Το αγαπημένο "πάρτι με μακαρόνια" των μαραθωνοδρόμων επιστρέφει στο "σχεδία home"

Παρών στο "pasta party" θα είναι ο υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί με το κοινό τα μυστικά των μεγάλων αποστάσεων, σε κανονικές αλλά και αντίξοες συνθήκες.

σχεδία home

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της χώρας πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο, εδώ και 16 χρόνια, η ομάδα ειδικών αποστολών του ελληνικού περιοδικού δρόμου "σχεδία" συμμετέχει σε αυτό το ραντεβού αθλητισμού. Η γιορτή για όλους τους φίλους το ελληνικού περιοδικού δρόμου, ξεκινάει λίγο πριν από την εκκίνηση, στο καθιερωμένο "πάρτι με μακαρόνια", την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, 8 μ.μ., στο "σχεδία home". Παρών στο "pasta party" θα είναι ο υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί με το κοινό τα μυστικά των μεγάλων αποστάσεων, σε κανονικές αλλά και αντίξοες συνθήκες καθώς ο ίδιος έχει τρέξει από την Aνταρκτική μέχρι τις μεγαλύτερες ερήμους του κόσμου.

Κωνσταντίνος Καρνάζης

Υδατάνθρακες, λαχανικά, ένα ποτήρι βιολογικό αγιωργίτικο, ιστορίες για αποστάσεις μεγάλες ή και μεγαλύτερες και κλήρωση με πλούσια δώρα περιμένουν τους επισκέπτες.

Το κόστος συμμετοχής στο Pasta Party είναι 15€ και περιλαμβάνει μακαρονάδα (επιλογή από ταλιατέλες με κεφτεδάκια μοσχαρίσια και σάλτσα φραγκόσυκο ή πέννες με πέστο αβοκάντο και σπανάκι), σαλάτα, κρασί/αναψυκτικά. Όποια έσοδα προκύψουν από την βραδιά πηγαίνουν για την ενίσχυση των σκοπών της "σχεδίας".

Κρατήσεις: 2103316849 | info@shediahome.gr | www.shedia.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σχεδία Home

Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

This is Athens City Festival 2024: Πάρτυ, ξεναγήσεις και ψυχαγωγικές δράσεις στη δεύτερη εβδομάδα του φεστιβάλ

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που ετοιμάζει το μεγαλύτερο φεστιβάλ της πόλης τις επόμενες μέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

Σάμος: Θωρακίζεται ο αρχαιολογικός χώρος του Ηραίου

Η μελέτη περιλαμβάνει μέτρα ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας τόσο για τον καθεαυτό αρχαιολογικό χώρο όσο και για τα συνολικά οκτώ κτίσματα που βρίσκονται στο εσωτερικό του περιφραγμένου χώρου.

Fam trip ΕΟΤ: Προώθηση της συμπεριληπτικής τουριστικής Ελλάδας στις ΗΠΑ

Η Υπηρεσία ΕΟΤ ΗΠΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και την Περιφέρεια Κρήτης διοργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στην Αθήνα, την Αργολίδα και την Κρήτη για την ΑμεΑ Αμερικανίδα, Ellen Stohl, και τους συνοδούς της.

Φεστιβάλ "Καλοκαίρι στην Αθήνα": Παράταση ανοιχτής πρόσκλησης

Κοινό και καλλιτέχνες θα μοιραστούν εμπειρίες πολιτισμού και καλοκαιρινής ψυχαγωγίας, στις 7 δημοτικές κοινότητες της πόλης.

Όσα θα δούμε στην Τεχνόπολη τον Μάιο

Athens Music Week, συναυλίες, εκθέσεις, δράσεις για παιδιά και το 23o Athens Jazz είναι μερικά απ' όσα περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα.

Η ομάδα CoHab μάς καλεί στον συνεργατικό διαγωνισμό νέων για την συνεταιριστική κατοικία στην Ελλάδα

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η επεξεργασία εναλλακτικών σεναρίων για τη μετατροπή κενών κτιρίων σε διαφορετικούς τύπους σεναρίων συνεταιριστικής στέγασης σύμφωνα με τις τοπικές και κοινοτικές ανάγκες.

Οι δωρεάν δράσεις που έρχονται τον Μάιο στο Athens Book Space

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που περιμένουν τους επισκέπτες του Πάρκου Ελευθερίας.