Η «Ταράτσα του Φοίβου» μας αποχαιρετά με εκπλήξεις

Το best seller βαριετέ του Φοίβου Δεληβοριά ρίχνει αυλαία με ένα τελευταίο διήμερο στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου.

Η «Ταράτσα του Φοίβου» μας αποχαιρετά με εκπλήξεις

Νοσταλγία, συναίσθημα, γέλιο και ρομαντισμός, εκστατικό κέφι και ανατρεπτικές εμφανίσεις μερικών απ’ τους σημαντικότερους καλλιτέχνες στην σύγχρονη ιστορία της ελληνικής μουσικής, έκαναν την «Ταράτσα του Φοίβου» ένα σημείο αναφοράς στις συνήθειες τις πόλης την τελευταία τριετία, όμως όλα τα πράγματα έχουν ένα φινάλε. Τη δική του αυλαία θα κατεβάσει το best seller βαριετέ του Φοίβου Δεληβοριά στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου, με πρόγραμμα και καλεσμένους έκπληξη, αλλά και σταθερά πλάι του τη συμμορία των Θανάση Αλευρά, Νεφέλη Φασούλη και Alex De Paris, ενισχυμένους φέτος από τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, σε σκηνοθεσία του Άγγελου Τριανταφύλλου και με την ορχήστρα των Σωτήρη Ντούβα, Κωστή Χριστοδούλου, Σταμάτη Σταματάκη και Κώστα Παντέλη.

iΟι πόρτες ανοίγουν στις 8.30 μμ με είσοδο από €15 και ώρα έναρξης στις 8.30 μμ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.