Νέα σειρά podcast από το Innovathens: Όλα όσα χρειάζεσαι για να απογειωθείς στον επαγγελματικό τομέα

Σταθερά δραστήρια πηγή διά βίου μάθησης για τις σύγχρονες (ψηφιακές) απαιτήσεις στον επαγγελματικό στίβο, ο «κόμβος» της Τεχνόπολης εγκαινιάζει μια νέα σειρά επεισοδίων για να μάθεις μέσα σε λίγα λεπτά όσα θα αναβαθμίσουν την καριέρα σου. Παράλληλα, ξεκινάει μια νέα σειρά σεμιναρίων.

Digital Marketing


Κύκλοι σεμιναρίων ταχείας εκπαίδευσης, οι οποίοι και κατά τη διάρκεια του λοκντάουν παρέμειναν ζωντανοί, μεταδίδοντας το περιεχόμενό τους διά της οθόνης, είναι το βασικό εργαλείο που αξιοποιεί μέσα στα χρόνια ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης, το Innovathens, έχοντας αναπτύξει ένα δραστήριο δίκτυο ανθρώπων που ανταλλάσσει γνώσεις και πρακτικές πάνω στις –ψηφιακές– απαιτήσεις του επαγγελματικού στίβου σήμερα. Αυτό είναι και το περιεχόμενο στη νέα σειρά podcast που εγκαινιάζει από αρχές του 2022, φέρνοντας όλες τις απαντήσεις για την εξέλιξη ενός σύγχρονου επαγγελματία στα ακουστικά μας.

Τα podcast είναι η νο1 τάση πλέον στην κατανάλωση περιεχομένου, γεγονός διόλου τυχαίο σε σχέση με την καθημερινότητα όλων μας: ο χρόνος είναι περιορισμένος και το να ακούς αντί να διαβάζεις είναι πολύ πιο αποδοτικό, με εκατομμύρια κόσμου ανά την υφήλιο να πατάνε το play ενώ παράλληλα μαγειρεύουν, οδηγούν ή χαλαρώνουν στο κρεβάτι. Με αυτή τη σκέψη κατά νου, το Innovathens συγχρονίζεται στις νέες απαιτήσεις και προτείνει τέσσερις σεζόν, οι οποίες αποτελούνται από 12 ολιγόλεπτα επεισόδια η κάθε μία, πάνω στους τομείς του digital marketing, των social media, του content marketing, όπως και του ads & online PR mail marketing – τομείς δηλαδή που κάθε νεοφυής ή νεότευκτη επιχείρηση οφείλει να κατέχει, ώστε να καταστήσει το περιεχόμενό της ανταγωνιστικό.

Τι άλλο έρχεται από το Innovathens αυτόν το μήνα

Τα επεισόδια έρχονται στα διαδικτυακά κανάλια του Innovathens από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, με εβδομαδιαία ανανέωση περιεχομένου (κάθε Δευτέρα θα ανεβαίνει νέο επεισόδιο), ενώ την ίδια ημέρα εγκαινιάζεται και ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα επί πληρωμή εργαστηρίων και δωρεάν σεμιναρίων μέσω Zoom, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει κάλλιστα ως συγκοινωνούν δοχείο, ώστε να εκτοξεύσετε τις γνώσεις σας και την αποτελεσματικότητα των επιχειρηματικών κινήσεών σας. 

Innovathens

Αναλυτικότερα, στα προσεχώς υπάρχει ένα τριήμερο εργαστήριο digital marketing εισαγωγικού χαρακτήρα, κατά το οποίο οι συμμετέχοντες θα καταλάβουν πώς χτίζεται επί του πρακτέου μια ενοποιημένη στρατηγική ψηφιακής επικοινωνίας μέσα από τις ιστοσελίδες, τα κυριότερα social media, τα Google Adwords και Analytics κ.ο.κ. Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν περισσότερο, θα τρέξει και ένα πενταήμερο εργαστήριο ίδιας θεματικής, στο οποίο ο κύκλος μαθημάτων θα είναι εντατικός (20 ώρες συνολική διάρκεια), όπου οι συμμετέχοντες θα μάθουν να σχεδιάζουν επιτυχημένες ιστοσελίδες για τα προϊόντας τους, να χειρίζονται καλύτερα το υλικό τους ώστε να είναι "φιλικό" στις μηχανές αναζήτησης, να σχεδιάζουν στοχευμένες διαφημίσεις κ.ά.

Ένα ακόμη εργαστήριο αφιερώνεται στη δημιουργία site με Wordpress, ενώ σε συνεργασία με την 365 Evolution Lab και εισηγήτρια την Ειρήνη Κάσδαγλη θα παρουσιαστούν δύο εργαστήρια για την αυτογνωσία και την ευσυνειδητότητα (mindfulness).

Digital marketing Innovathens

Σταθερό ραντεβού του Innovathens παραμένουν τα δωρεάν σεμινάρια: Το "Personal Development" θα δείξει πώς η προσωπική ανάπτυξη συνδέεται με την αυτοπραγμάτωση και την ιδανική ηγεσία (leadership), ενώ στο "Πάτα pause!" (σε συνεργασία με την 365 EvolutionLab) θα γίνει μία πρώτη επαφή με την έννοια του mindfulness και πώς μέσα από αυτή η σπουδαία δεξιότητα μπορούμε να ζούμε με πιο ποιοτικό τρόπο. 

Αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα εργαστήρια, τις ημερομηνίες και τα κόστη θα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Innovathens.

 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Αστικός Περίπατος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Αναδεικνύοντας την παράκτια ζώνη με υπογραφή Χαρδαλιά

Υπεγράφη η σύμβαση της κατασκευής του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εβδομάδα 15-21 Ιουλίου

Η τρίτη εβδομάδα του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός" φέρνει οκτώ ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Δήμος Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας λόγω καύσωνα

Σε 24ωρη βάση η λειτουργία των Παιδικών Χαρών και των Ανοικτών Αθλητικών Κέντρων.

Όλα όσα πρέπει να δεις στο αφιέρωμα "1974 & 1944 - Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της"

Μια λίστα με τα highlights του επετειακού αφιερώματος που σχεδίασε ο Δήμος Αθηναίων, με αφορμή τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας αλλά και τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας από τη ναζιστική κατοχή.

"Νατέλα: Δεκαοχτώ χρόνια χωρίς τον Άλεξ": Η νέα σειρά podcast του istorima

Μια αληθινή ιστορία εξαφάνισης ενός παιδιού μέσα από τις διηγήσεις της μητέρας του, με την υπογραφή του οργανισμού συλλογής προφορικών ιστοριών istorima.

ΥΠΠΟ: Θωρακίζεται το Κάστρο της Κορώνης

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφθηκε το ιστορικό μνημείο, όπου υλοποιείται μεγάλο τεχνικό έργο στερέωσης.