Στο ξενοδοχείο "King George", στην καρδιά της Αθήνας αλλά και του διεθνούς jet-set, το "Samos Nectar" του ΕΟΣ Σάμου έχει βρει την δική του θέση στο μενού degustation του εστιατορίου "Tudor Hall" με 3 αστέρια Michelin. Ο χώρος, υψηλής αισθητικής μα και γαστρονομικής άποψης, συνδυάζει τη μακρά ιστορική ταυτότητα του ξενοδοχείου με τη σύγχρονη άποψη στη δημιουργική, υψηλού επιπέδου, κουζίνα.
Αυτόν το συνδυασμό επιτυγχάνει ο Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς. Σε αυτό το μενού, που εγείρει το συναίσθημα και διεγείρει τους γευστικούς κάλυκες, βασικό στοιχείο διαφοροποίησης είναι ο απόλυτος συνδυασμός διακριτών γεύσεων. Έτσι, για το επιδόρπιο, προτείνει στους εκλεκτούς πελάτες ψητά βερίκοκα σε βούτυρο και μέλι αγριοβότανων, καραμελωμένο κρουασάν, σορμπέ από βερίκοκα και θρούμπι, αμύγδαλο, άνθη πορτοκαλιάς και μαρμελάδα από ψητά βερίκοκα, σε ένα συνδυασμό με το διαχρονικό μοσχάτο "Samos Nectar" του Συνεταιρισμού Σάμου, που παλαιώνει επί 6 χρόνια σε δρύινα βαρέλια.
Το χρώμα του είναι βαθύ, με όμορφες πορτοκαλί ανταύγειες. Στη μύτη επικρατούν αρώματα σταφίδας, αποξηραμένων φρούτων, μελιού και ξηρών καρπών. Διαθέτει καλή οξύτητα και μακρά επίγευση με νότες καπνού. Ελίσσεται μεταξύ αρωμάτων σταφίδας, δαμάσκηνων και καβουρντισμένης κανέλλας, ενώ εμφανίζονται και στοιχεία καραμέλας βουτύρου, σταφίδας, καρυδιού, ώριμου πορτοκαλιού, ακόμα και γαρύφαλλου, "ντυμένα" με μια μεταλλικότητα που δίνει μία εντελώς νέα διάσταση στο λιαστό αυτό μοσχάτο.
Τη λίστα των βραβευμένων κρασιών του "King George" επιμελείται ο ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης.