Κωπηλασία για το Χαμόγελο του Παιδιού: Μια δράση αλληλεγγύης

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενώνει δυνάμεις για την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών σε ανάγκη.

Μια μεγάλη φιλανθρωπική αγκαλιά από το Χαμόγελο του Παιδιού για το Πάσχα

Το Χαμόγελο του Παιδιού μάς προσκαλεί σε μια μοναδική δράση κωπηλασίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, στις 9.30 π.μ., στην Τριήρη
Ολυμπιάς"
, στη Μαρίνα Φλοίσβου
. Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συμμετοχή εταιρειών και αποσκοπεί στην ενίσχυση του σημαντικού έργου του οργανισμού.

Η κωπηλασία συμβολίζει τις τεράστιες δυσκολίες και τον καθημερινό αγώνα που καταβάλλουν οι άνθρωποι του Χαμόγελου για κάθε παιδί και οικογένεια που έχει ανάγκη. Αναδεικνύει επίσης τη δύναμη της συνεργασίας, επισημαίνοντας ότι με ενωμένες δυνάμεις, κανένα εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο.

Μετά την ολοκλήρωση της κωπηλασίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να ξεναγηθούν στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο "Αβέρωφ", που ελλιμενίζεται δίπλα στην Τριήρη. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περιφέρεια Αττικής: Υποψήφια για τον τίτλο της "πιο ελκυστικής Περιφέρειας της Ευρώπης"

Η Περιφέρεια Αττικής στοχεύει σε μια σημαντική διεθνή διάκριση, καθώς συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ευρώπης στον διαγωνισμό των Wanderlust Reader Awards.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2024

Η Ελλάδα στη WOMEX 2024: Προώθηση της ελληνικής μουσικής σκηνής στο Μάντσεστερ

Το Υπουργείο Πολιτισμού αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την προβολή της πλούσιας ελληνικής μουσικής κληρονομιάς, συμμετέχοντας στη WOMEX 2024, μια πλατφόρμα για την προώθηση καλλιτεχνών και τη δικτύωση στη μουσική βιομηχανία.

9 ιδέες για βόλτα αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα (26/9-2/10)

Από εκθέσεις για την αρχαία υγεία μέχρι επαναστατικές καλλιτεχνικές παραστάσεις, η Αθήνα προσφέρει έναν πλούτο πολιτιστικών δρώμενων που διερευνούν την παράδοση, την τέχνη και τη μουσική με σύγχρονες οπτικές.

Γιατί το Google μάς "κερνάει" ποπ κορν;

Πιθανώς στη σημερινή σου διαδικτυακή πλοήγηση (25/9) να είδες το σκίτσο παραλλάσσει το κλασικό λογότυπο. Παρατήρησες ότι η λέξη Google είναι γραμμένη σε ένα κουβά ποπ κορν;

Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας-Ιαπωνίας στον τουρισμό

Η πρόσφατη συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη, με τον Ιάπωνα Υπουργό Tetsuo Saito υπογραμμίζει τη νέα εποχή στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Ιαπωνίας, εστιάζοντας στις ευκαιρίες συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού και της ανάπτυξης.

Βραδιά ερευνητή 2024: Στον αστερισμό του... οίνου με σαμιώτικο κρασί

Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου συμμετέχει στη βραδιά αστροπαρατήρησης που διοργανώνει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προσφέροντας δωρεάν κρασί.

Μία συζήτηση για τη Μεταπολίτευση στο Ινστιτούτο Γκέτε

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή & Δημήτρη Τσάτσου και το παρατηρητήριο Syntagma Watch διοργανώνουν συνέδριο με θέμα "Η στιγμή της Μεταπολίτευσης (Ιούλιος 1974-Αύγουστος 1975): Τα κρίσιμα συνταγματικοπολιτικά ζητήματα".