Δήμος Αθηναίων: Με Μάριο Φραγκούλη και Γιώργο Περρή, η Αθήνα υποδέχεται το 2023

Η Αθήνα θα υποδεχθεί τον καινούργιο χρόνο, το 2023 και πάλι στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος με ένα εντυπωσιακό show και ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων

Φραγκούλης- Περρής

Σε γιορτινό κλίμα με μουσική, κέφι, χορό, πυροτεχνήματα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις η Αθήνα θα υποδεχθεί τον καινούργιο χρόνο, με ένα εντυπωσιακό show και ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα στην πλατεία Συντάγματος που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, οι οποίοι με ένα μαγευτικό μουσικό πρόγραμμα που δημιούργησαν ειδικά για τις φετινές γιορτές, θα γιορτάσουν με τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης, την αλλαγή του χρόνου. Θα τους συνοδεύσει στη σκηνή 10μελής συμφωνική ορχήστρα και σολίστ  με τραγούδια και μελωδίες,που παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Το πρόγραμμα, θα ανοίξει  η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων με κλασικά χριστουγεννιάτικα κομμάτια.

Christmas in Athens

Οικοδεσπότες της λαμπερής βραδιάς θα είναι το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο των παρουσιαστών της ΕΡΤ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων. Η γιορτή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα θα ξεκινήσει στις 22.30.

Christmas in Athens

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τους Αθηναίους θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα, για την αλλαγή του χρόνου, που όπως πάντα θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1. Αμέσως μετά την υποδοχή του 2023, θα αρχίσει η μεγάλη πρωτοχρονιάτικη γιορτή στην πόλη, που θα απλωθεί από το Σύνταγμα μέχρι την Βαρβάκειο Αγορά. Στην πλατεία Συντάγματος, τη μουσική σκυτάλη θα αναλάβει η high energy χορευτική cover band των Bejeezus που θα απογειώσει τη διάθεσή μας με pop, swing, latin και rock ‘n’ roll ρυθμούς για ατέλειωτο χορό!

Christmas in Athens

Λίγη ώρα αργότερα, η γιορτή θα μεταφερθεί στην Βαρβάκειο, όπου οι πιο σημαντικοί dj της Αθήνας στήνουν ένα μεγάλο πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στην πιο εμβληματική αγορά της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Το ΥΠΠΟ παραχωρεί κτίριο στην Πλάκα για την έδρα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων

Η παραχώρηση του κτιρίου αποτέλεσε σημαντική εξέλιξη και θέτει αυστηρούς όρους για την μελλοντική διαχείριση του νέου αυτού κτιρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/08/2024

Αποχαιρετώντας τον Μάρτιν Φίλιπς και τη Τζένη Μαστοράκη

Σε έναν κόσμο που τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και απαιτεί συνεχώς το νέο και το φανταχτερό, η μουσική του Μάρτιν Φίλιπς και η ποίηση της Τζένης Μαστοράκη αποτελούν ένα καταφύγιο σπάνιας ομορφιάς και διακριτικής μελαγχολίας.

Updated | Πού να απευθυνθείτε για βοήθεια και υποστήριξη κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην Αττική

Πληροφορίες και χρήσιμα τηλέφωνα για τους πληγέντες αλλά και για όσους επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια.

Η Σάμος, ο φετινός τρύγος με εξαιρετικής ποιότητας Μοσχάτο και οι ιστορίες των παλιών αμπελουργών

Η Σάμος ξεκίνησε για τα καλά τον τρύγο με την πρωταγωνίστρια ποικιλία να βρίσκεται στην καλύτερη έκφραση της.

Το όνομα του Λευτέρη Πετρούνια θα δοθεί στο Σπίτι της Γυμναστικής

Ο χώρος που στεγάζεται στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο και με τη σειρά του θα στεγάσει το μέλλον της ελληνικής γυμναστικής θα λάβει το όνομα του τριπλού Ολυμπιονίκη, όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Επιχορηγήσεις 2.006.000 ευρώ από το ΥΠΠΟ για θεατρικές παραγωγές, φεστιβάλ και εκδηλώσεις

Το Υπουργείο Πολιτισμού μέσα από το πρόγραμμα Δημιουργική Ελλάδα στηρίζει το θέατρο και τους δημιουργούς του.

Αρχαία Όλυνθος: Μοναδική εμπειρία περιήγησης στον χώρο και στον χρόνο

Ο εκσυγχρονισμένος χώρος πληροφόρησης της Αρχαίας Ολύνθου προσφέρει στους επισκέπτες μια πρωτοποριακή και διαδραστική εμπειρία εξερεύνησης της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής.