"The Lost Explorer": Ένα πολυβραβευμένο mezcal για χριστουγεννιάτικο δώρο

Το The Lost Explorer mezcal ξεκίνησε το δικό του "ταξίδι" στην Ελλάδα τη φετινή χρονιά και είναι το ιδανικό Christmas gift για τους λάτρεις των agave spirits.

The Lost Explorer

Ένα premium mezcal που εντυπωσιάζει από την πρώτη γνωριμία και μυεί όσους είχαν την περιέργεια να το ανακαλύψουν στην ξεχωριστή του φιλοσοφία, "Slow down & Sip Curiously”. Απαλές καπνικές νότες που προέρχονται από τον ιδιαίτερο τρόπο, βιώσιμης παραγωγής του σε κωνικούς γήινους φούρνους, όπου ψήνεται η αγαύη. Οι τρεις ποικιλίες αγαύης, η απαλή Espadín, η γήινη Tobalá και η εκλεπτυσμένη Salmiana, παράγουν μια απαλή, ισορροπημένη και κομψή γεύση, ιδανικές για μοναδικά serves με mezcal.

Το Τhe Lost Explorer Espadín είναι φτιαγμένο από 100% Espadín αγαύη, η οποία συγκομίζεται μετά από 8 χρόνια ανάπτυξης και έχει μια γλυκιά και ποώδη αίσθηση. Με νότες γλυκού μήλου, ώριμων φρούτων και διακριτική παρουσία καπνού, είναι γι’ αυτούς που θέλουν να μυηθούν στον κόσμο του mezcal! Το Τhe Lost Explorer Tobalá είναι φτιαγμένο από 100% αγαύη Tobalá, γνωστή και ως "Explorer agave" και συλλέγεται μετά από 10 χρόνια ανάπτυξης.

The Lost Explorer mezcal 3

The Lost Explorer mezcal 4

The Lost Explorer mezcal 2

Με γήινες νότες καπνού, κακάο, βανίλιας και δέρματος, το Tobalá προσφέρει μια μοναδική ισορροπία μεταξύ ξύλου και του umami που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς. Το Τhe Lost Explorer Salmiana είναι φτιαγμένο από 100% Salmiana agave, που συλλέγεται μετά από 12 χρόνια ανάπτυξης. Έχει τα πιο ποώδη αρώματα από τα τρία mezcal, με γλυκές, αλλά ταυτόχρονα πικάντικες νότες πράσινου τσίλι, γκρέιπφρουτ και φρέσκιας αγαύης, γι’ αυτούς που αναζητούν τις πιο τολμηρές γεύσεις.

The Lost Explorer mezcal 5

Το The Lost Explorer mezcal, το πιο πολυβραβευμένο mezcal παγκοσμίως, που ξεκίνησε το δικό του "ταξίδι" στην Ελλάδα τη φετινή χρονιά, είναι το κατάλληλο Christmas gift για τους λάτρεις των agave spirits, αυτούς που επιθυμούν να ανακαλύψουν νέες γεύσεις και εμπειρίες αλλά και τους cocktails lovers που απολαμβάνουν τα classic cocktails με ένα ιδιαίτερο twist.

The Lost Explorer mezcal 1

Join the Journey. Live curiously.


*Τα mezcal The Lost Explorer εισάγονται από τη Δυναμική ΑΕ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της Δυναμικής και του The Lost Explorer mezcal αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλα όσα πρέπει να δεις στο αφιέρωμα "1974 & 1944 - Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της"

Μια λίστα με τα highlights του επετειακού αφιερώματος που σχεδίασε ο Δήμος Αθηναίων, με αφορμή τα 80 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας αλλά και τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τη ναζιστική κατοχή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
15/07/2024

"Νατέλα: Δεκαοχτώ χρόνια χωρίς τον Άλεξ": Η νέα σειρά podcast του istorima

Μια αληθινή ιστορία εξαφάνισης ενός παιδιού μέσα από τις διηγήσεις της μητέρας του, με την υπογραφή του οργανισμού συλλογής προφορικών ιστοριών istorima.

ΥΠΠΟ: Θωρακίζεται το Κάστρο της Κορώνης

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το ιστορικό μνημείο, όπου υλοποιείται μεγάλο τεχνικό έργο στερέωσης.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Σινεφίλ διήμερο στην Τεχνόπολη

Διπλό ραντεβού στην Τεχνόπολη για το Athens Open Air Film Festival και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 13 έως 19/7.

ΥΠΠΟ: Λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμεικού

Ο αρχαιολογικός χώρος αποκτά μία νέα πύλη εισόδου-εξόδου, καθώς και άλλες απαραίτητες υποδομές.

Κραυγή των ωκεανών: Αποκαλύπτοντας την επίδραση των ανθρώπων στα θαλάσσια οικοσυστήματα

Το επιστημονικό σκάφος Tara βρίσκεται στην Αθήνα για ψηφιακές παραστάσεις, ωκεανογραφικά εργαστήρια, επισκέψεις και ημερίδα στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Αλλαγές στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας

Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωράει σε αναδιαμόρφωση της εισόδου του αρχαιολογικού χώρου ώστε να αναδεικνύεται το πέρας της Ιερά Οδού.