Έξι σκηνές που φέρνουν την άνοιξη στη νυχτερινή Αθήνα

Είτε προτιμήσετε τους εκπροσώπους της χρυσής εποχής του ελληνικού τραγουδιού είτε τα χρυσά πρόσωπα της νέας μουσικής σκηνής της χώρας, ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι ανοιξιάτικες βραδιές της πόλης θα είναι γεμάτες με καλή μουσική.

Έξι σκηνές που φέρνουν την άνοιξη στη νυχτερινή Αθήνα

Είτε προτιμήσετε τους εκπροσώπους της χρυσής εποχής του ελληνικού τραγουδιού είτε τα χρυσά πρόσωπα της νέας μουσικής σκηνής της χώρας, ένα πράγμα είναι σίγουρο: οι ανοιξιάτικες βραδιές της πόλης θα είναι γεμάτες με καλή μουσική.

Νταλάρας και Μυστακίδης στο «Άλσος»

Έξι σκηνές που φέρνουν την άνοιξη στη νυχτερινή Αθήνα - εικόνα 1

Μια ωδή στη λαϊκή κιθάρα οργανώνει την Παρασκευή 15/3 ο Διονύσης Σαββόπουλος, καλώντας στο «Άλσος» τον Γιώργο Νταλάρα και τον Δημήτρη Μυστακίδη. Μαζί τους, σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια για την ιστορία ενός οργάνου δεμένου με την εξέλιξη της λαϊκής μουσικής, ο σπουδαίος κιθαρίστας Αχιλλέας Περσίδης (έναρξη 9 μ.μ., είσοδος από € 15).

Πασχάλης, Περίδης και Καλημέρη στη «Σφίγγα»

Έξι σκηνές που φέρνουν την άνοιξη στη νυχτερινή Αθήνα - εικόνα 2

Μια αναδρομή από τους Olympians μέχρι σήμερα ετοιμάζει ο Πασχάλης στην κεφάτη μουσική σκηνή στις 15, 22 και 29/3 (έναρξη 10.30 μ.μ., είσοδος από € 12). Εκεί, θα συναντήσει η Λιζέτα Καλημέρη τον Ορφέα Περίδη για πέντε Σάββατα από τις 16/3 με τη νέα, κοινή τους δισκογραφική δουλειά (έναρξη 10.30 μ.μ., είσοδος από € 13).

Γιώργος Χατζηνάσιος και Αλέκα Κανελλίδου στις «Γραμμές»

Έξι σκηνές που φέρνουν την άνοιξη στη νυχτερινή Αθήνα - εικόνα 3

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος συναντά για πρώτη φορά επί σκηνής τη βαθιά και πλήρη συναισθήματος φωνή της Αλέκας Κανελλίδου. Διατρέχοντας την ιστορία του ελληνικού ρεπερτορίου, θα μας παρασύρουν σ’ ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι από τις 16/3 (Σάββατο 10.30 μ.μ. και Κυριακή 7 μ.μ.).

Νατάσα Θεοδωρίδου, Πέτρος Ιακωβίδης, Stan στο «Fantasia»

Έξι σκηνές που φέρνουν την άνοιξη στη νυχτερινή Αθήνα - εικόνα 4

Μετά από 4 μήνες πολλαπλών sold out στη Θεσσαλονίκη, η Νατάσσα Θεοδωρίδου με τον Πέτρο Ιακωβίδη κατεβαίνουν στην Αθήνα από 15/3, για να ανεβάσουν τις θερμοκρασίες της παραλιακής μιξάροντας το μεγάλο λαϊκό ρεπερτόριο της πρώτης με το δυναμισμό του δεύτερου, αλλά και το νεανικό ποπ ηχόχρωμα του Stan Αντιπαριώτη.

Ελένη Βιτάλη και Βιολέτα Ίκαρη στο «Ίλιον Plus»

Έξι σκηνές που φέρνουν την άνοιξη στη νυχτερινή Αθήνα - εικόνα 5

Μετά τις εκρηκτικές, sold out εμφανίσεις του Ιανουαρίου, η Ελένη Βιτάλη επανέρχεται για τρεις επαναληπτικές παραστάσεις στις 16, 23 και 30/3, έχοντας πλάι της τη Βιολέτα Ίκαρη και τους Τζουμ, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με αναλλοίωτα τραγούδια της σπουδαίας ερμηνεύτριας της (έναρξη 10.30 μ.μ., είσοδος € 13).

Πέννυ Μπαλτατζή στο «Π131»

Έξι σκηνές που φέρνουν την άνοιξη στη νυχτερινή Αθήνα - εικόνα 6

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Ένα Φιλί», η Πέννυ Μπαλτατζή κάνει ποδαρικό στη νέα μουσική σκηνή της οδού Πειραιώς με έναν νέο κύκλο εμφανίσεων, γεμάτο αμεσότητα, κέφι και μπρίο, σε μια παράσταση ζεστή και γοητευτική σαν την ίδια. Παρασκευές 15, 22 και 29/3 (έναρξη 10.30 μ.μ., είσοδος από € 8).

Περισσότερες πληροφορίες

Fantasia

Λεωφ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
  • Night Life

Άλσος

Ευελπίδων 4, Πεδίον Άρεως

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.