Στην 4η του διοργάνωση, το "The Festival Daios Cove x The Clumsies" με την υποστήριξη της Moët Hennessy, το πρώτο φεστιβάλ στην Ελλάδα που υμνεί την ευζωϊα σε όλες της τις εκφάνσεις, παρουσιάζει ένα εξαιρετικό τρίπτυχο που συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία, τα εκλεκτά ποτά και τη μοναδική μουσική.
Με επίκεντρο τον βραβευμένο στα The World's 50 Best Restaurants, Chef Álvaro Clavijo από το εστιατόριο El Chato στην Μπογκοτά, τους βραβευμένους mixologists στα The World's 50 Best Bars, Tato Giovannoni, Βασίλη Κυρίτση και Νίκο Μπάκουλη, τον International Champagne Educator Ted Λέλεκας και τον DJ Sam Donnison με residencies στο Annabel’s, Sketch και Nobu και τον DJ Marioo, Group Music Director της Addmind στο Dubai.
Tο "The Festival Daios Cove x The Clumsies in collaboration with Moët Hennessy" για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μια σειρά από συναρπαστικά events στην Κρήτη στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου. Σε τέσσερις υπέροχους χώρους του Daios Cove – το εστιατόριο Ocean Restaurant, το Ocean Bar, το Culinary School και το μπαρ Crystal Box – οι φιλοξενούμενοι και οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν στην τέχνη του fine drinking, της γαστρονομίας και της μουσικής.
Μεταξύ άλλων, το The Festival Daios Cove x The Clumsies σε συνεργασία με τη Moët Hennessy παρουσιάζει μία ξεχωριστή εμπειρία γαστρονομίας και fine drinking υψηλού επιπέδου, σε ένα μοναδικό δείπνο σαμπάνιας την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου (19.30, Ocean Restaurant) από τον βραβευμένο σεφ Álvaro Clavijo, που συνδυάζει την εκλεπτυσμένη φύση της Veuve Clicquot με κοκτέιλ εμπνευσμένα από το Eminente Rum, από τους διακεκριμένους mixologists, Νίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση από το βραβευμένο μπαρ The Clumsies.
Εξαιρετικά κοκτέιλ με την υπογραφή της Belvedere Vodka, από τον πολυβραβευμένο mixologist Tato Giovannoni από την Αργεντινή, που επαναπροσδιορίζει την τέχνη και την επιστήμη της δημιουργίας κοκτέιλ και άλλων ποτών, συνδυάζοντας διάφορα συστατικά με δημιουργικό και τεχνικό τρόπο, με έμπνευση και αίσθηση περιπέτειας, θα σερβιριστούν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο Crystal Box.
Επίσης την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και το Ocean Bar, ένα κορυφαίο πρόγραμμα mixology προβλέπεται, με επίκεντρο τους δύο γνωστούς βιρτουόζους mixologists, Nίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση, του βραβευμένου μπαρ The Clumsies, συνεργάτης του Daios Cove, που κάθε χρόνο με συνέπεια συγκαταλέγεται στα The World's 50 Best Bars. Οι δύο Mixologists θα προσθέσουν στην αξεπέραστη ποικιλία ποτών του Cove, ένα αποκλειστικό signature κοκτέιλ μενού με τα κορυφαία premium brand του οίκου Moët Hennessy, το Eminente Rum και την Volcán De Mi Tierra Tequila.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι δράσεις του φεστιβάλ εδώ.