Το ένθετο αθηνόραμα Summer in the city στα περίπτερα!

Ένα τεύχος πιο απαραίτητο από αντηλιακό με SPF 100, η ειδική έκδοση του αθηνοράματος "Summer in the city" κυκλοφορεί στα περίπτερα δωρεάν, μαζί με το εβδομαδιαίο αθηνόραμα.

αθηνόραμα summer in the city

Ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε με ειλικρίνεια τι ψάχνουμε πλέον από τις εξόδους και τις εκδηλώσεις που παρακολουθούμε. Όχι απλώς την ικανοποίηση, το ενδιαφέρον θέαμα ή την κοινωνικοποίηση, αλλά μια εμπειρία που θα ερεθίσει συνολικά τις αισθήσεις μας. Το διαπιστώσαμε πριν από λίγο καιρό και στην παράσταση "Respublika" του Λούκας Τβαρκόβσκι: ξεκίνησε από μια ελεύθερη ξενάγηση στους χώρους δράσης που στήθηκαν στο TerraVibe Park και κατέληξε σε ένα ξέφρενο rave party, όλα μέρη της εξάωρης "κατάστασης". Ήταν θέατρο αυτό που παρακολουθήσαμε; Η απάντηση είναι ένα εμφατικό ναι, μιας και οι φόρμες, τα όρια και οι συμβάσεις είναι για να σπάνε, τόσο στη ζωή όσο και στην τέχνη. 


Γι’ αυτό, το καλοκαίρι που ξεκίνησε ας αφιερωθεί στις εμπειρίες, είτε αυτές μας αλλάξουν τη ζωή είτε, έστω, τη σκέψη. 237 από αυτές έχουμε συγκεντρώσει στις σελίδες της ειδική έκδοσης αθηνόραμα Summer in the city, που κυκλοφορεί μαζί με το αθηνόραμα, και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τις βιώσετε συνδυαστικά, για ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις. Και για να μη λύνετε σταυρόλεξα προκειμένου να τα προλάβετε όλα, ορίστε μερικές εύκολες ιδέες: πρώτα σινεμά για k-crime και έπειτα ποτό για την απαραίτητη χαλάρωση σε μία από τις ταράτσες της πόλης· στιβαρές εκθέσεις σύγχρονων καλλιτεχνών και έπειτα θεατρικοί πειραματισμοί· βόλτα με τα παιδιά στον Εθνικό Κήπο και έπειτα brunch σε κρυφό, αυτήν τη φορά, κήπο του κέντρου· βουτιές στις ακτές της Αττικής και έπειτα διάβασμα στην παραλία με τις πιο ενδιαφέρουσες νέες εκδόσεις. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που θα ανακαλύψετε ξεφυλλίζοντας το τεύχος που ετοιμάσαμε για ένα απολαυστικό θέρος στην Αθήνα· τις υπόλοιπες θα σας αφήσουμε να τις φτιάξετε μόνοι σας!

Καλό, γεμάτο καλοκαίρι!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλα όσα πρέπει να δεις στο αφιέρωμα "1974 & 1944 - Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της"

Μια λίστα με τα highlights του επετειακού αφιερώματος που σχεδίασε ο Δήμος Αθηναίων, με αφορμή τα 80 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας αλλά και τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τη ναζιστική κατοχή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
15/07/2024

"Νατέλα: Δεκαοχτώ χρόνια χωρίς τον Άλεξ": Η νέα σειρά podcast του istorima

Μια αληθινή ιστορία εξαφάνισης ενός παιδιού μέσα από τις διηγήσεις της μητέρας του, με την υπογραφή του οργανισμού συλλογής προφορικών ιστοριών istorima.

ΥΠΠΟ: Θωρακίζεται το Κάστρο της Κορώνης

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το ιστορικό μνημείο, όπου υλοποιείται μεγάλο τεχνικό έργο στερέωσης.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Σινεφίλ διήμερο στην Τεχνόπολη

Διπλό ραντεβού στην Τεχνόπολη για το Athens Open Air Film Festival και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 13 έως 19/7.

ΥΠΠΟ: Λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμεικού

Ο αρχαιολογικός χώρος αποκτά μία νέα πύλη εισόδου-εξόδου, καθώς και άλλες απαραίτητες υποδομές.

Κραυγή των ωκεανών: Αποκαλύπτοντας την επίδραση των ανθρώπων στα θαλάσσια οικοσυστήματα

Το επιστημονικό σκάφος Tara βρίσκεται στην Αθήνα για ψηφιακές παραστάσεις, ωκεανογραφικά εργαστήρια, επισκέψεις και ημερίδα στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Αλλαγές στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας

Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωράει σε αναδιαμόρφωση της εισόδου του αρχαιολογικού χώρου ώστε να αναδεικνύεται το πέρας της Ιερά Οδού.