Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ μας καλεί να γιορτάσουμε όλο τον χειμώνα!

ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα My market και στο eshop, και γιορτάζει κάθε στιγμή του φετινού χειμώνα! Το γιορτινό κλίμα της εποχής, αλλά και η άφιξη της νέας χρονιάς είναι η αφορμή να γιορτάσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την περίοδο. 

Το 12ο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ, έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς κλείνουν 3 χρόνια από την έναρξη της κυκλοφορίας του. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η έκδοση κέρδισε την αγάπη και την προτίμηση του συνόλου των πελατών των My market. Μέσα από τις σελίδες του, οι αναγνώστες μπορούν να βρουν μία μεγάλη θεματολογία από άρθρα βασισμένα πάντα στη φιλοσοφία της ευζωίας, της αισιοδοξίας και της ισορροπημένης διατροφής. Εορταστικές συνταγές αλλά και ιδέες για εποχικά μαγειρέματα με όλη την οικογένεια, εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής, διακόσμηση τραπεζιών και σπιτιού ανάλογα με την περίσταση, ιδέες για πρωτοχρονιάτικα πάρτι αλλά και για έναν διαφορετικό Βαλεντίνο, οινογνωσίες και αρμονίες, προτάσεις για ταξίδια καθώς και συμβουλές για ευεξία περιλαμβάνονται στο νέο τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ. 
Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market, αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40€, που προσφέρονται για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market, με τίτλο +πράττω. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Greece Race for the Cure® 2024: Επιστροφή με νέες διαδρομές και μήνυμα δύναμης

Το Greece Race for the Cure® επιστρέφει για 16η χρονιά προσκαλώντας χιλιάδες ανθρώπους να συμμετάσχουν σε έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού, με αφετηρία το Ζάππειο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/09/2024

Περίπατος στο κέντρο της Αθήνας παρέα με τον Νίκο Βατόπουλο

Μια σειρά από συναρπαστικές ξεναγήσεις στο αθηναΪκό κέντρο, για τους λάτρεις της ιστορίας.

3ο Ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικών Τεχνών Σαρωνικού: Ένα εορταστικό ταξίδι στον κόσμο της δημιουργικότητας

Το SIFCA μεταμορφώνει τον Δήμο Σαρωνικού σε ένα κέντρο δημιουργικότητας και διεθνούς καλλιτεχνικής συνεργασίας.

10 διαφορετικές προτάσεις για να ζήσετε έναν χορταστικό Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Ένας οδηγός για όσα συμβαίνουν στην πόλη αυτόν τον μήνα και δεν πρέπει να χάσετε.

Στην Κρήτη για το 4ο 'The Festival Daios Cove x The Clumsies'

Mια σειρά από συναρπαστικά events στην Κρήτη και το πολυτελές resort, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

Σινε-ανατριχίλες, Μαρίνα Σάττι, φεστιβάλ στο πάρκο και τραγωδίες στο Ηρώδειο: Αυτός ο Σεπτέμβριος τα έχει όλα

Το φθινόπωρο στην Αθήνα φέρνει μια σειρά από συναρπαστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις και φεστιβάλ που υπόσχονται να μας κρατήσουν σε εγρήγορση γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε όσα δεν πρέπει να χάσετε.

Υπουργείο Πολιτισμού: Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο στη Σπάρτη και όλα όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα έργων 60 εκατ. ευρώ στη Λακωνία

Η Υπουργός Πολιτισμού πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στη Λακωνία, επιβλέποντας έργα που υλοποιούνται στην περιοχή, με στόχο την αποκατάσταση και ανάδειξη σημαντικών αρχαιολογικών χώρων, όπως ο Μυστράς, η Σπάρτη και η Πελλάνα.