Το απόλυτο 80s & 90s party στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Οι Κώστας Μπίγαλης, Πωλίνα, Σοφία Βόσσου και Μαντώ σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους από την χρυσή εποχή της ελληνικής ποπ.

Κώστας Μπίγαλης, Πωλίνα, Σοφία Βόσσου, Μαντώ

Οι Κώστας Μπίγαλης, Πωλίνα, Σοφία Βόσσου και Μαντώ έρχονται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για το απόλυτο 80s & 90s party. Τέσσερις κορυφαίοι εκπρόσωποι της ποπ σκηνής του '80 και '90, μας προσκαλούν σε μια μεγάλη γιορτή με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους από την χρυσή εποχή της ελληνικής ποπ. 

Ετοιμαστείτε για... "Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες" "Μελισσούλα" "Άνοιξη" "Στοιχηματίζω" "Του Αιγαίου τα Μπλούζ" "Το φιλαράκι" "Αυτό το καλοκαίρι" "Ροζ Μπικίνι" "Μετακόμιση" "Κατερίνα" "Αγκαλίτσες και φιλάκια" "Πους Απς" "Αν είναι να κολαστώ" "Με την πρώτη ματιά" "Δώσε μου ένα φιλί" "Ράδιο αγάπη μου" "Το χαδάκι" "Μπιρίμπα" "Κάνε και εσύ μια τρέλα" "Η κόρη του περιπτερά" και πολλά άλλα.

Τραγούδια από μια εποχή που όσοι την έζησαν θα την ξαναζήσουν. Οι νεότεροι την λατρεύουν και ζηλεύουν που δεν ήταν εκεί. Από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή ο Κώστας Μπίγαλης, η Πωλίνα, η Σοφία Βόσσου και η Μαντώ θα μας περιμένουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας ξεσηκώσουν με το πιο νοσταλγικό, γεμάτο θετικά vibes πάρτι της χρονιάς.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Δείτε τα προγράμματα για όλες τις πίστες και τις μουσικές σκηνές της πόλης εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

"Οι παρέες ξανασμίγουν" στη Σφίγγα

Επιστροφή στη μουσική σκηνή του κέντρου με πλούσιο πρόγραμμα.

07/10/2024

Κυριακές στο θέατρο Άλσος με τη Μαργαρίτα Ζορμπαλά και τη Μαρία Παπαγεωργίου

Καταργώντας τα όρια των διαφορετικών γενεών, οι δύο ερμηνεύτριες συναντιούνται σε μια σειρά κοινών εμφανίσεων υπό τον γενικό τίτλο "Γυναίκες Δημιουργοί".

"Ομερτά" για τον Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μαζί του μια δυναμική ομάδα μουσικών και τον στιχουργό Πάνο Δημητρόπουλο.

Βίκυ Καρατζόγλου: Λαϊκά αριστουργήματα στο "Σταυρό του Νότου Plus"

Η αγαπημένη φωνή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού επιστρέφει συνοδευόμενη από τις Μελίνα Ασλανίδου, Νατάσσα Μποφίλιου και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ο "Σταυρός του Νότου" γιορτάζει 30 χρόνια με ένα δυνατό πρόγραμμα

Με τρεις σκηνές γεμάτες αγαπημένα ονόματα, ο Σταυρός του Νότου ξεκινά τη νέα σεζόν 2024-2025 με εντυπωσιακές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.