H εορταστική περίοδος μας τυλίγει σε μια ζεστή αγκαλιά, όσο βρισκόμαστε σε μια συμφωνία γεύσεων και παραδόσεων με τους αγαπημένους μας, γύρω από το μεγάλο τραπέζι. Σ’ αυτό το πνεύμα συντροφικότητας, έρχεται να προστεθεί λίγη λάμψη στο ποτήρι μας όταν θα ανοίξουμε μια φιάλη Ψηλές Κορφές, το ποικιλιακό Μοσχάτο Άσπρο από τον ΕΟΣ Σάμου. Χρυσαφένιο και κομψό, προσφέρει την απαραίτητη πολυτέλεια, για να συνοδεύσει τα εντυπωσιακά πλατό τυριών, αλλά και τα πρώτα εδέσματα.
Η δροσιστική του οξύτητα θα ξεκουράσει τον ουρανίσκο μας από τον καταιγισμό γεύσεων. Και καθώς θα σερβίρουμε το χοιρινό με κυδώνι ή την πάπια με πορτοκάλι, θα πρωτοτυπή σουμε συνδυάζοντάς τα με το Samos Nectar, τον γλυκό οίνο από υπερώριμα σταφύλια, που μπλέκει αρώματα ξηρών καρπών, καραμέλας κι αποξηραμένων φρούτων. Ιδανικό για pairing και με τα γλυκά που θα κλείσουν όμορφα το γιορτινό μενού.