O Κώστας Τριανταφυλλίδης τραγουδάει στη Σφίγγα "Όνειρα Απατηλά"

Ο ερμηνευτής έρχεται στη μουσική σκηνή Σφίγγα για δύο Παρασκευές.

O Κώστας Τριανταφυλλίδης τραγουδάει στη Σφίγγα «Όνειρα Απατηλά»

Αυθεντικός ερμηνευτής του λαϊκού τραγουδιού, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις και στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Τις Παρασκευές 1 και 15 Απριλίου  θα ερμηνεύσει τραγούδια από το χθες και το σήμερα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά του ελληνικού κοινού. Ο ερμηνευτής ξαναέφερε στη μόδα χρυσές επιτυχίες όπως το ιστορικό "Όνειρο Απατηλό", που διασκεύασε αριστοτεχνικά ο Μίνως Μάτσας στην "Ευτυχία", την εξαιρετική μεταφορά της ζωής της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στο σινεμά.

Γεννημένος στην  Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν από πολιτικούς πρόσφυγες γονείς, ήρθε στην Ελλάδα το 1980, μόλις τεσσάρων ετών. Το 1989 παρακολουθεί μία συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στο Αττικόν και συνειδητοποιεί πως αυτός θα είναι ο δρόμος του στη ζωή. Στη δεκαετία του 1990 ρίχνεται στη μελέτη πιάνου, κιθάρας και παραδοσιακών έγχορδων και αφοσιώνεται στη λαϊκή μουσική.

Με μοναδικές ερμηνείες και βαθιά γνώση της μουσικής, ο Τριανταφυλλίδης συγκινεί και αφήνει το σημάδι του σε ό,τι κάνει. Στη φετινή παράσταση της Τζένης Κόλλια, "Πώς να σωπάσω", με αφηγητή τον σπουδαίο Κώστα Καζάκο, δείχνει το ταλέντο και τη δυναμική του, με ερμηνευτικό εύρος που ταξιδεύει και συγκινεί τον θεατή. Συνοδοιπόρος με σπουδαίες μορφές της ελληνικής μουσικής, εμφανίστηκε σε περιοδείες με τον Δημήτρη Μητροπάνο, συναντήθηκε δισκογραφικά με τον Γιώργο Νταλάρα και τη μεγάλη κυρία του τραγουδιού Μαρινέλλα και μεγαθήρια όπως η Βίκυ Μοσχολιού, ο Γιάννης Σπανός και η Σωτηρία Λεονάρδου.

Τις Παρασκευές 1 και 15 Απριλίου ο Κώστας Τριανταφυλλίδης ανεβαίνει στη σκηνή της Σφίγγας για την παράσταση "Όνειρα Απατηλά", πλαισιωμένος από τους ταλαντούχους μουσικούς της λαϊκής ορχήστρας του για να ξανασυναντηθεί με τον κόσμο.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.