Η Ελευθερία Πάτση έχει... άγριο πάθος για το τραγούδι

Μ’ αυτό επιστρέφει στον «Σταυρό», όπου έκανε το αθηναϊκό ντεμπούτο της και μας εντυπωσίασε, για δύο Κυριακές.

Η Ελευθερία Πάτση έχει... άγριο πάθος για το τραγούδι

Τη Θεσσαλονικιά Ελευθερία Πάτση τη γνωρίσαμε πριν από λίγο καιρό στο «Σταυρό του Νότου» χάρη στη Μυρτώ Κοντοβά, η οποία της έφτιαξε για το αθηναϊκό ντεμπούτο της ένα απενοχοποιημένο (και γι’ αυτό feelgood) πρόγραμμα ρίχνοντας γέφυρες στο ελληνικό τραγούδι από τη Σοφία Βέμπο στην Ελένη Βιτάλη, από τον Διονύση Σαββόπουλο στον Θανάση Παπακωνσταντίνου και από τον Μάρκο Βαμβακάρη στις Τρύπες. Της είχε γράψει και τραγούδια, το «Δεν έχω λόγια» που κυκλοφορούσε ήδη, κι άλλα τρία ανέκδοτα που τα πρωτοτραγούδησε στη σκηνή του Plus και η ανταπόκριση του κοινού προέκρινε το «Άγριο πάθος» ως το επόμενο single της.



Για δύο ακόμη Κυριακές (25 Φεβρουαρίου και 11 Μαρτίου), αυτά τα δύο κορίτσια της πόλης, το ένα από τη Θεσσαλονίκη, που έβαλε την ενέργεια και την ενδιαφέρουσα φωνή, και το άλλο από την Αθήνα, που έβαλε τις ιδέες γι’ αυτό το «κομιλφο-λαϊκό πρότζεκτ», επιστρέφουν στο Club του «Σταυρού» – με τους δημιουργικούς μουσικούς Βαγγέλη Τούντα, Γιάννη Δημητριάδη, Κώστα Πατσιώτη, Δημήτρη Σιάμπο, Τάκη Βασιλείου, Γιώργο Παχή και Γιάννη Σέρβο στο πλευρό τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Καίτη Γαρμπή και Γιώργος Λιβάνης κάνουν καλοκαίρι στο "LAV STAGE"

Το σχήμα θα ανοίγει ο Δημήτρης Σχοινάς.

10/06/2024

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".