Εργασίες εγκατάστασης φωτισμού στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου: Αλλαγές στο ωράριο

Δείτε τι δηλώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής.

Ναός του Ποσειδώνα

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής ανακοινώνει ότι ο αρχαιολογικός χώρος του Σουνίου θα κλείσει στις 6 μ.μ. την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024. Ο λόγος για το κλείσιμο είναι η ολοκλήρωση εργασιών εγκατάστασης νέου φωτισμού στο ιερό του Ποσειδώνα.

Η τελευταία είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο θα είναι στις 5.40μ.μ..

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Γυρίστε την πόλη χωρίς αυτοκίνητο! Μια μεγάλη γιορτή στήνεται στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε όσα ετοιμάζει ο Δήμος Αθηναίων για την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/09/2024

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Ομιλία για την ψυχική ανθεκτικότητα και την προληπτική στήριξη με την ψυχολόγο Τόνια Νικολαίδη

Η ΑΠΡΙΟΡΙ ΑΜΚΕ διοργανώνει μια ιδιαίτερη εκδήλωση με τίτλο "Χτίζοντας Ψυχική Ανθεκτικότητα: Η Σημασία της Πρόληψης", η οποία πρόκειται να προσφέρει πολύτιμες γνώσεις και πρακτικά εργαλεία για την ενίσχυση της ψυχικής μας υγείας.

Νέες υποδομές προσβασιμότητας στην Άνω Πόλη Μονεμβασίας: Εγκατάσταση εναέριου αναβατορίου και διαδρομών περιήγησης

Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωρά σε ένα σημαντικό έργο για την καθολική προσβασιμότητα στην Άνω Πόλη της Μονεμβασίας, διευκολύνοντας την επίσκεψη ατόμων με κινητικά προβλήματα και ΑμεΑ.

Vans Shop Riot: Η μεγάλη γιορτή του Skateboarding έρχεται με νέο Concept και διασκεδαστική διάθεση

To ετήσιο κάλεσμα των Skateshops από την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και της skatebording σκηνή, που δίνει ραντεβού στο Skatepark Αμαρουσίου του ΟΑΚΑ για ένα μεγάλο event την Κυριακή 15/9

Νέα ανασκαφική ανακάλυψη στη νεολιθική θέση "Βοτανικός Κήπος" στη Λίμνη Πλαστήρα

Η πρόσφατη ανασκαφή προσφέρει πληροφορίες για την πρώιμη ιστορία της περιοχής και τη νεολιθική τεχνολογία, αποκαλύπτοντας σπάνια ευρήματα που ενισχύουν τη γνώση μας για τις συνθήκες ζωής και τις τεχνικές της εποχής.

Ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στην πλατεία Συντάγματος: "Γκολ στη Φτώχεια" με την Εθνική Αστέγων

Η πλατεία Συντάγματος θα μετατραπεί σε επίκεντρο κοινωνικής αλληλεγγύης και ποδοσφαιρικής δράσης, καθώς φιλοξενεί ένα μοναδικό τουρνουά ποδοσφαίρου με στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Σημαντικά βήματα στην αποκατάσταση του Τύμβου Καστά και στρατηγική ανάδειξής του

Η Υπ. Πολιτισμού πραγματοποίησε αυτοψία στα έργα αποκατάστασης του Τύμβου Καστά στην Αμφίπολη, επιβεβαιώνοντας την πρόοδο και την ολοκλήρωση σημαντικών ορόσημων της πρώτης φάσης των έργων, με στόχο την ανάδειξη και τη διατήρηση του σπουδαίου αρχαιολογικού μνημείου.