Μπορεί το τσίπουρο να μην είναι από τις πρώτες επιλογές για το εορταστικό τραπέζι, ωστόσο, αν το προσθέσετε στα τσουγκρίσματα των ημερών, θα εκπλαγείτε ευχάριστα ενώ, όταν είναι παλαιωμένο, η γευστική εμπειρία μπορεί να είναι ασυναγώνιστη.
Το γιορτινό τραπέζι περιλαμβάνει ποικιλία από λιχουδιές, με νόστιμες πινελιές και τη φινέτσα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου, αλλά και πιο κλασικές, με πιάτα πληθωρικά και παραδοσιακά γλυκά. Οι εκλεκτοί μεζέδες όμως έχουν πάντα μια θέση σε κάθε περίσταση ανοίγοντας ορεκτικά κάθε γεύμα με πίτες, γεμιστές πιπεριές, κάθε λογής μοσχοβολιστούς κεφτέδες, χωριάτικα ψητά λουκάνικα και φυσικά πιάτα με θησαυρούς της θάλασσας που φυσικά ποτέ δεν παίζουν solo αλλά σιγοντάρονται από εκλεκτά αποστάγματα όπως το τσίπουρο και το ούζο.
Εδώ λοιπόν, το Τσίπουρο Αποστολάκη έρχεται να δώσει το "παρών", με το πλούσιο άρωμα και την ελαφριά γεύση του, αποτέλεσμα της πολλαπλής απόσταξης από στέμφυλα της ποικιλίας Μοσχάτο αλλά και των συνθηκών ζύμωσης και σωστής αναλογίας των συστατικών.
Οι μερακλήδες θα το προτιμήσετε χωρίς γλυκάνισο, όμως θα σας δικαιώσει και η επιλογή του αρωματισμένου με γλυκάνισο, καθώς παράγεται στη Μαγνησία, την περιοχή-ορόσημο του τσίπουρου. Με βαθιά τεχνογνωσία, μακρά ιστορία και παράδοση, η Οικογένεια Αποστολάκη παράγει αυτό το εξαιρετικής ποιότητας απόσταγμα για να φθάσει στο ποτήρι μας συνοδεύοντας άψογα τις όμορφες στιγμές και τις μαζώξεις της παρέας.