"Sasa Live Stage": Η νέα άφιξη στη νυχτερινή διασκέδαση της Παραλιακής

Πήρε τη θέση του «Galea Theater», κάνοντας λαμπερή πρεμιέρα με τον Δήμο Αναστασιάδη και τους Goin’ Through.

DimosAnastasiadis © Νίκος Δρούκας

Βρίσκεται στο 18 της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο Ελληνικό, και αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο φετινό καλοκαίρι. Με μια μεγάλη, λαμπερή πρεμιέρα, με την οποία έδειξε ότι φιλοδοξεί να εδραιωθεί στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και στο πάντα δημοφιλές μέτωπο της Παραλιακής. 

Ο λόγος για το ολοκαίνουριο "Sasa Live Stage", για το οποίο οι διεργασίες είχαν ξεκινήσει εδώ και κάποιον καιρό, αφού έρχεται να πάρει τη θέση του "Galea Theater". Τα πρώτα νέα ότι σχεδιαζόταν μια διαφορετική συνέχεια για το συγκεκριμένο club διέρρευσαν τον Μάιο, εμπλέκοντας τον ιδιοκτήτη του –τον έμπειρο επιχειρηματία Γιώργο Πάτση– με τον γνωστό μάνατζερ Μάριο Παπαδάτο

Καθώς φαίνεται, δηλαδή, οι δυο τους ένωσαν δυνάμεις κι αποφάσισαν να στήσουν έναν καινούριο χώρο, στοχευμένο στη φιλοξενία μουσικών προγραμμάτων. Στην πρεμιέρα της Παρασκευής 3/6 ξετυλίχθηκε μάλιστα και το σχήμα που θα αναλάβει την όλη εκκίνηση, το οποίο έχει ως κεντρική φιγούρα τον Δήμο Αναστασιάδη: άλλωστε ο 37χρονος τραγουδιστής και μουσικός από την Κατερίνη διανύει μια επιτυχημένη σεζόν, χάρη στο φρέσκο σουξέ "Σ' Αγαπάω Ακόμα". 

Δίπλα του επανεμφανίζονται οι οριακοί για τα εγχώρια χιπ χοπ πράγματα Goin' Through, εκπροσωπούμενοι από τον NiVO (Νίκο Βουρλιώτη), που θα έχει μαζί του στη σκηνή τον διάσημο ράπερ Ισορροπιστή. Τη σύνθεση συμπληρώνουν η Χριστίνα Μηλιού και η Nafsica, ενώ το σχήμα πλαισιώνει ως DJ ο Δημήτρης Μεταξάς.

Κι αυτή δείχνει να είναι μόνο η αρχή για το νέο night club της Ποσειδώνος, που αναμένεται να ξετυλίξει λεπτομερέστερα τα σχέδιά του μέσα στο προσεχές διάστημα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.