ΕΟΣ Σάμου: Τα κρασιά των γιορτών έχουν σαμιώτικο άρωμα

ΕΟΣ Σάμου

H εορταστική περίοδος μας τυλίγει σε μια ζεστή αγκαλιά, όσο βρισκόμαστε σε μια συμφωνία γεύσεων και παραδόσεων με τους αγαπημένους μας, γύρω από το μεγάλο τραπέζι. Σ’ αυτό το πνεύμα συντροφικότητας, έρχεται να προστεθεί λίγη λάμψη στο ποτήρι μας όταν θα ανοίξουμε μια φιάλη Ψηλές Κορφές, το ποικιλιακό Μοσχάτο Άσπρο από τον ΕΟΣ Σάμου. Χρυσαφένιο και κομψό, προσφέρει την απαραίτητη πολυτέλεια, για να συνοδεύσει τα εντυπωσιακά πλατό τυριών, αλλά και τα πρώτα εδέσματα.

ΕΟΣ Σάμου

Η δροσιστική του οξύτητα θα ξεκουράσει τον ουρανίσκο μας από τον καταιγισμό γεύσεων. Και καθώς θα σερβίρουμε το χοιρινό με κυδώνι ή την πάπια με πορτοκάλι, θα πρωτοτυπή σουμε συνδυάζοντάς τα με το Samos Nectar, τον γλυκό οίνο από υπερώριμα σταφύλια, που μπλέκει αρώματα ξηρών καρπών, καραμέλας κι αποξηραμένων φρούτων. Ιδανικό για pairing και με τα γλυκά που θα κλείσουν όμορφα το γιορτινό μενού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Χριστουγεννιάτικα bazaar στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα (12-18/12)

Συνεχίζονται τα χριστουγεννιάτικα bazaar που συνδυάζουν την εορταστική ατμόσφαιρα με την υποστήριξη σημαντικών κοινωνικών δράσεων.

Δήμος Αθηναίων και Ίδρυμα Ωνάση φωτίζουν τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και κάνουν την Αθήνα πιο βιώσιμη

Νέος φωτισμός στην Αρεοπαγίτου από την Ελευθερία Ντεκώ και παρεμβάσεις για την αισθητική και λειτουργική βελτίωση της πόλης.

Παρουσιάστηκε η χάραξη της Γραμμής 2 του Μετρό προς τον Δήμο Αχαρνών

Σε σχετική εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον δήμο, ανακοινώθηκε ότι ξεκινά ο σχεδιασμός και η μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας του έργου.

Συζητώντας για τον Ηρακλή και τον Αίσωπο

Δύο απογευματινές διαλέξεις συνδιοργανώνονται από το Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου.