Δωρεάν προγράμματα άθλησης για ενήλικες από τον Δήμο Αθηναίων

Οι κάτοικοι της Αθήνας μπορούν να συμμετάσχουν δωρεάν σε δέκα προγράμματα άθλησης στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων από γυμναστική μέχρι πολεμικές τέχνες και χορό.

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων, εκατοντάδες δημότες και κάτοικοι της Αθήνας, έχουν τη δυνατότητα να αθληθούν δωρεάν στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στο Πεδίον του Άρεως. Δέκα προγράμματα εκγύμνασης ενηλίκων ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο τις πρωινές ώρες. Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε: Γυμναστική, Κολύμβηση, Yoga, Pilates, Πολεμικές Τέχνες, Ping Pong, Χορό, Τρέξιμο και Tai Chi. Οι δραστηριότητες που αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου του 2025 είναι σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες άσκησης των ενηλίκων ενώ υπάρχει και ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής τρίτης ηλικίας που απευθύνεται σε άτομα άνω των 60 ετών.

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων επιλέγοντας την κατηγορία "Γενικές Αιτήσεις", με τη χρήση κωδικών taxisnet. Μετά την υποβολή, θα λάβουν απαντητικό email με οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος

Ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος, που ιδρύθηκε το 1891, είναι ο αρχαιότερος αμιγώς αθλητικός σύλλογος της Ελλάδας και έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του σύγχρονου ελληνικού αθλητισμού. Μάλιστα, συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβίωση των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων το 1896 στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

3ο Ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικών Τεχνών Σαρωνικού: Ένα εορταστικό ταξίδι στον κόσμο της δημιουργικότητας

Το SIFCA μεταμορφώνει τον Δήμο Σαρωνικού σε ένα κέντρο δημιουργικότητας και διεθνούς καλλιτεχνικής συνεργασίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/09/2024

10 διαφορετικές προτάσεις για να ζήσετε έναν χορταστικό Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Ένας οδηγός για όσα συμβαίνουν στην πόλη αυτόν τον μήνα και δεν πρέπει να χάσετε.

Στην Κρήτη για το 4ο 'The Festival Daios Cove x The Clumsies'

Mια σειρά από συναρπαστικά events στην Κρήτη και το πολυτελές resort, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Σινε-ανατριχίλες, Μαρίνα Σάττι, φεστιβάλ στο πάρκο και τραγωδίες στο Ηρώδειο: Αυτός ο Σεπτέμβριος τα έχει όλα

Το φθινόπωρο στην Αθήνα φέρνει μια σειρά από συναρπαστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις και φεστιβάλ που υπόσχονται να μας κρατήσουν σε εγρήγορση γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε όσα δεν πρέπει να χάσετε.

Υπουργείο Πολιτισμού: Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο στη Σπάρτη και όλα όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα έργων 60 εκατ. ευρώ στη Λακωνία

Η Υπουργός Πολιτισμού πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στη Λακωνία, επιβλέποντας έργα που υλοποιούνται στην περιοχή, με στόχο την αποκατάσταση και ανάδειξη σημαντικών αρχαιολογικών χώρων, όπως ο Μυστράς, η Σπάρτη και η Πελλάνα.

Η ένταση της Αθηναϊκής καλοκαιρινής κρίσης: Για όσους ήρθαν και για όσους δεν έφυγαν ποτέ

Ο Αύγουστος στην Αθήνα είναι μια περίοδος όπου η πόλη μετατρέπεται σε καμίνι, αναδεικνύοντας τα παράδοξα και τις αντιφάσεις της καθημερινής ζωής.

Ο Δήμος Αθηναίων δημιουργεί ένα σύγχρονο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

"Σχεδιάζουμε έναν ασφαλή και φιλόξενο χώρο για τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη" δηλώνει ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.