Παράταση για την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Π131»

Όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου έκλεισε στην ατζέντα της η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του Ιανουαρίου, θα συνεχίσει να ξεφυλλίζει το «Άλμπουμ» της για έναν μήνα ακόμη.

Παράταση για την Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Π131»

Την πολυσχιδή διαδρομή της θα συνεχίσει να ξεδιπλώνει όλα τα Σάββατα του Φεβρουαρίου η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο «Πειραιώς 131», έναν από τους πιο άνετους, ανθρώπινους χώρους της πόλης. Φορμαρισμένη και γεμάτη ενέργεια, παρουσιάζει μια νοσταλγική περιπλάνηση στο βαθύ ρεπερτόριό της, γεμάτο συγκινησιακές στιγμές (τα «Θέλω να αλλάξεις το εισιτήριο» και «Θα ‘μαι Πάντα Εδώ» προσφέρουν δυο από τις πιο συναισθηματικές ερμηνείες της παράστασης), αλλά και στάσεις εκστατικές, όπου τραγούδια σαν το «Τράβα ρε Μάγκα» σε surf-rock εκδοχή, ή το τζαζίστικο «Τα Παιδιά της Γειτονιάς σου», δίνουν ανάσες στη σάλα.

Ο Γιάννης Παπαγεωργίου, ταλαντούχος τραγουδοποιός και λαϊκός κιθαρίστας, φέρνει ιδιαίτερη δυναμική στη σκηνή, με χορταστικές ερμηνείες σε τραγούδια όπως το «Ας Παν’ στην Ευχή τα Παλιά», ή το «Κάτω απ’ το Πουκάμισό μου», ενώ τα μουσικά γκάζια φορτσάρουν οι Bogaz Musique, σταθερή συνεργάτες της Τσαλιγοπούλου, που επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα μετά από μεγάλο διάστημα αποχής, για να εισπράξει την αγάπη του κοινού της και να εξασφαλίσει παράταση των εμφανίσεών της για έναν επιπλέον μήνα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.