One-man show υψηλών ταχυτήτων στο «ΥΤΟΝ»

Περιτριγυρισμένος από Δέντρα της Ζωής, ο Νίκος Βέρτης παρουσιάζει τα τραγούδια του σε ένα πρόγραμμα που μοιάζει με roller coaster.

One-man show υψηλών ταχυτήτων στο «ΥΤΟΝ»

Ο Νίκος Βέρτης έχει τρομερό μεράκι. Το «ΥΤΟΝ» στο βιομηχανικό χώρο της Πέτρου Ράλλη, με τη θεόρατη υποδοχή, το αμφιθεατρικό στήσιμο, τα καλαίσθητα τραπεζοκαθίσματα, τις επιφάνειες που καλύπτονται από ζαρωμένο λευκό ύφασμα τόσο για αισθητικούς όσο και για ηχοαπορροφητικούς λόγους και το απίστευτα κουρδισμένο προσωπικό (λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: τα τασάκια αλλάζουν σε ένα ή δύο αποτσίγαρα), είναι ιδανικά σχεδιασμένο και στημένο για να απολαύσεις ένα νυχτερινό μουσικό πρόγραμμα· σχεδόν ξεχνάς τις κακουχίες που έχεις περάσει σε άλλα νυχτομάγαζα.

Αυτός είναι ο καμβάς στον οποίο ο μανιώδης με την έννοια του σόου καλλιτέχνης προσθέτει ευρήματα σκηνικά και θεατρικά για να προσεγγίζει το πρότυπο των παραστάσεων που τον έχουν μαγέψει στο Λας Βέγκας και αλλού. Φέτος το κεντρικό θέμα του σόου είναι το Δέντρο της Ζωής. Υπάρχουν δύο τέτοια δέντρα: εκείνο που σκεπάζει την πασαρέλα της σκηνής και ανυψώνεται για να αποκαλύψει την πισίνα μέσα και πάνω από την οποία εκτυλίσσεται η θεατρική και ακροβατική εισαγωγή με επαγγελματίες χορευτές που φορούν κοστούμια αναγεννησιακής αισθητικής· το δεύτερο είναι η hi-tech κατασκευή με τις οθόνες στο βάθος της σκηνής, όπου προβάλλονται καλειδοσκοπικές εικόνες, γεωμετρικά σχήματα, διαμάντια, σύννεφα και φλόγες.

One-man show υψηλών ταχυτήτων στο «ΥΤΟΝ» - εικόνα 1

Το πρώτο μέρος του Βέρτη ξεκινά με εκείνον ακουμπισμένο στο πιάνο, με total black ένδυμα, να τραγουδά το «Πότε θα σε δω», ενώ τα μέλη της πολυμελούς ορχήστρας (μην προσπαθήσεις να τους μετρήσεις, είναι πολλοί και θα το χάσεις) ανεβαίνουν στη σκηνή από τα δεξιά και τα αριστερά της πλατείας. Αυτό το πρώτο μέρος είναι από τα καλύτερα που έχει παρουσιάσει ο τραγουδιστής μέχρι τώρα: κινούμενο σε υψηλή ταχύτητα, με άψογο ενορχηστρωτικό δέσιμο, σε κρατάει στην άκρη του καθίσματος!

Σπουδαία για άλλη μία φορά η ορχήστρα, δημιουργεί βοηθούμενη από τις ιδανικές συνθήκες ακουστικής του χώρου μια συναυλιακή κατάσταση – ειδικά τα βιολιά σε σαγηνεύουν με τα τερτίπια τους, όπως στην εκτέλεση του «Γύρισες αλλά». Τα νέα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (Δημήτρης Καραδήμος, Βαγγέλης Κακουριώτης και η Κατερίνα Λιόλιου που έχει τη μεγαλύτερη παρουσία) είναι επαρκή και συνδέουν τα μέρη χωρίς να γίνεται «κοιλιά». Το δικό μας tip: να έχεις έτοιμο το κινητό σου για να βιντεοσκοπήσεις το «Θέλω να με νιώσεις», όπου από την οροφή κατεβαίνει μια φωτιστική εγκατάσταση με λευκές σφαίρες και μια ακροβάτισσα δεμένη από αυτήν κόβει την ανάσα κάνοντας ριψοκίνδυνες επιδείξεις πάνω από τους θεατές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.