Ο Διονύσης Σαββόπουλος μας οδηγεί στο Άλσος

«Παλιό στέκι – καινούρια παρέα» είναι το concept της αναβίωσης του Άλσους, που επιστρέφει στην πολιτιστική πραγματικότητα της Αθήνας με πολυσχιδές πρόγραμμα κάτω απ’ την μπαγκέτα του ασταμάτητου Νιόνιου.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μας οδηγεί στο Άλσος

«Παλιό στέκι – καινούρια παρέα» είναι το concept της αναβίωσης του Άλσους, που επιστρέφει στην πολιτιστική πραγματικότητα της Αθήνας με πολυσχιδές πρόγραμμα κάτω απ’ την μπαγκέτα του ασταμάτητου Νιόνιου.

Το αναψυκτήριο των ‘50s που, υπό την ηγεσία του πολυσχιδούς παρουσιαστή, στιχουργού, ηθοποιού και… «κυνηγού ταλέντων», Γιώργου Οικονομίδη, ανέδειξε καλλιτέχνες όπως ο Χάρυ Κλιν, ο Γιώργος Βογιατζής, ο Κώστας Χατζής και πολλοί, πολλοί άλλοι, πριν κλείσει τις πόρτες του για πολλά, πολλά χρόνια, αποκτά φέτος δεύτερη ζωή, στα χέρια ενός φάρου της σύγχρονης καλλιτεχνικής μας κληρονομιάς: ο Διονύσης Σαββόπουλος, με πλειάδα εκλεκτών συνεργατών και σχέδια που καθρεφτίζουν το ανεξάντλητο μεράκι του, αναλαμβάνει να γεμίζει το κτίριο δημιουργία για έξι μέρες την εβδομάδα, φιλοδοξώντας να μετατρέψει το «Άλσος» ξανά σε έμβλημα του Πεδίου του Άρεως και ζωντανό σημείο συνάντησης μιας αρκετά ταλαιπωρημένης περιοχής.

Με πρόγραμμα που θα διαρκέσει μέχρι το Πάσχα και την έννοια του καινούριου ως λέξη κλειδί, ο Νιόνιος θα παρουσιάζει ένα εναλλασσόμενο πολυθέαμα που θα πλέξει την αφρόκρεμα του σύγχρονου τραγουδιού και θεάτρου με τα νέα ταλέντα του αύριο, ενώ ανάμεσα στους ανθρώπους που θα σταθούν στο πλάι του, αναμένεται να είναι και η Λίνα Νικολακοπούλου, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της οικοδέσποινας για μια μέρα κάθε βδομάδα.

Περισσότερες πληροφορίες

Πεδίον του Άρεως

Πεδίον του Άρεως
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.