Red Bull King of the Square: Το skate event της χρονιάς είναι γεγονός

Το Red Bull King of the Square μεταμορφώνει τις πλατείες σε αρένες δράσης, προσκαλώντας skaters και θεατές να συμμετάσχουν σε μια εμπειρία γεμάτη ένταση και αδρεναλίνη με πλούσια έπαθλα.

Red Bull King of the Square

Το Red Bull King of the Square επιστρέφει και προσκαλεί όλους τους λάτρεις του skateboarding σε δύο ημέρες γεμάτες δράση το Σάββατο 12 Οκτωβρίου (5 μ.μ.) στο Ανοιχτό Θέατρο Αλίμου και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου (4 μ.μ.) στην Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Το event διεξάγεται σε συνεργασία με το Vodafone CU. Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του event.

Red Bull King of the Square

Challenges για τους skaters

Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε τρία απαιτητικά challenges:

  • The Wings Challenge: Οι skaters θα διαγωνιστούν στο υψηλότερο ollie στην κατηγορία ανδρών και στο hippie jump για τις γυναίκες και τους groms. Κάθε συμμετοχή έχει 5 προσπάθειες να εκτελέσει το καλύτερο άλμα.
  • The Bull Gap Challenge: Οι skaters της κατηγορίας ανδρών θα προσπαθήσουν να εκτελέσουν το longest ollie πάνω από ένα κενό, με 5 προσπάθειες για να πετύχουν την μεγαλύτερη απόσταση.
  • The Longest Rail Challenge: Σε αυτό το challenge, οι skaters θα πρέπει να εκτελέσουν τρία tricks πάνω σε ένα 10-μετρο rail, με την βαθμολογία να εξαρτάται από την απόσταση και τη δυσκολία των tricks. Κάθε skater έχει 5 προσπάθειες ανά trick και η καλύτερη καταμέτρηση είναι αυτή που θα μετρηθεί.

Red Bull King of the Square

Έπαθλα 

Οι τρεις καλύτεροι skaters θα αναδειχθούν νικητές και θα κερδίσουν:

  • 1ος νικητής: 300€
  • 2ος νικητής: 150€
  • 3ος νικητής: 50€
  • MVP: 200€
  • Όλοι οι νικητές θα απολαύσουν 1 χρόνο δωρεάν επικοινωνίας με Data και Λεπτά από το Vodafone CU. Τα ίδια έπαθλα ισχύουν και για τις γυναίκες και τους groms.

Η επιτροπή των κριτών περιλαμβάνει τους καταξιωμένους skaters Χρήστο Αποστολόπουλο, Στέφανο Οικονομάκη και Giorgio Zavos, με τον Αργύρη Γκόγκο να αναλαμβάνει τον ρόλο του host, προσφέροντας ζωντάνια και ενθουσιασμό στην εκδήλωση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Διήμερο φιλοζωικό φεστιβάλ υιοθεσίας

Το Φιλοζωικό Φεστιβάλ "Ημέρες Υιοθεσίας Ζώων Συντροφιάς" μάς καλεί να γιορτάσουμε την αγάπη και τη φροντίδα για τα ζώα, προσφέροντάς μας την ευκαιρία για ευαισθητοποίηση και υιοθεσία.

ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του δυτικού τμήματος της αρχαίας πόλης των Δελφών

Το Υπουργείο Πολιτισμού προγραμματίζει την ανάδειξη του δυτικού τμήματός της, προκειμένου να προστατεύσει και να αναδείξει την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της περιοχής.

2ο Φεστιβάλ Οικοπολιτισμού: H Land and Water πάει Ελευσίνα

4 ημέρες αφιερωμένες στο περιβάλλον, την οικολογία και τη βιωσιμότητα με ανοιχτές δράσεις για όλες τις ηλικίες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για τον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Λόγω των εορτασμών του Αγίου Διονυσίου, έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή της λιτανείας και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων.