Στην Κρήτη για το 4ο 'The Festival Daios Cove x The Clumsies'

Mια σειρά από συναρπαστικά events στην Κρήτη και το πολυτελές resort, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Στην Κρήτη για το 4ο 'The Festival Daios Cove x The Clumsies'

Στην 4η του διοργάνωση, το "The Festival Daios Cove x The Clumsies" με την υποστήριξη της Moët Hennessy, το πρώτο φεστιβάλ στην Ελλάδα που υμνεί την ευζωϊα σε όλες της τις εκφάνσεις, παρουσιάζει ένα εξαιρετικό τρίπτυχο που συνδυάζει την υψηλή γαστρονομία, τα εκλεκτά ποτά και τη μοναδική μουσική. 

Με επίκεντρο τον βραβευμένο στα The World's 50 Best Restaurants, Chef Álvaro Clavijo από το εστιατόριο El Chato στην Μπογκοτά, τους βραβευμένους mixologists στα The World's 50 Best Bars, Tato Giovannoni, Βασίλη Κυρίτση και Νίκο Μπάκουλη, τον International Champagne Educator Ted Λέλεκας και τον DJ Sam Donnison με residencies στο Annabel’s, Sketch και Nobu και τον DJ Marioo, Group Music Director της Addmind στο Dubai.

Στην Κρήτη για το 4ο 'The Festival Daios Cove x The Clumsies' 1

Tο "The Festival Daios Cove x The Clumsies in collaboration with Moët Hennessy" για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει μια σειρά από συναρπαστικά events στην Κρήτη στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου. Σε τέσσερις υπέροχους χώρους του Daios Cove – το εστιατόριο Ocean Restaurant, το Ocean Bar, το Culinary School και το μπαρ Crystal Box – οι φιλοξενούμενοι και οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν στην τέχνη του fine drinking, της γαστρονομίας και της μουσικής.

Μεταξύ άλλων, το The Festival Daios Cove x The Clumsies σε συνεργασία με τη Moët Hennessy παρουσιάζει μία ξεχωριστή εμπειρία γαστρονομίας και fine drinking υψηλού επιπέδου, σε ένα μοναδικό δείπνο σαμπάνιας την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου (19.30, Ocean Restaurant) από τον βραβευμένο σεφ Álvaro Clavijo, που συνδυάζει την εκλεπτυσμένη φύση της Veuve Clicquot με κοκτέιλ εμπνευσμένα από το Eminente Rum, από τους διακεκριμένους mixologists, Νίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση από το βραβευμένο μπαρ The Clumsies. 

Στην Κρήτη για το 4ο 'The Festival Daios Cove x The Clumsies' 3

Στην Κρήτη για το 4ο 'The Festival Daios Cove x The Clumsies' 4

Εξαιρετικά κοκτέιλ με την υπογραφή της Belvedere Vodka, από τον πολυβραβευμένο mixologist Tato Giovannoni από την Αργεντινή, που επαναπροσδιορίζει την τέχνη και την επιστήμη της δημιουργίας κοκτέιλ και άλλων ποτών, συνδυάζοντας διάφορα συστατικά με δημιουργικό και τεχνικό τρόπο, με έμπνευση και αίσθηση περιπέτειας, θα σερβιριστούν την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στο Crystal Box.

Στην Κρήτη για το 4ο 'The Festival Daios Cove x The Clumsies' 2

Επίσης την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και το Ocean Bar, ένα κορυφαίο πρόγραμμα mixology προβλέπεται, με επίκεντρο τους δύο γνωστούς βιρτουόζους mixologists, Nίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση, του βραβευμένου μπαρ The Clumsies, συνεργάτης του Daios Cove, που κάθε χρόνο με συνέπεια συγκαταλέγεται στα The World's 50 Best Bars. Οι δύο Mixologists θα προσθέσουν στην αξεπέραστη ποικιλία ποτών του Cove, ένα αποκλειστικό signature κοκτέιλ μενού με τα κορυφαία premium brand του οίκου Moët Hennessy, το Eminente Rum και την Volcán De Mi Tierra Tequila.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι δράσεις του φεστιβάλ εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

3ο Ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικών Τεχνών Σαρωνικού: Ένα εορταστικό ταξίδι στον κόσμο της δημιουργικότητας

Το SIFCA μεταμορφώνει τον Δήμο Σαρωνικού σε ένα κέντρο δημιουργικότητας και διεθνούς καλλιτεχνικής συνεργασίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/09/2024

10 διαφορετικές προτάσεις για να ζήσετε έναν χορταστικό Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Ένας οδηγός για όσα συμβαίνουν στην πόλη αυτόν τον μήνα και δεν πρέπει να χάσετε.

Σινε-ανατριχίλες, Μαρίνα Σάττι, φεστιβάλ στο πάρκο και τραγωδίες στο Ηρώδειο: Αυτός ο Σεπτέμβριος τα έχει όλα

Το φθινόπωρο στην Αθήνα φέρνει μια σειρά από συναρπαστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις και φεστιβάλ που υπόσχονται να μας κρατήσουν σε εγρήγορση γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε όσα δεν πρέπει να χάσετε.

Υπουργείο Πολιτισμού: Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο στη Σπάρτη και όλα όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα έργων 60 εκατ. ευρώ στη Λακωνία

Η Υπουργός Πολιτισμού πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στη Λακωνία, επιβλέποντας έργα που υλοποιούνται στην περιοχή, με στόχο την αποκατάσταση και ανάδειξη σημαντικών αρχαιολογικών χώρων, όπως ο Μυστράς, η Σπάρτη και η Πελλάνα.

Η ένταση της Αθηναϊκής καλοκαιρινής κρίσης: Για όσους ήρθαν και για όσους δεν έφυγαν ποτέ

Ο Αύγουστος στην Αθήνα είναι μια περίοδος όπου η πόλη μετατρέπεται σε καμίνι, αναδεικνύοντας τα παράδοξα και τις αντιφάσεις της καθημερινής ζωής.

Ο Δήμος Αθηναίων δημιουργεί ένα σύγχρονο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

"Σχεδιάζουμε έναν ασφαλή και φιλόξενο χώρο για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη" δηλώνει ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ανακοινώνει στρατηγική επένδυση στη Μαρίνα Πύλου για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού

Η υπογραφή της σύμβασης σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της Ελλάδας να εδραιωθεί ως παγκόσμιος κόμβος για τον θαλάσσιο τουρισμό, ενισχύοντας παράλληλα την οικονομία των παράκτιων περιοχών με βιώσιμο και ποιοτικό τρόπο.