4 κυριακάτικα ραντεβού με τη Μαρίνα Σπανού

Μετά την καλοκαιρινή της περιοδεία ανεβαίνει στην Κεντρική Σκηνή του "Σταυτού του Νότου".

Μαρίνα Σπανού ©Ελένη Σπάθη

Μετά από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, και τα μεγάλα sold out στο Κηποθέατρο Παπάγου και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, η Μαρίνα Σπανού μαζί με την μπάντα της επιστρέφει στην Αθήνα. Η ανερόμενη τραγουδίστρια-τραγουδοποιός δίνει ραντεβού στην Κεντρική Σκηνή του "Σταυρού Του Νότου" τις Κυριακές 24 Νοεμβρίου, 1, 8 και 15 Δεκεμβρίου (8.30 μ.μ.) για τέσσερις μοναδικές συναυλίες. Μαζί της οι Κωστής Βήχος (μπάσο, ενορχηστρώσεις), Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα), Αποστόλης Μπουρνιάς: κρουστά, τύμπανα) και Γιώργος Κουρέλης (πλήκτρα). Την καλλιτεχνική επιμέλεια υπογράφει ο Χρήστος Σπανός.

4 κυριακάτικα ραντεβού με τη Μαρίνα Σπανού - εικόνα 1

"Στο κέντρο της πόλης υπάρχει ένας κόσμος που οι Κυριακές είναι οι μικροί Αύγουστοι της εβδομάδας, υπάρχει ένας κόσμος που χωρά κάθε γωνιά της Αθήνας που μας έμαθε να μην ξεχνάμε, που κρατάει ταξίδια και βαλίτσες επιστροφής, και φορά όλα τα γράμματα που μείνανε μισάνοιχτα στο γραφείο στο κέντρο της πόλης υπάρχουμε εμείς, πιο ερωτευμένοι από ποτέ και για λίγο πιο μακριά από όσα στη σκέψη μας φωνάζουν έλα στον κόσμο μου λοιπόν, γιατί αυτές οι Κυριακές είναι για μας", γράφει η Μαρίνα Σπανού γα τις κυριακάτικες εμφανίσεις της στον "Σταυρό του Νότου".

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης στον οδηγό του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Κυριακές στο θέατρο Άλσος με τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά και τη Μαρία Παπαγεωργίου

Καταργώντας τα όρια των διαφορετικών γενεών, οι δύο ερμηνεύτριες συναντιούνται σε μια σειρά κοινών εμφανίσεων υπό τον γενικό τίτλο "Γυναίκες Δημιουργοί".

07/10/2024

"Ομερτά" για τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μαζί του μια δυναμική ομάδα μουσικών και τον στιχουργό Πάνο Δημητρόπουλο.

Το απόλυτο 80s & 90s party στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Οι Κώστας Μπίγαλης, Πωλίνα, Σοφία Βόσσου και Μαντώ σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους από την χρυσή εποχή της ελληνικής ποπ.

Βίκυ Καρατζόγλου: Λαϊκά αριστουργήματα στο "Σταυρό του Νότου Plus"

Η αγαπημένη φωνή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού επιστρέφει συνοδευόμενη από τις Μελίνα Ασλανίδου, Νατάσσα Μποφίλιου και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ο "Σταυρός του Νότου" γιορτάζει 30 χρόνια με ένα δυνατό πρόγραμμα

Με τρεις σκηνές γεμάτες αγαπημένα ονόματα, ο Σταυρός του Νότου ξεκινά τη νέα σεζόν 2024-2025 με εντυπωσιακές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.