Από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου 2025, η HORECA επιστρέφει δυναμικά για να αναδείξει και πάλι τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στον κλάδο της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης. 500 brands θα παρουσιάσουν όλες τις τάσεις και εξελίξεις για ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, ένα must-attend café, ένα πρωτοποριακό bar και ένα εστιατόριο που θα γίνει πολυσυζητημένο. Προϊόντα, ιδέες και προτάσεις που απαντούν στις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης. Παράλληλα, τα stages θα υποδεχτούν εκατοντάδες experts του industry, μοναδικά live cooking shows με βραβευμένους chefs, εντυπωσιακά workshops, 3 πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ.
Workshops, Case studies, Cooking shows, Championships
Παγκόσμιες τάσεις και εξελίξεις για τη digital προβολή, το marketing και το management των ξενοδοχείων, εστιατορίων, cafe και bars, θα παρουσιαστούν στο stage του HORECA Business Lab στο Hall 3 από marketeers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη της αγοράς. Παράλληλα, τo stage του Hall 1, θα φιλοξενήσει ενδιαφέροντα workshops με "πρωταγωνιστή" τον καφέ καθώς και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Barista, Brewers Cup & Coffee in Good Spirits 2025 από τον SCA Greece, που θα συγκεντρώσουν και πάλι το ενδιαφέρον και θα συσπειρώσουν όλους τους coffee experts.
Φυσικά, για ακόμα μία χρονιά θα δώσουμε όλοι ραντεβού και στο stage του Gastronomy Lab στο Hall 4, όπου κορυφαίοι εκφραστές της σύγχρονης γαστρονομίας, και διακεκριμένοι chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα ανέβουν και θα αναδείξουν μέσα από live cooking shows, πρωτοποριακές μεθόδους μαγειρέματος, zero waste τεχνικές, διατροφικές τάσεις, σύγχρονες προτάσεις menu. Tέλος, με αφορμή τα 90 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με τίτλο "Δημιουργώντας Ευκαιρίες. Ανάπτυξη και Συνοχή."
Οι επισκέπτες της HORECA 2025 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν specialty coffees, να ανακαλύψουν νέα προϊόντα και να δοκιμάσουν πρωτοποριακές γεύσεις. Παράλληλα, η έκθεση θα προσφέρει εργαλεία, ιδέες και λύσεις για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας κάθε μοντέρνου καταλύματος ή χώρου εστίασης.