Αθηνόραμα Summer in the City: Τα must-do του αθηναϊκού καλοκαιριού

Στις σελίδες του Αθηνόραμα Summer in the City που κυκλοφορεί δωρεάν μαζί με το αθηνόραμα στα περίπτερα την Πέμπτη 11/6 θα ανακαλύψετε τις πιο ξεχωριστές στιγμές του καλοκαιριού στην πόλη.

Αθηνόραμα Summer in the City: Τα must-do του αθηναϊκού καλοκαιριού

Στις σελίδες του Αθηνόραμα Summer in the City που κυκλοφορεί δωρεάν μαζί με το αθηνόραμα στα περίπτερα την Πέμπτη 11/6 θα ανακαλύψετε τις πιο ξεχωριστές στιγμές του καλοκαιριού στην πόλη για να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα για τις εβδομάδες που έρχονται.

Αθηνόραμα Summer in the City: Τα must-do του αθηναϊκού καλοκαιριού - εικόνα 1

Η Αθήνα είναι φρούτο με πάθος! Με το παγωτό να λιώνει στο χέρι –που λέει και το τραγούδι– διασχίζουμε την Ερμού προς το Μοναστηράκι, ανεβαίνουμε σε μια πανέμορφη ταράτσα και απολαμβάνουμε μια μοναδική στον κόσμο θέα –την Ακρόπολη φυσικά– πίνοντας κοκτέιλ και μπίρες. Κατεβαίνουμε από το Γκάζι για ένα ελληνικό live στην Τεχνόπολη ή μια χορευτική peformance του Φεστιβάλ Αθηνών στην Πειραιώς 260. Πιάνουμε πρώτη θέση γρασίδι στον κήπο του Μεγάρου για τα πιο φευγάτα ποπ τραγούδια.

Και, βέβαια, έχουμε το προνόμιο της εμπειρίας ν’ ακούμε μουσική και να βλέπουμε παραστάσεις σε ένα θέατρο-μνημείο όπως το Ηρώδειο. Παίρνουμε την παραλιακή και συνδυάζουμε μπάνιο, θαλάσσια σπορ, ουζάκι, προχωρημένες γεύσεις και χαλάρωση σε μια από τις οργανωμένες παραλίες του Σαρωνικού. Μπαίνουμε σε all day clubbing mood σε ένα από τα beach bars της αττικής ριβιέρας για χορό και βουτιές εναλλάξ.

Συνεχίζουμε προς Σούνιο και βρίσκουμε κρυμμένους παραδείσους για πριβέ καταστάσεις. Μένουμε στην ακτογραμμή μέχρι το βράδυ για μια καινούργια ταινία σε θερινό by the sea ή όμορφες ατμοσφαιρικές μελωδίες στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Κλείνουμε τραπέζι σε κήπο, σε βεράντα ή δίπλα στο κύμα και δοκιμάζουμε υπέροχες καλοκαιρινές γεύσεις, είτε γαστρονομικές δημιουργίες, είτε ξεχωριστή ελληνική κουζίνα, είτε casual πιάτα με άποψη.

Κάνουμε κοντινές εκδρομές για κατασκήνωση ή ροκ φεστιβάλ. Και, ως κορύφωση, πάντα υπάρχει μια πίστα για ν’ ανάψει το κέφι. Ή, φυσικά, ένα από τα all time classic κλαμπ της παραλιακής.

Είναι μερικές μόνο στιγμές από το έργο «προσεχώς» που λέγεται «αθηναϊκό καλοκαίρι» και φυσικά υπάρχουν πάρα πολλές ακόμη τέτοιες στιγμές σε άπειρες εκδοχές: θεαματικές, δροσερές, μεθυστικές, νόστιμες, ονειρικές. Στις σελίδες του Αθηνόραμα Summer in the City που κυκλοφορεί δωρεάν μαζί με το αθηνόραμα στα περίπτερα την Πέμπτη 11/6 θα τις ανακαλύψετε μία προς μία και με αυτές θα φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα για τις εβδομάδες που έρχονται και για τις… διακοπές πριν και μετά τις διακοπές.

Από εμάς παίρνετε την ουσία –τη μαγεία δηλαδή του να γεύεσαι την πόλη με πάθος, σαν λαχταριστό καλοκαιρινό φρούτο– και την πληροφορία: οι λεκέδες από κόκκινο σταφύλι βγαίνουν πιο εύκολα αν τρίψετε το ύφασμα με λεμόνι και το αφήσετε στον ήλιο πριν το πλύνετε. Αλλά γιατί να βγουν;

Καλό αθηναϊκό καλοκαίρι!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Olympic Festival Paris 2024 στο ΚΠΙΣΝ: Ένα φεστιβάλ για όλους αφιερωμένο στην ολυμπιακή χρονιά

Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, αναμεταδόσεις αγώνων και πολλές εκπλήξεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/07/2024

Το Lidl Kids Team Ελλάδος έζησε την εμπειρία του UEFA EURO 2024TM στο Βερολίνο

Μοναδικές στιγμές απόλαυσαν 11 παιδιά με τις οικογένειές τους στον αγώνα μεταξύ Ολλανδίας και Τούρκιας.

ΣΤΑ.ΣΥ.: Aναβάθμιση σταθμών Μετρό, νέα εικόνα και σύγχρονη ασφάλεια

Τεχνικές παρεμβάσεις στους σταθμούς του Μετρό βελτιώνουν την αισθητική και ενισχύουν την ασφάλεια, με LED φωτισμό και ανανεωμένα πλακίδια

Αστικός Περίπατος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Αναδεικνύοντας την παράκτια ζώνη με υπογραφή Χαρδαλιά

Υπεγράφη η σύμβαση της κατασκευής του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Το υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη.

Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων για την εβδομάδα 15-21 Ιουλίου

Η τρίτη εβδομάδα του θεσμού του Υπουργείου Πολιτισμού "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός" φέρνει οκτώ ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Δήμος Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας λόγω καύσωνα

Σε 24ωρη βάση η λειτουργία των Παιδικών Χαρών και των Ανοικτών Αθλητικών Κέντρων.