Παραλιακά ξενύχτια σε «Romeo» και «Posidonio»

Ο Πάνος Κιάμος ξεσηκώνει μαζί με τον Νικηφόρο το «Posidonio», με ακομπλεξάριστο νεανικό κέφι μέχρι το πρωί, ενώ ο Γιώργος Σαμπάνης με τη Μαλού, την Κρυσταλλία και το ωραιότερο crowd της Αθήνας ανεβάζουν γκάζια στο «Romeo» με το ηλεκτρισμένο party vibe.

Παραλιακά ξενύχτια σε «Romeo» και «Posidonio»

Αν το ακραιφνές λαϊκό fun από τη μία και το μπιτάτο live party από την άλλη καθορίζουν το δίπολο της αθηναϊκής διασκέδασης τα τελευταία χρόνια, δύσκολα βρίσκει κάποιος πιο άξιους εκφραστές των δύο σχολών αυτήν τη στιγμή από τον Πάνο Κιάμο και τον Γιώργο Σαμπάνη. Δύο μπροστάρηδες της νυχτερινής Αθήνας, οι οποίοι βρέθηκαν φέτος δίπλα-δίπλα κι έχουν μετατρέψει το Ελληνικό σε πόλο έλξης της νυχτερινής διασκέδασης.

Νεανικό κοινό συγκεντρώνει ξανά στην πλατεία ο Γιώργος Σαμπάνης, που φέτος ξεκαλοκαιριάζει στο φρεσκαρισμένο «Romeo», με το ωραιότερο crowd της Αθήνας να κάνει το μαγαζί της παραλιακής να μοιάζει με πασαρέλα. Και μπορεί ο Σαμπάνης να μην έχει εκεί το εντυπωσιακό σκηνικό των χειμερινών του εμφανίσεων, όμως ο πιο μαζεμένος χώρος προσδίδει οικειότητα και ζεστασιά στο πρόγραμμά του, ενώ το support από τις Μαλού και Κρυσταλλία καθώς και τα φαντεζί μπαλέτα, που εκμεταλλεύονται κάθε χιλιοστό της πίστας, ανεβάζουν κατακόρυφα τη θερμοκρασία στο venue, το οποίο θα τον φιλοξενήσει αυστηρά μέχρι τις 20/7.

Ροκ εντάσεις και δυναμικά hits, όπως τα «Λόγια που καίνε», το «Μυστήριο τρένο» ή το «Σ’ αφήνω στον επόμενο», δίνουν το ρυθμό και στο πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο συνυπάρχουν ο Γιάννης Αγγελάκας («Σιγά Μην Κλάψω») ακριβώς δίπλα στον Γιώργο Μαζωνάκη («Η Καρδιά μου»)· επιλογή τόσο ριψοκίνδυνη όσο και το «Shallow» της Lady Gaga, κομμάτι που κορυφώνει το δυναμικό set list της Μαλού.

Παραλιακά ξενύχτια σε «Romeo» και «Posidonio» - εικόνα 1

Λιγότερο ριψοκίνδυνα είναι τα πράγματα στη next door πίστα του «Posidonio», όπου ο Πάνος Κιάμος παραμένει κυρίαρχος του παραλιακού κεφιού. Πιο ανεβασμένος από ποτέ, επιστρέφει έχοντας πίσω του ένα δυναμικό πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη, ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη κι εκτεταμένη σεζόν, το σαρωτικό σουξέ της οποίας φαίνεται έτοιμος να επαναλάβει και φέτος. Με τον Νικηφόρο ως άξιο υπασπιστή, στις φετινές του εμφανίσεις έρχεται ενισχυμένος από τις Αντωνέλλα και Courtney Parker, το πρόγραμμα όμως παίρνει φωτιά λίγο αφού σβήσουν τα φώτα, για να εκτυλιχτεί στη σκηνή ένα χαριτωμένο, ρομαντικό χορευτικό που προσκαλεί τον πρωταγωνιστή στην πίστα. Η απροσδόκητη επιλογή μιας μπιτάτης εκδοχής του «Carol of the bells» ντύνει μελωδικά ένα μπαλέτο εισαγωγής, που δίνει σήμα για την εντυπωσιακή είσοδο του frontman της παραλιακής, με ολόκληρη την πίστα να σηκώνεται κυριολεκτικά στα ουράνια για να τον υποδεχτεί.

Διαχρονικά σουξέ, από το «Σφύριξα κι έληξες» στο «Τρελοκομείο» και από τον «Χαρταετό» στο «Φωτιά με φωτιά» δίνουν ρυθμό στον έτοιμο για επιδείξεις ευλυγισίας λαό του, ενώ το περσινό viral «Θέλω να σε ξαναδώ» εμφανίζεται πλέον πιο... υποφωτισμένο, για να αφήσει και τα υπόλοιπα κομμάτια της δισκογραφίας να αναπνεύσουν. Παιχνιδιάρης με την εικόνα και το κοινό του, ο Κιάμος μιξάρει ανόθευτη διασκέδαση και μετρημένο χαβαλέ σε ένα κοκτέιλ που απογειώνεται χάρη στη μοναδική επαφή του με τον κόσμο, με αυτήν την τελευταία να είναι και ο τομέας στον οποίο δύσκολα μπορεί να βρει ανταγωνιστή, όχι μονάχα στην παραλιακή, αλλά στην αθηναϊκή νύχτα γενικότερα.

Γεγονός που, αν μη τι άλλο, επιβεβαιώνεται και από το ότι το πρόγραμμά του παραμένει σταθερά η πρώτη επιλογή της αδέσμευτης Αθήνας την τελευταία νύχτα πριν από το γάμο. Πέντε bachelorette parties επιβεβαίωσαν του λόγου το αληθές ένα τυχαίο σαββατόβραδο που επισκεφτήκαμε το «Posidonio», αριθμός που σίγουρα θα ενισχυθεί όσο μπαίνουμε βαθύτερα στη σεζόν των γάμων, και αυτή η μαγιά κοινού, ως γνωστόν, αποτελεί σαφή εγγύηση για το κέφι με το οποίο υπογράφει τα προγράμματά του ο πιο ακομπλεξάριστος των entertainers της πόλης.

Περισσότερες πληροφορίες

Posidonio

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
  • Night Life

Romeo Club

Ελληνικού 1, Ελληνικό
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.