"Για τον Λουκιανό": Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο "Πατάρι"

Καλεσμένοι οι Αργύρης Μπακιρτζής, Σπύρος Παπαδόπουλος, Αγνή, Δώρος Δημοσθένους, Γιώργης Χριστοδούλου, Χρήστος Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι.

Λουκιανός Κηλαηδόνης

Αυτό το χειμώνα το "Πατάρι" πήρε ξανά ζωή. Με οικοδέσποινα την Μαρία Κηλαηδόνη, ζούμε και πάλι από τις αρχές Δεκεμβρίου μοναδικές βραδιές με υπέροχες μουσικές και εξαιρετικούς καλεσμένους σε αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο χώρο, το "Πατάρι" του θεάτρου "Μεταξουργείο" που γεμίζει κάθε φορά ασφυκτικά. Με αφορμή την συμπλήρωση των οκτώ χρόνων απουσίας του Λουκιανού, δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον ιδρυτή του "Παταριού", στον δημιουργό μοναδικών τραγουδιών και τρυφερών αναμνήσεων.

Λουκιανός Κηλαηδόνης

Τρία Σάββατα του Φεβρουαρίου λοιπόν, στις 8, 15 και 22 Φεβρουαρίου, η "αύρα" του Λουκιανού θα ξαναγεμίσει τον χώρο, μέσα από τα τραγούδια του, προβολές βίντεο από το προσωπικό του αρχείο, και αναγνώσεις αποσπασμάτων από δικά του κείμενα. Επίσης αγαπημένοι φίλοι του Λουκιανού θα παραβρεθούν στον χώρο και θα μας μιλήσουν για αυτόν μέσα από τις δικές τους ιστορίες.

Από την παρέα του "Παταριού" τα Σάββατα αυτά θα περάσουν ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Αγνή, ο Δώρος Δημοσθένους, ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο Χρήστος Παπαδόπουλος και πολλοί άλλοι.

Πληροφορίες: 6948053145 | Είσοδος: € 10

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης στον οδηγό του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Τα νέα του "Caja de Musica"

Ο Μανώλης Ρακιντζής, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, η Κατερίνα Ντίνου κ.α. έρχονται μέσα στον Απρίλιο στην αθηναϊκή μουσική σκηνή.

14/04/2025

Δέσποινα Βανδή feat. Rodinei: Το ντουέτο που δε γνωρίζαμε πως έχουμε ανάγκη

Κάποιοι κάνουν λόγο για την πιο απροσδόκητη on stage συνεργασία της χρονιάς.

Τι πραγματικά ισχύει με την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στις πίστες

Όλες οι έως τώρα πληροφορίες για το επικείμενο (;) comeback του.

Η Κατερίνα Λιόλιου κατεβαίνει στην Αθήνα

Μετά από έναν εκρηκτικό χειμώνα στη Θεσσαλονική έρχεται στο "Romeo" του Ελληνικού για έναν νέο κύκλο εμφανίσεων.

Last call για Ζερβουδάκη-Κανά στη "Βαβέλ"

Το σχήμα ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του με ένα τελευταίο ραντεβού.

Παράταση για τον Μίλτο Πασχαλίδη στον "Σταυρό του Νότου"

Ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα του περασμένου χειμώνα θα συνεχίσει μέχρι και αρχές Απρίλη.