6η ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της Μαρίνας Φλοίσβου

Η Μαρίνα Φλοίσβου συνεχίζει τη δέσμευσή της προς τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, παρουσιάζοντας την 6η ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2023, στην οποία αποτυπώνονται οι πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματα της στον τομέα της αειφορίας.

6η ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της Μαρίνας Φλοίσβου

Η Μαρίνα Φλοίσβου παρουσίασε την 6η ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για την πιστή τήρηση των απαιτήσεων των πυλώνων της Βιώσιμης Ανάπτυξης (ESG) κατά τη διάρκεια του 2023. Η παρουσίαση της έκθεσης πραγματοποιήθηκε στο Πλωτό Μουσείο Νεράιδα, που φιλοξενείται στη Μαρίνα. Η Μαρίνα Φλοίσβου υιοθετεί καινοτόμες πρακτικές και λειτουργεί με σεβασμό προς το περιβάλλον, προασπίζοντας την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων, πελατών και επισκεπτών, ενώ συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία αξίας για τις τοπικές κοινωνίες.

Στην Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του 2023 παρουσιάζονται οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις που υλοποιήθηκαν, καθώς και τα αποτελέσματα σχετικά με τα κύρια ESG επιτεύγματα σε τομείς όπως το Περιβάλλον, η Κοινωνία και η Διακυβέρνηση.

Η Έκθεση συντάχθηκε σύμφωνα με τις απαιτήσεις των GRI Universal Standards και του προτύπου υπευθυνότητας AA1000AP (2018), ενώ έλαβε και εξωτερική διασφάλιση από τον ανεξάρτητο φορέα TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina A.E. και επικεφαλής της LAMDA Marinas, κ. Σταύρος Κατσικάδης, δήλωσε σχετικά: "Η Μαρίνα Φλοίσβου βασίζεται στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας και στρατηγικής της. Η βελτίωση του αποτυπώματος της Μαρίνας Φλοίσβου αναφορικά με την Οικονομία, την Κοινωνία και το Περιβάλλον αντιμετωπίζεται ως κοινωνική ευθύνη που απαιτεί προσήλωση και συνεχή δράση, τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο".

Η πλήρης έκθεση είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: MF_EKE_2023_GR_WEB-1.pdf.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

"We are UoA": Το 1ο Φεστιβάλ του ΕΚΠΑ είναι γεγονός

Το ΕΚΠΑ ετοιμάζει μια τριήμερη γιορτή αφιερωμένη στη γνώση, την καινοτομία και τον πολιτισμό, συνδέοντας φοιτητές, αποφοίτους και την ευρύτερη κοινότητα μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και μουσικών δρώμενων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/10/2024

Έναν πανηγυρικό που συνδέει την 28η Οκτωβρίου με τον Ελύτη θα ακούσουμε στην Ακαδημία Αθηνών

Τον λόγο, που θα μεταδοθεί και διαδικτυακά, θα εκφωνήσει ο Ακαδημαϊκός κ. Χριστόφορος Χαραλαμπάκης.

Δήμος Αθηναίων: Επιδοτείται η ανακαίνιση 70 κατοικιών στην Αθήνα για ευάλωτα νοικοκυριά

"Η προσιτή κατοικία είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα" τονίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Έργα αναβάθμισης σε 6 σχολεία και 2 παιδικές χαρές από τον Δήμο Αθηναίων

Εγκαινιάζεται μια σύγχρονη παιδική χαρά στη γειτονιά του Γκύζη.

"Ευκολάκι" θα γίνει η μαγειρική με το νέο βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη

Η συλλογή συνταγών του Άκη Πετρετζίκη έρχεται προσεχώς από τις εκδόσεις Πατάκη για να μας αποδείξει ότι μπορούμε να τρώμε υπέροχα σπιτικά γεύματα χωρίς να σπαταλάμε πολύτιμο χρόνο.

"Απόηχος": Μια επιτελεστική συζήτηση για τον ήχο στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Το πολυμεσικό φεστιβάλ ήχου, θορύβου και λέξεων Noisy Words προσκαλεί τη Salomé Voegelin και τη συγγραφέα Αθηνά Αθανασίου σε μια συζήτηση με θέμα την ενεργητική ακρόαση του θορύβου.

Το Meet Market επιστρέφει στην Τεχνόπολη με φθινοπωρινή διάθεση

160+ εκθέτες, DJ sets, street food και πρωτότυπες δωρεάν δραστηριότητες περιμένουν το κοινό στο επόμενο Meet Market.