
Εκλεκτό ελαιόλαδο, γνήσιο θυμαρίσιο μέλι και ισορροπημένο μέλωμα κάνουν το καλό μελομακάρονο. Κάποια που μας ικανοποιούν είναι του Takis Bakery (Μισαραλιώτου 14, 21 0923 0052 Κουκάκι), του ιστορικού ζαχαροπλαστείου Αφοι Ασημακόπουλοι (Χαρ. Τρικούπη 82 κέντρο), οι μπουκίτσες του Le Greche (Mητροπόλεως 16Α Σύνταγμα, Λυκούργου 2 Ν.Ψυχικό), εκείνα του Κ. Κωστάκη στο"A la Grec" με κρητικό μέλι (Αγ. Παρασκευής 65 Χαλάνδρι), τα φίνα του Pastry Family στο Παγκράτι (Ριζάρη 19) κι εκείνα της Ρίτας Αμιραλιάν στο Rita’s Cookies (Δομοκού 40α Πειραιάς Κοκκινιά, 210 4912323). Προσθέστε κι εκείνα των πολίτικων ζαχαροπλαστείων Ρίο (Πρωτέως 4-8 Π.Φάληρο 210 9831892), Ριβιέρα (Τρίτωνος 119, Π.Φάληρο 2109826670), και Couel (Ασκληπιού 109 & Τσιμισκή / Ιπποκράτους 30, κέντρο, 2103606220).