"my glorious Moments": Πώς είναι να νιώθεις με όλες τις αισθήσεις σου;

Όσα έγιναν στο glorious event, που πραγματοποιήθηκε στο Art Factory.

glo

Σε ένα glorious event με κεντρικό μήνυμα "reveal your senses" και μια σειρά από εντυπωσιακά happenings γιορτάστηκε η κυκλοφορία των νέων veo sticks. Το "α" βρέθηκε στο Art Factory, στις 28 Νοεμβρίου, ανάμεσα σε εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου και της μόδας, όπως η Μαρία Σολωμού, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Ευαγγελία Συριοπούλου, ο Γιώργος Καράβας.

glo

"Πόσες ‘glorious’ στιγμές καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε μέσα στην καθημερινότητά μας;", μάς έκανε να αναρωτηθούμε η καμπάνια "my glorious Moments" powered by glo. Η ενέργεια κατόρθωσε να προσδώσει νέα σημασία στη λέξη glorious, πείθοντας ότι οι στιγμές που μας κάνουν να αισθανόμαστε δυνατοί και ελεύθεροι (θα έπρεπε να) είναι τρόπος ζωής.

glo

Στη διάρκεια της βραδιάς οι διαδοχικές εκπλήξεις – όλες εμπνευσμένες από τη χρωματική παλέτα των νέων veo sticks (μέντα, μύρτιλο και berries) – κατάφεραν να ιντριγκάρουν όλες τις αισθήσεις μας: την όραση, τη γεύση, την αφή και, φυσικά, την ακοή. Απολαύσαμε laser shows αφιερωμένα στο πράσινο, στο μωβ και το κόκκινο χρώμα αντίστοιχα, όπως αντανακλόνταν στις εντυπωσιακές στολές με καθρέφτες των χορευτών που μας παρέσυραν με τη glorious χορογραφία τους. Τις μουσικές επιλογές που έντυσαν το θεαματικό show ανέλαβαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του En Lefko 87.7, Σπύρος Παγιατάκης, Εύα Θεοτοκάτου και Γιώργος Μπακαλάκος, που έδιναν τον ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του event.

glo

Ακόμη κι αν τα τρία shots στα γνωστά χρώματα θα έπρεπε να είχαν προϊδεάσει τους παρευρισκόμενους κανείς δεν περίμενε την επόμενη έκπληξη: τον τριπλό (!) αρωματισμό του χώρου με τα αρώματα της μέντας, του μύρτιλου και των μούρων. Την upbeat διάθεση και το χαλαρό socializing συμπλήρωσε μια πιστή στην ατμόσφαιρα της εκδήλωσης επιλογή από cocktails και ποτά αλλά και το ειδικά διαμορφωμένο photo booth, όπου είχαμε την ευκαιρία να απαθανατίσουμε τις glorious στιγμές μας και να δημιουργήσουμε custom videos στους αγαπημένους χρωματισμούς.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Αστικός Περίπατος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Αναδεικνύοντας την παράκτια ζώνη με υπογραφή Χαρδαλιά

Υπεγράφη η σύμβαση της κατασκευής του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εβδομάδα 15-21 Ιουλίου

Η τρίτη εβδομάδα του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός" φέρνει οκτώ ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Δήμος Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας λόγω καύσωνα

Σε 24ωρη βάση η λειτουργία των Παιδικών Χαρών και των Ανοικτών Αθλητικών Κέντρων.

Όλα όσα πρέπει να δεις στο αφιέρωμα "1974 & 1944 - Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της"

Μια λίστα με τα highlights του επετειακού αφιερώματος που σχεδίασε ο Δήμος Αθηναίων, με αφορμή τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας αλλά και τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τη ναζιστική κατοχή.

"Νατέλα: Δεκαοχτώ χρόνια χωρίς τον Άλεξ": Η νέα σειρά podcast του istorima

Μια αληθινή ιστορία εξαφάνισης ενός παιδιού μέσα από τις διηγήσεις της μητέρας του, με την υπογραφή του οργανισμού συλλογής προφορικών ιστοριών istorima.

ΥΠΠΟ: Θωρακίζεται το Κάστρο της Κορώνης

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το ιστορικό μνημείο, όπου υλοποιείται μεγάλο τεχνικό έργο στερέωσης.