4 βήματα για να οργανώσετε τον τέλειο γάμο

Επιλεγμένα ξενοδοχεία και κτήματα αλλά και εξειδικευμένες εταιρείες στο fine drinking & dining αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν τη δική σας γαμήλια εκδήλωση ακριβώς όπως τη θέλετε.

Γάμος

Ένας γάμος είτε στο νησί είτε στην πρωτεύουσα έχει όλα τα φόντα για να είναι κάτι περισσότερο από…ονειρικός! Επίσης συγκαταλέγεται πολύ ψηλά στη λίστα των destination weddings που επιλέγουν όλο και περισσότερα νεόνυμφα ζευγάρια τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. 

Η οργάνωση λοιπόν αυτής της πιο όμορφης ξεχωριστής στιγμής ενός ζευγαριού μπορεί να γίνει ένα πραγματικό ταξίδι με την απόλυτη φινέτσα, αισθητική και στιλ που έχεις ονειρευτεί εδώ και καιρό. Με επιλογές και βήματα που δεν μπορείς να παραλείψεις γιατί είναι αυτά ακριβώς που θα χαρίσουν και θα προσδώσουν αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα που θέλεις και εσύ για τις γαμήλιες περιστάσεις, οι οποίες πρέπει να είναι ιδιαίτερες και ελκυστικές από το Α έως και το Ω.

Ρομαντική ή μοντέρνα, fun, conceptual, wellness ή με άρωμα παράδοσης, η τελετή του γάμου και η εκδήλωση (πάρτι, δεξίωση, γεύμα ή δείπνο), αλλά και όλες οι λεπτομέρειες του στολισμού, της περιποίησης των καλεσμένων και της εμπειρίας του ζευγαριού των νεονύμφων, όπως κι αν ταιριάζει στον καθένα δεν παύουν να πρέπει να είναι οργανωμένα στην εντέλεια, όσο γίνεται πιο ξεκούραστα για όλους, fine και ειδυλλιακά.

Από την γαμήλια δεξίωση που πρέπει να διαθέτει όλη την πολυτέλεια αλλά και την αυθεντικότητα που της αξίζει, τις premium γεύσεις και ποτά που θα μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο wedding party μέχρι το γαμήλιο ταξίδι που θα υπογράψει εκείνες τις ξεχωριστές ατμοσφαιρικές στιγμές στο πιο ρομαντικό κυκλαδίτικο νησί της καρδιάς σου!

Ακολουθούν εξειδικευμένοι ειδικοί στους οποίους μπορείς να εμπιστευτείς την διοργάνωση του γάμου των ονείρων σου. 

Γάμος στα "6 κλειδιά" στο Πήλιο: Η πιο ρομαντική αρχή για τη νέα σας ζωή

Γάμος στα '6 κλειδιά' στο Πήλιο

Το παλιό, εγκαταλελειμμένο καρνάγιο ενός Γερμανού ναυπηγού  μεταμορφώθηκε από δύο ανθρώπους με μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια στα "6 Κλειδιά", έναν χώρο πολυτελούς απλότητας, αυθεντικής φιλοξενίας, αδιαπραγμάτευτης ποιότητας και διακριτικής πολυτέλειας, βάζοντας εδώ και χρόνια το Πήλιο στον χάρτη των πολυτελών και γαστρονομικών διακοπών. Η δημοφιλία του μες στα χρόνια είναι η καλύτερη απόδειξη ότι τα έχει καταφέρει πολύ καλά. Αν λοιπόν αναζητάτε ένα μαγικό σκηνικό πάνω στη θάλασσα, με την ιδιωτικότητα, τη γαστρονομία και την υψηλή αισθητική να παίζουν καθοριστικό ρόλο στη γαμήλια δεξίωση και το πάρτι, μόλις βρήκατε την πλέον ασυναγώνιστη πρόταση.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Γάμος στη Σαντορίνη | Η οικογένεια της "Calm Collection Santorini" υπογράφει την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής μας

Γάμος στη Σαντορίνη 'Calm Collection Santorini'

Δεν υπάρχει νησί στην Ελλάδα με πιο ρομαντικό περιβάλλον από τη Σαντορίνη για έναν αξέχαστο γάμο και ταξίδι του μέλιτος. Οι σουίτες και οι βίλες της "Calm Collection Santorini" μέσα από ξεχωριστά πακέτα γάμων και μια σειρά άψογων, προσωποποιημένων υπηρεσιών προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσετε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, όχι μόνο με φόντο ένα από τα πιο μαγικά τοπία στον κόσμο αλλά και με την αυθεντική φιλοξενία και τη ζεστασιά των ανθρώπων του νησιού! Οι κομψές, μινιμαλιστικές γραμμές των Κυκλάδων συναντούν την πολυτέλεια και τις ανέσεις που αναζητά ο σύγχρονος ταξιδιώτης στα συγκροτήματα, "Evgenia Villas & Suites", σε μια ήρεμη τοποθεσία κοντά στο κέντρο των Φηρών και "San Marino Suites", σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα της Σαντορίνης, στη γραφική γειτονιά του Κοντοχωρίου, αλλά και σε μια σειρά μοναδικές βίλες, περιμένοντας να φιλοξενήσουν εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να εξασφαλίσουν έναν ξεχωριστό εορτασμό για όλες τις χαρμόσυνες περιστάσεις σας.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Το "St George Lycabettus" θα σας εκπλήξει ευχάριστα με τα πιο ξεχωριστά concepts για το γάμο των ονείρων σας

