Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά για τη "Μέριμνα" στο Athens14

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τους Φίλους της Μέριμνας και το Fougaro Artcenter. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί, επίσης για την Terra Pindus.

Bazaar ρούχων ©shutterstock

Η Φλωρίκα Π. Κυριακοπούλου επιμελείται και οργανώνει προσωπικά μία Μεγάλη Φιλανθρωπική Αγορά για την υποστήριξη των σκοπών της Μέριμνας, στο Athens14 στην Κηφισιά, 4-5 & 8-12 Νοεμβρίου 2023. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τους Φίλους της Μέριμνας και το Fougaro Artcenter. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί, επίσης για την Terra Pindus.

Στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο του Athens14 οι επισκέπτες θα βρουν πολλά και ετερόκλητα, σύγχρονα και παλιά, αφορμή για αγορές και δώρα που στηρίζουν τον καλύτερο σκοπό: Vintage ρούχα, αντικείμενα, αξεσουάρ, παπούτσια, έπιπλα, είδη σπιτιού, παιχνίδια, δώρα και στολίδια κ.ά.

Σάββατο & Κυριακή: 4 & 5, 11 & 12 Νοεμβρίου | 11 π.μ.–7 μ.μ. 
Τετάρτη 8, Πέμπτη 9, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου | 3-7 μ.μ.

ΜΕΡΙΜΝΑ

Αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1995, παρέχει φροντίδα σε παιδιά και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν απειλητικές για τη ζωή ασθένειες ή την απώλεια αγαπημένου τους προσώπου. Η "Μέριμνα" παρέχει δωρεάν ιατρονοσηλευτικές και ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες σε παιδιά με απειλητική για τη ζωή ασθένεια και τις οικογένειές τους μέσω της Υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι, η οποία λειτουργεί στην Αττική και Συμβουλευτική Στήριξη στο Πένθος σε παιδιά που βιώνουν την απώλεια αγαπημένου προσώπου μέσω των Συμβουλευτικών Κέντρων Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών στο Πένθος, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. 

Φίλοι της Μέριμνας

Ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε για να στηρίξει την Μέριμνα. Είναι μια μεγάλη ομάδα εθελοντών με κοινό σκοπό: να παρέχουν στην "Μέριμνα" τα μέσα και την οικονομική στήριξη για την υλοποίηση του έργου της.

Terra Pindus

Πρόκειται για μια αξιόλογη και ιδιαίτερα δραστήρια εθελοντική δράση που δουλεύει από το 2018 για τη δημιουργία άξονα πεζοπορικής διάσχισης της Πίνδου. Στόχος της Terra Pindus είναι η συμβολή στην προστασία και διατήρηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της οροσειράς, δημιουργώντας ένα δίκτυο μονοπατιών που θα προσελκύει πεζοπόρους, και θα συνδέει τους Δελφούς με τις Πρέσπες. Το Pindus Trail όταν ολοκληρωθεί θα εκτείνεται σε μήκος 860km.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Αστικός Περίπατος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Αναδεικνύοντας την παράκτια ζώνη με υπογραφή Χαρδαλιά

Υπεγράφη η σύμβαση της κατασκευής του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εβδομάδα 15-21 Ιουλίου

Η τρίτη εβδομάδα του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός" φέρνει οκτώ ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Δήμος Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας λόγω καύσωνα

Σε 24ωρη βάση η λειτουργία των Παιδικών Χαρών και των Ανοικτών Αθλητικών Κέντρων.

Όλα όσα πρέπει να δεις στο αφιέρωμα "1974 & 1944 - Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της"

Μια λίστα με τα highlights του επετειακού αφιερώματος που σχεδίασε ο Δήμος Αθηναίων, με αφορμή τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας αλλά και τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τη ναζιστική κατοχή.

"Νατέλα: Δεκαοχτώ χρόνια χωρίς τον Άλεξ": Η νέα σειρά podcast του istorima

Μια αληθινή ιστορία εξαφάνισης ενός παιδιού μέσα από τις διηγήσεις της μητέρας του, με την υπογραφή του οργανισμού συλλογής προφορικών ιστοριών istorima.

ΥΠΠΟ: Θωρακίζεται το Κάστρο της Κορώνης

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το ιστορικό μνημείο, όπου υλοποιείται μεγάλο τεχνικό έργο στερέωσης.