3 ζευγάρια με ισχυρή χημεία

Θα τα συναντήσεις να «φλερτάρουν» ανταλλάζοντας μουσικά «κοπλιμέντα» σε αθηναϊκές μουσικές σκηνές.

3 ζευγάρια με ισχυρή χημεία

Η χημεία ενός καλλιτεχνικού ζευγαριού δεν είναι πάντα εύκολο να επιτευχθεί σκηνικά. Ξεχωρίσαμε τρία ζευγάρια που εμφανίζονται αυτή την περίοδο σε αθηναϊκές μουσικές σκηνές και προτείνουμε να τα παρακολουθήσετε να «φλερτάρουν» ανταλλάζοντας μουσικά «κοπλιμέντα».

Χρήστος Θηβαίος - Μαρία Παπαγεωργίου

3 ζευγάρια με ισχυρή χημεία - εικόνα 1
©Stathis Photography

Μέχρι την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου θα βρίσκονται στο Club του «Σταυρού του Νότου» ο παλιός και η νέα του έντεχνου, που έδεσαν πάνω στη σκηνή βρίσκοντας τα κοινά σημεία της τραγουδοποιίας τους. Μαθαίνουμε ότι θα επιστρέψουν στον ίδιο χώρο πριν από το τέλος της σεζόν.

Αλέκα Κανελλίδου - Γιάννης Σπανός

3 ζευγάρια με ισχυρή χημεία - εικόνα 2

«Ξανά μαζί» τα Σάββατα του Ιανουαρίου στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», η ερμηνεύτρια με τη σαγηνευτική φωνή και ο συνθέτης που μας έχει χαρίσει υπέροχες μελωδίες παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με κλασικά ερωτικά τραγούδια και άρωμα παλιών εποχών.

Broken Radio

3 ζευγάρια με ισχυρή χημεία - εικόνα 3

Το project του Παναγιώτη Τσακαλάκου και της Μυριέλλας Κουρέντη είναι ένα non stop party με ραδιοφωνικά hits από το χώρο της pop, της rock, της hip hop και της R&B, που θα σας κάνει να χορεύετε όλο το βράδυ. Θα το παρουσιάσουν στο Club του «Σταυρού» τις Παρασκευές 19 και 26/1.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.