Στέγη Ιδρύματος Ωνάση: Για συναυλίες, συζητήσεις, παραστάσεις και το καλοκαίρι

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση ©pavlosfysakis

Μπορεί η Στέγη να αποχαιρετά την Αθήνα για διακοπές το καλοκαίρι, όμως φροντίζει ακόμα και τότε να μας αφήνει πλούσιο περιεχόμενο για να καλύψουμε ό,τι έχουμε χάσει το χειμώνα. Μέσα από δύο πλατφόρμες, το κανάλι της στο YouTube (@Onassis Foundation) και το STEGI.RADIO, συνεχίζει να καινοτομεί, να παίρνει θέση για επίκαιρα ζητήματα, αλλά και να μας συστήνει σημαντικούς καλλιτέχνες. Στο πρώτο, θα βρείτε μια σειρά από θεάματα που αξίζει να ανακαλύψετε: συναυλίες, όπως η συνάντηση του Παύλου Παυλίδη με τον Γιάννη Μαρκόπουλο στο "Πέρα από τη Θάλασσα", παραστάσεις όπως η "Κοκκινοσκουφίτσα-Το Πρώτο Αίμα" της Λένας Κιτσοπούλου, αλλά και ταινίες όπως το νέο ντοκιμαντέρ της Μαρίνας Δανέζη "Sam Roma: Είμαστε τσιγγάνοι".

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
© Andreas Simopoulos
Παύλος Παυλίδης, "Πέρα από τη Θάλασσα"

Αξίζει οπωσδήποτε να σταθείτε, όμως, σε δύο σειρές παραγωγών. Αφενός, στις βιντεοσκοπημένες συζητήσεις "Society Uncensored", όπου άτομα από τον δημόσιο βίο μιλούν χωρίς λογοκρισία για θέματα όπως η δημοκρατία, τα ψυχεδελικά, ο γάμος κ.ά., και, αφετέρου, στις συναυλίες του "Stages alive" που φέρνουν πολυσυζητημένους καλλιτέχνες σε διαφορετικούς χώρους, όπως τον Saske στο κατάστημα κράτησης Νιγρίτας ή τη Μαρίνα Σάττι στην Τεχνόπολη.

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
© Margarita Yoko Nikitaki
STEGI.RADIO
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
© Βασίλης Μακρής
Λένα Κιτσοπούλου, "Κοκκινοσκουφίτσα-Το Πρώτο Αίμα"

Αν από την άλλη προτιμάτε ακουστική συντροφιά, το STEGI.RADIO παραμένει ιδανικός σύμμαχος. Για όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, συνεχίζει να εκπέμπει και από τα δύο του κανάλια, με ένα πρόγραμμα προσεκτικά επιμελημένο για κάθε ώρα της ημέρας: μουσικός πειραματισμός, ήχοι της Μεσογείου, συζητήσεις για τα γυναικεία δικαιώματα, αλλά και χορευτικές προτάσεις. Συντονιστείτε στα κανάλια 1 και 2 για να ανακαλύψετε τη μουσική που δεν ξέρατε ότι ψάχνετε.

Περισσότερες πληροφορίες

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Λεωφ. Συγγρού 107, Νέος Κόσμος
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Red Bull Solo Q: O συναρπαστικός ελληνικός τελικός στο πιο HYPE event του καλοκαιριού

Ο τελικός ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο του πρώτου "Gamers Lounge Hype Festival".

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗ
05/07/2024

Η Δάδα των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, η Ολυμπιακή Δάδα φιλοξενείται στη μόνιμη έκθεση του αθηναϊκού μουσείου.

"Μαγειρέψτε με περισσότερες δυνατότητες" με σύμμαχο την Knorr Professional

O Αλέξης Ζόπας, ο Ανδρέας Ρήνας και ο Νίκος Κουτσούκος σας προσκαλούν να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας με τα προϊόντα της Knorr Professional σε μοναδικές συνταγές!

Πού θα φάμε καλό παγωτό στην Αθήνα

Φυσικό παγωτό σε πρωτότυπους συνδυασμούς, προσοχή στα υλικά και άφθονο μεράκι και φαντασία ανεβάζουν επίπεδο στα παγωτατζίδικα της πόλης.

Γιατί τα μέλη της παγκόσμιας πολιτικής ελίτ επιλέγουν Μοσχάτο Σάμου

Δεν είναι η πρώτη φορά που διεθνείς ηγετικές φυσιογνωμίες δοκιμάζουν και επιλέγουν το μοσχάτο κρασί του Συνεταιρισμού της Σάμου.

"1974 & 1944 - Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της": Επετειακές εκδηλώσεις από τον Δήμο Αθηναίων

"Να εμπνεύσουμε τις επόμενες γενιές για μια πιο δίκαιη και δημοκρατική κοινωνία" σημειώνει ο Χάρης Δούκας για τη γιορτή που τιμά τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας, μέσα από καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις.

Μια υψηλών προδιαγραφών παιδική χαρά εγκαινιάστηκε στη γειτονιά της Ακρόπολης

"Δημιουργούμε σύγχρονους, ασφαλείς και ελεύθερους χώρους για τα παιδιά" δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.