5+4 τελευταίες ευκαιρίες για νυχτερινό προσκύνημα

Λίγο προτού το θερμόμετρο πιάσει τριαντάρια και βάλουμε οριστικά ρότα για παραλία, σας προτείνουμε τα must-see της σεζόν που ρίχνει αυλαία, για να καλύψετε τα όποια ­κενά έχετε αφήσει στο αθηναϊκό nightlife.

 5+4 τελευταίες ευκαιρίες για νυχτερινό προσκύνημα

Οι ημέρες μακραίνουν, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, οι νύχτες πλανεύουν κι ενώ η παραλιακή φοράει τα καλά της για το καλοκαίρι, τα μεγάλα venues του κέντρου κατεβάζουν σιγά σιγά ρυθμούς, για να αποχαιρετήσουν τη χειμερινή περίοδο που κλείνει. Τελευταία ευκαιρία για στραφταλιζέ selfies στο λαμπερό πολυέλαιο της εισόδου του «Κέντρου Αθηνών», με τον Νίκο Οικονομόπουλο να ρίχνει αυλαία αυτό το Σάββατο (28/04), ενώ λίγο πιο ψηλά στην Πειραιώς, το ίδιο βράδυ, η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποχαιρετά το «Gazarte». Μία εβδομάδα αργότερα η μεγάλη ορχήστρα της Νατάσας Μποφίλιου κάνει τα τελευταία της κουρδίσματα προτού αποχαιρετήσει το «Γκάζι Live» στις 5/5, την ίδια βραδιά που το «Kremlino» θα κορυφώσει τα αγωνιστικά του κρεσέντο με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου επί σκηνής. Μη σας πιάνει μελαγχολία, σκεφτείτε ότι τα φινάλε οδηγούν σε νέες αρχές και σπεύστε για αποχαιρετισμούς στα καλύτερα της σεζόν που φεύγει για να υποδεχτεί τη σεζόν που έρχεται.

Baraonda

Γιάννης Πάριος (έως 28/4)

 5+4 τελευταίες ευκαιρίες για νυχτερινό προσκύνημα - εικόνα 1

Αδιαφιλονίκητος βάρδος του ερωτικού τραγουδιού, ένας ζωντανός θρύλος που διασχίζει και υπερβαίνει τις δεκαετίες, φέτος ο Γιάννης Πάριος δεν μας ταξίδεψε απλώς στο παρελθόν του ελληνικού τραγουδιού και της κοινωνίας που συντρόφεψε, αλλά μας υπενθύμισε για άλλη μία φορά τη διαχρονικότητα του κλασικού. Κάθε live εμπειρία μαζί του είναι μια συλλεκτική ανάμνηση και η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσετε μια τέτοια για τη φετινή σεζόν θα δοθεί αυτό το Σάββατο.

4711

Διονύσης Σχοινάς (έως 28/4)

 5+4 τελευταίες ευκαιρίες για νυχτερινό προσκύνημα - εικόνα 2

Το τελευταίο του εκρηκτικό πάρτι για τη φετινή σεζόν θα κάνει αυτό το παρασκευοσάββατο ο Διονύσης Σχοινάς προτού σαλπάρει για Κυκλάδες. Το άκρως απολαυστικό του πρόγραμμα, που έχει γίνει πια ετήσιο ραντεβού, ρίχνει αυτό το Σάββατο την αθηναϊκή του αυλαία, έχοντας χαράξει για άλλη μία χρονιά την τομή του live με το clubbing, με την Ειρήνη Ζέη μαζί του στο τραγούδι και τους DJs Antre και Teo στις συνομιλίες του μικροφώνου με τα beats.

Yton

Νίκος Βέρτης (έως 13/5)

 5+4 τελευταίες ευκαιρίες για νυχτερινό προσκύνημα - εικόνα 3

Το roller coaster του Νίκου Βέρτη τραβάει χειρόφρενο στις 13/5, με τον επιβλητικό αλλά και αναζωογονητικό χώρο του «YTON» να αποχαιρετά και τη φετινή σεζόν από πλεονεκτική θέση στην άτυπη κούρσα των venues που μετατρέπουν τις νυχτερινές εξόδους σε εμπειρία. Δεν ήταν βέβαια μόνο οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που έδωσαν στο κέντρο το ατού αλλά και το χορταστικό πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη, που βρήκε την τομή της συναυλιακής αμεσότητας με την απολαυστική πληθωρικότητα ενός σόου αλά Λας Βέγκας.

Hotel Ermou

Άννα Βίσση (έως 5/5)

 5+4 τελευταίες ευκαιρίες για νυχτερινό προσκύνημα - εικόνα 4

Το residency στο «Hotel Ερμού» μέτρησε φέτος την τρίτη του χρονιά, με την Άννα Βίσση και την big band της να δίνουν ένα μάθημα για το πώς πρέπει ένας mainstream καλλιτέχνης να παρουσιάζει και να ανανεώνει το ρεπερτόριό του. Το τελευταίο κουδούνι, άνευ απρόοπτης παράτασης, θα χτυπήσει το επόμενο Σάββατο 5/5 για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κι επιτυχημένα πειράματα της νυχτερινής Αθήνας, που καρφίτσωσε και πάλι το στέμμα της βασίλισσας στην κώμη της Βίσση.

Box Athens

Melisses & Τάμτα (έως 12/5)

 5+4 τελευταίες ευκαιρίες για νυχτερινό προσκύνημα - εικόνα 5

Τις πόρτες του θα κλείσει στις 12/5 το διαστημικό τούνελ στην είσοδο του «Box Athens», που για ακόμη μία σεζόν οδήγησε σε εκστατική απογείωση το πιο όμορφο, νεανικό crowd της πόλης. Η ανανεωτική live clubbing εμπειρία των Melisses, πλάι πλάι με τις οπτικοακουστικές εξτραβαγκάντσες της Τάμτα, αφήνουν πίσω μια υπερεπιτυχημένη χρονιά στη live νυχτερινή Αθήνα, η οποία σίγουρα θα περιμένει με λαχτάρα τα επόμενα σχέδια τόσο του χώρου όσο και της μπάντας.

Περισσότερες πληροφορίες

Gazarte

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.