St George Lycabettus Γάμος

Με την εμπειρία, την αισθητική και τη γαστρονομική φροντίδα της κορυφαίας ομάδας του, το πολυτελές ξενοδοχείο "Saint George Lycabettus" γνωρίζει τα συστατικά εκείνα που θα κάνουν τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας ονειρικές. Είτε επιθυμείτε να γιορτάσετε τον γάμο σας σε ένα ξεχωριστό κτήμα είτε να χορέψετε τον πρώτο χορό ως νεόνυμφοι με φόντο την πιο πανοραμική θέα της Αθήνας από τους τελευταίους ορόφους του ξενοδοχείου, το St George Lycabettus αναλαμβάνει τη διοργάνωση ονειρικών γαμήλιων δεξιώσεων που "αγγίζουν" μέχρι και τα 800 άτομα σε μία από τις μοναδικές αίθουσες του ξενοδοχείου, σε συνεργαζόμενα κτήματα ή και σε ιδιωτικούς χώρους με την υπηρεσία Bridal Catering & Bartending.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Για την "Bartenders" το catering και τα cocktail του γάμου είναι σοβαρή υπόθεση

Bartenders®

Αγαπάτε να ανακαλύπτετε τα μοντέρνα cocktail bars, τις νέες τάσεις στο fine dining & drinking και να δοκιμάζετε τα πιο ψαγμένα εστιατόρια; Τότε σίγουρα, για το cocktail catering και τις γεύσεις του γάμου σας δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από τους ειδικούς. Η εταιρεία "Bartenders®" εδώ και πάνω από 20 χρόνια αναλαμβάνει ιδιωτικά και εταιρικά event καθώς και διοργάνωση εκδηλώσεων για luxury brands σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στο χώρου του ποτού. Ειδική στους τομείς του fine dining & drinking αλλά και στο bar catering για γάμους και εκδηλώσεις σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου cocktail catering - bar management, με signature κοκτέιλ, ποτά, σαμπάνιες και κρασιά, είναι σίγουρα η κατάλληλη πρόταση για να εξασφαλίσετε στο πάρτι αυτής της ξεχωριστής περίστασης την πιο νόστιμη απογείωση.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το ΥΠΠΟ παραχωρεί κτίριο στην Πλάκα για την έδρα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Η παραχώρηση του κτιρίου αποτέλεσε σημαντική εξέλιξη και θέτει αυστηρούς όρους για την μελλοντική διαχείριση του νέου αυτού κτιρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/08/2024

Αποχαιρετώντας τον Μάρτιν Φίλιπς και τη Τζένη Μαστοράκη

Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και απαιτεί συνεχώς το νέο και το φανταχτερό, η μουσική του Μάρτιν Φίλιπς και η ποίηση της Τζένης Μαστοράκη αποτελούν ένα καταφύγιο σπάνιας ομορφιάς και διακριτικής μελαγχολίας.

Updated | Πού να απευθυνθείτε για βοήθεια και υποστήριξη κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην Αττική

Πληροφορίες και χρήσιμα τηλέφωνα για τους πληγέντες αλλά και για όσους επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια.

Η Σάμος, ο φετινός τρύγος με εξαιρετικής ποιότητας Μοσχάτο και οι ιστορίες των παλιών αμπελουργών

Η Σάμος ξεκίνησε για τα καλά τον τρύγο με την πρωταγωνίστρια ποικιλία να βρίσκεται στην καλύτερη έκφραση της.

Το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια θα δοθεί στο Σπίτι της Γυμναστικής

Ο χώρος που στεγάζεται στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο και με τη σειρά του θα στεγάσει το μέλλον της ελληνικής γυμναστικής θα λάβει το όνομα του τριπλού Ολυμπιονίκη, όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Επιχορηγήσεις 2.006.000 ευρώ από το ΥΠΠΟ για θεατρικές παραγωγές, φεστιβάλ και εκδηλώσεις

Το Υπουργείο Πολιτισμού μέσα από το πρόγραμμα Δημιουργική Ελλάδα στηρίζει το θέατρο και τους δημιουργούς του.

Αρχαία Όλυνθος: Μοναδική εμπειρία περιήγησης στον χώρο και στον χρόνο

Ο εκσυγχρονισμένος χώρος πληροφόρησης της Αρχαίας Ολύνθου προσφέρει στους επισκέπτες μια πρωτοποριακή και διαδραστική εμπειρία εξερεύνησης της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής.