Η υψηλή ποιότητα και γεύση είναι οι αξίες που θα τιμηθούν και στα φετινά "Athens Fine Food Awards (AFFA)", που θα βραβεύσουν στις 20 Μαρτίου (7 μ.μ), στην πρότυπη ακαδημία "Hotel Brain Academy" του ξενοδοχειακού Ομίλου Hotel Brain Group, εταιρείες και προϊόντα που αξιολογήθηκαν για την ποιότητα, την καινοτομία και τη γεύση τους μέσα από 27 κατηγορίες με την διαδικασία της τυφλής γευσιγνωσίας.
Τον ρόλο της αξιολόγησης των προϊόντων ανέλαβαν φέτος οι :
Δημήτρης Δημητριάδης, Head Chef, Artisanal
Γιώργος Φελεμέγκας, Head Chef, Hytra.
Κυριακή Φωτοπούλου, Executive Chef, Sigalas winery, Kyr Yianni winery, Da Bruno
Ιάκωβος Απέργης, chef, Τζάννειο Γ.Ν.Π.
Κώστας Μπαμπαλίκης, Head Chef, Αλμυρίκι
Σωτήρης Κούρος, Head Chef, Villa Incognito
Σίμος Τριανταφύλλου, HeadChef, Balcony
Μανόλης Στήθος, Pastry chef, Σπονδή
Έλενα Παραβάντη, κλινική Διατροφολόγος - Πρόεδρος του Παγκόσμιου Αμερικανικού Συλλόγου Διαιτολόγων
Γιάννης Καρβέλας, πιστοποιημένος Pro Olive Oil Expert
Δημήτρης Σαραντόπουλος πιστοποιημένος Pro Olive Oil Expert
Ανίτα Ζάχου, Γεωπόνος - Εμπειρογνώμων Δοκιμάστρια Παρθένων Ελαιολάδων& Σύμβουλος
Νικόλας Χάρης, F&B Manager
Υακίνθη Τυροβολά,Sommelier, WSPC
Χρήστος Τριβιζάς, Οπτική επικοινωνία
Δημήτρης Κανελλόπουλος, Οπτική επικοινωνία
Γιάννης Φετάνης, Οπτική επικοινωνία
Αναλυτικά οι βαθμολογίες και τα ονόματα όλων των νικητών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα των βραβείων AFFA μετά την τελετή απονομής των βραβείων.