Σαββατοκύριακα στο Περιβόλι του Ουρανού

Σταθερά με τον λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, τη Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου.

Το περιβόλι του ουρανού

Το Περιβόλι του Ουρανού, το ιστορικό μαγαζί στην Πλάκα, ξεκινά κι αυτή τη χρονιά με τη δοκιμασμένη πια "συνταγή" επιτυχίας που έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όλων μας! Με τον λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, τη Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Στέλιο Διονυσίου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου θα μας συντροφεύουν μουσικά κάθε Παρασκευή - Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος ξανά στο περιβόλι της καρδιάς μας! Πάντα με ανανεωμένο πρόγραμμα και καλό λαϊκό τραγούδι, με ποιότητα στη διασκέδαση, αλλά και μια σχέση αγάπης και σεβασμού με το κοινό. Από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το Περιβόλι του Ουρανού μας προσκαλεί για να γίνουμε όλοι μια παρέα τραγουδώντας με νοσταλγία μεγάλες παλιές και νέες επιτυχίες.

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

17/05/2024

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.

"Ο Σταύρος Ξαρχάκος προτείνει" στο θέατρο Άλσος

Μαζί με τους Βασίλη Δρογκάρη, Ηρακλή Ζάκκα, Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Υποδεχόμαστε την άνοιξη στο "Caja de Musica"

Τη σκηνή θα μοιραστούν η Ελένη Κατσούλη με τη Μαρία Αλαμανή, η Πολυξένη Καράκογλου και η νέα female μπάντα της Αθήνας, Très Lalà.