

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το ιστορικό μνημείο, όπου υλοποιείται μεγάλο τεχνικό έργο στερέωσης.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Σινεφίλ διήμερο στην Τεχνόπολη

Διπλό ραντεβού στην Τεχνόπολη για το Athens Open Air Film Festival και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 13 έως 19/7.