Grapes & Beats: Μια μοναδική βραδιά διασκέδασης στο Οινοποιείο Château Nico Lazaridi

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη ζωντανή μουσική, πρωτότυπα κοκτέιλ, εκλεκτά κρασιά και γευστικές δημιουργίες σε ένα περιβάλλον ανάμεσα στους αμπελώνες του Château Nico Lazaridi.

Φεντερίκα Λαζαρίδη, Nico Lazaridi 1

Το ειδυλλιακό σκηνικό του οινοποιείου Château Nico Lazaridi ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί για μια μοναδική βραδιά γεμάτη αρώματα κρασιού, μελωδίες και απολαυστικές γεύσεις την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ., στην Αγορά Δράμας καλωσορίζοντας την έναρξη του φθινοπώρου με το event "Grapes & Beats".

Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ τη μουσική της βραδιάς θα ντύσουν με ζωντανούς ρυθμούς και διασκεδαστικά beats οι DJ Skinny και DJ Ekonpale. Ο bartender Mois Babis θα ετοιμάσει για τους επισκέπτες μοναδικά κοκτέιλ με βάση τα κρασιά Nico Lazaridi, τα οποία θα συνοδευτούν από μια πλούσια συλλογή κρασιών του οινοποιείου, διαθέσιμων σε ποτήρι ή φιάλη.

Το food truck "Giristroula" θα είναι εκεί για να προσφέρει εκλεκτές γεύσεις, ιδανικές για να συνδυαστούν με το κρασί και τα κοκτέιλ μας. Όλα τα ποτά και τα φαγητά θα είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Σεπτέμβριος γεμάτος εκδηλώσεις και δημιουργία

Από φεστιβάλ και καλλιτεχνικά εργαστήρια μέχρι εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα και pop-up καταστήματα, η Αγορά γίνεται το επίκεντρο της αθηναϊκής ζωής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/08/2024

Ενίσχυση της προσβασιμότητας στον πολιτισμό: Νέα πρωτοβουλία του Υπουργείου Πολιτισμού και της ΕΣΑμεΑ

Το Υπ. Πολιτισμού σε συνεργασία με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία προχωρά στην υλοποίηση ενός καινοτόμου έργου για την καταγραφή των συνθηκών προσβασιμότητας και την ανάπτυξη ψηφιακής πύλης ενημέρωσης για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Το 2ο Festival Alzheimer στο ΚΠΙΣΝ δίνει το σωστό στίγμα για την άνοια

Το φεστιβάλ διοργανώνεται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Alzheimer 2024.

ΥΠΠΟ: Tο Κάστρο της Μυτιλήνης αποκαθίσταται και αναδεικνύεται

Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στην αποκατάσταση και ανάδειξη του Κάστρου της Μυτιλήνης.

Σμήνος Fest 2024: Αυτό είναι το πρόγραμμα του φεστιβάλ από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων

Συζητήσεις για το #metoo, τη ψυχική υγεία και την κρατική επιτήρηση, προβολές, συναυλίες, workshop και βιβλία θα βρείτε στο Πλύφα στις αρχές του Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του φεστιβάλ που θέλει να διαψεύσει την αίσθηση ότι δεν υπάρχει ελπίδα εντός του καπιταλισμού.

Προχωρούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού

Το έργο αποτελεί μέρος της Διπλής Ανάπλασης του Δήμου Αθηναίων.

Πόσο συχνά ελέγχετε τις πηγές από αυτά που βλέπετε στο διαδίκτυο;

Μόλις το 28% των νέων ηλικίας 16-29 στην Ελλάδα ελέγχουν τις πηγές από περιεχόμενα στο διαδίκτυο και δεν πέφτουμε από τα σύννεφα.