Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Ταράτσα του Φοίβου © Δημήτρης Μακρής

Η "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει στο θέατρο Άλσος από τις 29 Μαΐου και κάθε Τετάρτη. Καλεσμένοι στις δύο πρώτες παραστάσεις θα είναι η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι καλεσμένοι του Ιουλίου, του Αυγούστου, του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου. Η προπώληση έχει ξεκινήσει μέσω more.com. 

Ταράτσα του Φοίβου
© Δημήτρης Μακρής

Καλεσμένοι στην "Ταράτσα του Φοίβου" τον Ιούνιο

  • 05/6: Νατάσσα Μποφίλιου & Βύρων Θεοδωρόπουλος.
  •  12/6: Σταμάτης Κραουνάης, Χρήστος Γεροντίδης, Δημήτρης Χριστοφορίδης
  •  19/6: Παύλος Παυλίδης & Θωμάς Ζάμπρας 
  •  26/6: Νίκος Ξυδάκης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Διονυσίου, Γιώργος Χατζηπαύλου

"Ταρατσαίες και Ταρατσαίοι, σηκωθείτε!  Βγείτε από τα υπόγεια και από τους διαδρόμους - κι ανεβείτε τα σκαλιά!  Ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του ξέρουν από χρόνια πως το καλοκαίρι δεν το περιμένουμε - είναι του χεριού μας. Και ξαναξεκινούν στο αγαπημένο Άλσος το πιο χειροποίητο πολυθέαμα που έγινε ποτέ: την "Ταράτσα του Φοίβου" Με συμπρωταγωνιστές το θηρίο της σκηνής, των "εκ των ων ουκ άνευ",  τον πανταχού παρόντα και τα πάντα ανατρέποντα Θανάση Αλευρά και τη φωτορυθμική και φωσφορούχα, την τεχνικολόρ, σινεμασκόπ, και για πρώτη φορά τρισδιάστατη Ρένα Μόρφη.  

Και -επιτέλους- με ειδική μεταγραφή απ’το Μουλέν Ρουζ, την βασίλισσα του θεάματος, την ντάμα κούπα, την μπριλάντε και κονσερτάντε Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Με δύο (τουλάχιστον) σπουδαίους καλεσμένους ανά εβδομάδα από το χώρο του τραγουδιού, του θεάτρου και της stand up comedy. 

Με θίασο ηθοποιών-χορευτών-ακροβατών- τραγουδιστών και με φαντασμαγορική ορχήστρα του χρυσού, πλατινένιου και ιπτάμενου Γιάννη Δίσκου. Με σκηνικά-κοστούμια από τον αναγεννησιακό μαιτρ, τον μάγο των χρωστήρων και τον αεροφωτογράφο των σωμάτων Πάρη Μέξη. Με χορογράφο από σόι που ζηλεύουν τα Μπολσόι, τη μαγευτική Εύη Σούλη. Με σύμπραξη στα κείμενα από τα γνωστά -και εξαιρετικά- υποκείμενα Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Δημήτρη Χριστοφορίδη. Με υπερσκηνοθέτη τον - σε απόλυτη και αιώνια συνεργασία με τις Μούσες και τον Αττικό ουρανό - Άγγελο Τριανταφύλλου.

Ερχόμαστε! Πάρτε γρανίτες, ψάθες, σωσίβια και αντηλιακά, βάλτε την πιο αεράτη βραδινή σας φορεσιά και -κυρίως- εξασφαλίστε εγκαίρως θέσεις. Το κρουαζιερόπλοιο του κέντρου της πόλης ανοίγει τα πανιά και τα σεντόνια του και επιστρέφει. Κάθε Τετάρτη στο ΑΛΣΟΣ, από 29 Μαΐου".

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.