Τα σχήματα για τα φθινοπωρινά νυχτοπερπατήματα

Οι Αθηναίοι γυρίζουν στη βάση τους και η νύχτα στους ρυθμούς της, καθώς τα πιο επιτυχημένα σχήματα του καλοκαιριού επιστρέφουν μαζί με έναν ­βάρδο του ελληνικού λαϊκού.

Τα σχήματα για τα φθινοπωρινά νυχτοπερπατήματα

Οι Αθηναίοι γυρίζουν στη βάση τους και η νύχτα στους ρυθμούς της, καθώς τα πιο επιτυχημένα σχήματα του καλοκαιριού επιστρέφουν για φθινοπωρινά νυχτοπερπατήματα αλλά κι ένας ­βάρδος του ελληνικού λαϊκού κάνει την επαναφορά του.

Πάνος Κιάμος «Posidonio»

Τα σχήματα για τα φθινοπωρινά νυχτοπερπατήματα - εικόνα 1

Όταν στα μέσα του καλοκαιριού λέγαμε ότι ο Πάνος Κιάμος «θέλει να μας ξαναδεί», έπρεπε να το φανταστούμε ότι αυτή του η επιθυμία θα συνεχιζόταν και μέχρι τα βάθη του φθινοπώρου. Ο βάρδος της νυχτερινής Αθήνας δεν είχε άλλωστε στα χείλη του το viral hit μονάχα του καλοκαιριού, αλλά ολόκληρης της χρονιάς κατά πώς αποδεικνύεται.

Συνεχίζοντας να θεραπεύει τις πονεμένες καρδιές της πόλης, σβήνοντας τη φωτιά με φωτιά και λήγοντας τους σεβντάδες με ένα του σφύριγμα, ο Πάνος Κιάμος εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί σε ένα πρόγραμμα-απόλαυση, με τον δυναμικό Νικηφόρο, την απαστράπτουσα Μαλού αλλά και τους ανεβαστικούς Deevibes δίπλα του. (Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο)

Κωνσταντίνος Αργυρός «Fantasia»

Τα σχήματα για τα φθινοπωρινά νυχτοπερπατήματα - εικόνα 2

Έχοντας το τραγούδι-σύνθημα της προηγούμενης χρονιάς στις αποσκευές του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στην πιάτσα της παραλιακής το καλοκαίρι για να ανάψει φωτιές από την πίστα του «Fantasia». Τώρα αναλαμβάνει να κρατήσει ψηλά τη θερμοκρασία της διασκέδασης, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες του με μια υπερεπιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, κι επανέρχεται στη σταθερή αξία του παραθαλάσσιου μετώπου με ένα πρόγραμμα ικανό να σταθεί μέχρι τα βάθη του χειμώνα.

Με τον Νίνο δίπλα του, ο ζεν πρεμιέ του ελληνικού λαϊκού θα τραγουδά μέχρι τα «Ξημερώματα»... (Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή)

Θέμης Αδαμαντίδης «North Live Stage»

Τα σχήματα για τα φθινοπωρινά νυχτοπερπατήματα - εικόνα 3

Ένα από τα εμβληματικότερα ονόματα του ελληνικού λαϊκού, ο Θέμης Αδαμαντίδης, θα γεμίσει με τη φωνή και την ιστορία του την πίστα ενός από τα εμβληματικότερα μαγαζιά των βορείων προαστίων, του «North Live Stage» (πρώην «Εμπατή»), σε κάτι που αναμένεται ως ένα από τα πιο στιβαρά νυχτερινά προγράμματα της σεζόν. Τον πλαισιώνουν η Ελένη Χατζίδου και ο Πάνος Καλίδης. (Έναρξη: 14 Σεπτεμβρίου)

Μάκης Δημάκης «Βοτανικός»

Τα σχήματα για τα φθινοπωρινά νυχτοπερπατήματα - εικόνα 4

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της παλιάς και της νέας φρουράς του ελληνικού λαϊκού, ο Αντύπας και ο Μάκης Δημάκης, θα συναντηθούν φέτος στην πίστα του «Βοτανικού», πλαισιωμένοι από τους δυναμικούς Ραλλία Χρηστίδου και Βασίλη Δήμα, που πρωτοστατούν στα ελληνικά ραδιοφωνικά airplay με τις τελευταίες επιτυχίες τους.

Με την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στον «Βοτανικό», ο Αντύπας θα σφραγίσει ένα από τα πιο hot προγράμματα του φετινού χειμώνα, ο Μάκης Δημάκης θα πρωτοστατήσει για άλλη μια χρονιά στην αθηναϊκή νύχτα με τον ολόδικό του ξεσηκωτικό τρόπο, ενώ η Ραλλία Χρηστίδου και ο Βασίλης Δήμας, με τις μαγευτικές live παρουσίες τους θα δώσουν τη δική τους νότα στο πρόγραμμα που ξεκινά από την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή των Ιουλία Καλλιμάνη, Μαρία Κίου, Χριστίνα Ζιώγα και Barrice, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Περισσότερες πληροφορίες

Posidonio

Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
  • Night Life

Fantasia

Λεωφ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
  • Night Life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.