Το τέταρτο δημοτικό πάρκο σκύλων άνοιξε τις πόρτες του στον Πειραιά

Ένας ειδικός χώρος για τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου, προκειμένου να παίζουν ελεύθερα, να εκτονώνονται και να ασκούνται στις ειδικές κατασκευές που είναι τοποθετημένες στον χώρο.

Δημοτικό Πάρκο σκύλων

Ένα ακόμη Δημοτικό Πάρκο Κοινωνικοποίησης και Άθλησης σκύλων εγκαινίασε την Πέμπτη 18 Μαΐου ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη, μαζί με μαθητές των 9ου και 11ου δημοτικών σχολείων, στην πλατεία C-130 στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα. Είναι το τέταρτο πάρκο που ανοίγει τις πόρτες του για τους τετράποδους φίλους μας, ενώ το επόμενο διάστημα θα δημιουργηθούν ακόμη τρία πάρκα, σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη.

Πρόκειται για έναν ειδικό χώρο για τους τετράποδους φίλους του ανθρώπου, προκειμένου να μπορούν να παίζουν ελεύθερα, να εκτονώνονται και να ασκούνται στις ειδικές κατασκευές που είναι τοποθετημένες στον χώρο, ο οποίος διαθέτει όλες τις προδιαγραφές ενός πρότυπου δημόσιου πάρκου.

Δημοτικό Πάρκο σκύλων

Τα πάρκα χωρίζονται για μικρούς και μεγάλους σκύλους και δίνουν τη δυνατότητα, ακόμη και μέσα σε πυκνοδομημένες γειτονιές, να έχουν τα σκυλιά τους δικούς τους αποκλειστικούς χώρους και να διατηρούν την καλή φυσική τους κατάσταση, συμβάλλοντας στην υγεία και την ευεξία τους.

Δημοτικό Πάρκο σκύλων

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε, μεταξύ άλλων ότι "είναι σημαντικό τα παιδιά να συμμετέχουν σε δράσεις φιλοζωίας και να μαθαίνουν πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στα ζώα, αλλά και τα κατοικίδιά μας ειδικότερα".

Το νέο Δημοτικό Πάρκο σκύλων θα είναι ανοιχτό καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 6-10.30 μ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το ΥΠΠΟ παραχωρεί κτίριο στην Πλάκα για την έδρα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Η παραχώρηση του κτιρίου αποτέλεσε σημαντική εξέλιξη και θέτει αυστηρούς όρους για την μελλοντική διαχείριση του νέου αυτού κτιρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/08/2024

Αποχαιρετώντας τον Μάρτιν Φίλιπς και τη Τζένη Μαστοράκη

Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και απαιτεί συνεχώς το νέο και το φανταχτερό, η μουσική του Μάρτιν Φίλιπς και η ποίηση της Τζένης Μαστοράκη αποτελούν ένα καταφύγιο σπάνιας ομορφιάς και διακριτικής μελαγχολίας.

Updated | Πού να απευθυνθείτε για βοήθεια και υποστήριξη κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην Αττική

Πληροφορίες και χρήσιμα τηλέφωνα για τους πληγέντες αλλά και για όσους επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια.

Η Σάμος, ο φετινός τρύγος με εξαιρετικής ποιότητας Μοσχάτο και οι ιστορίες των παλιών αμπελουργών

Η Σάμος ξεκίνησε για τα καλά τον τρύγο με την πρωταγωνίστρια ποικιλία να βρίσκεται στην καλύτερη έκφραση της.

Το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια θα δοθεί στο Σπίτι της Γυμναστικής

Ο χώρος που στεγάζεται στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο και με τη σειρά του θα στεγάσει το μέλλον της ελληνικής γυμναστικής θα λάβει το όνομα του τριπλού Ολυμπιονίκη, όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Επιχορηγήσεις 2.006.000 ευρώ από το ΥΠΠΟ για θεατρικές παραγωγές, φεστιβάλ και εκδηλώσεις

Το Υπουργείο Πολιτισμού μέσα από το πρόγραμμα Δημιουργική Ελλάδα στηρίζει το θέατρο και τους δημιουργούς του.

Αρχαία Όλυνθος: Μοναδική εμπειρία περιήγησης στον χώρο και στον χρόνο

Ο εκσυγχρονισμένος χώρος πληροφόρησης της Αρχαίας Ολύνθου προσφέρει στους επισκέπτες μια πρωτοποριακή και διαδραστική εμπειρία εξερεύνησης της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής.