Τα Γαλακτοπωλεία Στάμου γνωρίζουν τα μυστικά του απολαυστικού παγωτού

παγωτο

Μικροί μετρούσαμε τα παγωτά και τα μπάνια, μια στατιστική απόλυτα συνυφασμένη με τη χαρά, την ξεγνοιασιά και το καλοκαίρι. Με αντίστοιχη λαχτάρα, ενίοτε και υπολογίζοντας- παραδινόμαστε στα αγαπημένα γλυκίσματα της εποχής, παρότι μεγαλώσαμε (λίγο). Τα παγωτά Στάμου γνωρίζουν καλά πως να φέρουν αυτή την παιδική ευφορία στον ουρανίσκο, χάρη στις απίθανες γεύσεις που παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά και με τις πιο αυθεντικές συνταγές εδώ και 60 χρόνια.

Με πίστη στην παράδοση και την απαράμιλλη ποιότητα, τα Γαλακτοπωλεία Στάμου δίνουν στο παγωτό όλη την προσοχή που χρειάζεται για να έχει αληθινή πλούσια γεύση και μαστιχωτή υφή. Τo παγωτό Στάμου παρασκευάζεται με φρέσκο ελληνικό πρόβειο γάλα, αγνά υλικά και με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής που έχει μένει αναλλοίωτος όλα αυτά τα χρόνια. Κάτι όμως που το κάνει μοναδικό στο είδος του είναι ότι δε περιέχει κρέμα γάλακτος, βούτυρο ή φυτικά λιπαρά, ενώ παράλληλα είναι απαλλαγμένο από τα περιττά λιπαρά, καθώς τα λιπαρά του προέρχονται κυρίως από το φρέσκο πρόβειο γάλα.

Γαλακτοπωλεία Στάμου παγωτό

Μ’ ένα συνταγολόγιο που δε σταματάει να εξελίσσεται για να κρατάει το ενδιαφέρον μας ακμαίο, σήμερα η γκάμα των παγωτών στα Γαλακτοπωλεία Στάμου μετράει πάνω από 30 υπέροχες γεύσεις για όλα τα γούστα. Στα must είναι το παγωτό καϊμάκι, το οποίο έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες γεύσεις και θα το βρείτε είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με παραδοσιακή βάση εκμέκ και τριμμένο φιστίκι Αιγίνης. Επιπλέον, ξεχωρίζουν οι γεύσεις σοκολάτα αγριοκέρασο, καραμέλα βουτύρου, γιαούρτι φράουλα, φιστίκι καθώς και η ολοκαίνουρια ακαταμάχητη γεύση popcorn. Για ένα απολαυστικό καλοκαίρι, επισκεφτείτε το Γαλακτοπωλείο Στάμου της γειτονιάς σας και απολαύστε την αγαπημένη σας γεύση παγωτού, τούρτες παγωτό και πεντανόστιμα παγωτίνια!

stamou.gr, fb @stamoudairy, ig @stamou_dairy_products

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Όλα όσα πρέπει να δεις στο αφιέρωμα "1974 & 1944 - Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της"

Μια λίστα με τα highlights του επετειακού αφιερώματος που σχεδίασε ο Δήμος Αθηναίων, με αφορμή τα 80 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας αλλά και τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τη ναζιστική κατοχή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
15/07/2024

"Νατέλα: Δεκαοχτώ χρόνια χωρίς τον Άλεξ": Η νέα σειρά podcast του istorima

Μια αληθινή ιστορία εξαφάνισης ενός παιδιού μέσα από τις διηγήσεις της μητέρας του, με την υπογραφή του οργανισμού συλλογής προφορικών ιστοριών istorima.

ΥΠΠΟ: Θωρακίζεται το Κάστρο της Κορώνης

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το ιστορικό μνημείο, όπου υλοποιείται μεγάλο τεχνικό έργο στερέωσης.

Τα δωρεάν της εβδομάδας: Σινεφίλ διήμερο στην Τεχνόπολη

Διπλό ραντεβού στην Τεχνόπολη για το Athens Open Air Film Festival και ό,τι άλλο μπορείς να κάνεις στην Αθήνα χωρίς εισιτήριο από 13 έως 19/7.

ΥΠΠΟ: Λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμεικού

Ο αρχαιολογικός χώρος αποκτά μία νέα πύλη εισόδου-εξόδου, καθώς και άλλες απαραίτητες υποδομές.

Κραυγή των ωκεανών: Αποκαλύπτοντας την επίδραση των ανθρώπων στα θαλάσσια οικοσυστήματα

Το επιστημονικό σκάφος Tara βρίσκεται στην Αθήνα για ψηφιακές παραστάσεις, ωκεανογραφικά εργαστήρια, επισκέψεις και ημερίδα στο Ίδρυμα Ευγενίδου

Αλλαγές στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας

Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωράει σε αναδιαμόρφωση της εισόδου του αρχαιολογικού χώρου ώστε να αναδεικνύεται το πέρας της Ιερά Οδού.