8 μουσικά προγράμματα που φτιάχνουν καλή διάθεση

Έχουν ατμόσφαιρα party, αγαπάνε την pop και το ρετρό τραγούδι, παρουσιάζονται από καλούς performers και είναι η καλύτερη πρόταση για τις γιορτές (αλλά φυσικά και έπειτα από αυτές).

8 μουσικά προγράμματα που φτιάχνουν καλή διάθεση

Έχουν ατμόσφαιρα party, αγαπάνε την pop και το ρετρό τραγούδι, παρουσιάζονται από καλούς performers και είναι η καλύτερη πρόταση για τις γιορτές (αλλά φυσικά και έπειτα από αυτές).

Polkar

8 μουσικά προγράμματα που φτιάχνουν καλή διάθεση - εικόνα 1

Η μπάντα με frontman τον ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου θα σας κεράσει θεσσαλονικιώτικη μπουγάτσα ανήμερα την Πρωτοχρονιά στο Club του «Σταυρού του Νότου», θα σας διασκεδάσει με διασκευές και θα σας προσφέρει εσώρουχα για να τα πετάξετε στη σκηνή. Guests ο Γιάννης Καρακατσάνης και ο Σίμος Κακάλας.

Ελάτε για να σας μπει καλύτερα το 2018

8 μουσικά προγράμματα που φτιάχνουν καλή διάθεση - εικόνα 2

Το ραδιοφωνικό παραγωγό Πάνο Σουρούνη, τον Σπύρο Γραμμένο, τον ηθοποιό Δημήτρη Φραγκιόγλου και τους Jaguar Bombs τους συνδέει ένα νήμα που θα το πιάσουν σ’ αυτό το μουσικοθεατρικό party μετά την αλλαγή του χρόνου στο Plus του «Σταυρού του Νότου».

Imam Baildi

8 μουσικά προγράμματα που φτιάχνουν καλή διάθεση - εικόνα 3

Δέκα χρόνια γιορτάζει η μπάντα του Ορέστη και του Λύσανδρου Φαληρέα, που δημιούργησε μόδα με τις ευχάριστα ethnic και swing διασκευές παλιών ελληνικών τραγουδιών. Θα τα ακούσετε όλα σε ένα χορταστικό πρόγραμμα στο Upstairs του «Passport Κεραμεικός» την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.

Ευρυδίκη & Friends

8 μουσικά προγράμματα που φτιάχνουν καλή διάθεση - εικόνα 4

Από το διασκεδαστικό throwback party της Ευρυδίκης με χορευτικά τραγούδια από τα ’60s μέχρι τα ’90s στο «Hotel Ερμού» έχουν περάσει μέχρι τώρα η Σοφία Βόσσου και ο Πασχάλης, ενώ την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου special guests θα είναι η Καίτη Γαρμπή και η Θωμαή Απέργη. Μαζί και οι οπερατικοί Stereo Soul.

Τα παιδιά της Σφίγγας

8 μουσικά προγράμματα που φτιάχνουν καλή διάθεση - εικόνα 5
©Stavros Habakis

Ρίψη λουλουδιών και χαρτοπετσετών συνοδεύει αυτό το «ιαματικό θέαμα τραγουδιών» που δικαιολογεί απόλυτα το χαρακτηρισμό του καθώς αφήνει ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη των θεατών. Το παρουσιάζουν τα καταπληκτικά αγόρια της ομάδας Σπείρα Σπείρα με special guest τον Σταμάτη Κραουνάκη φυσικά (κάθε Δευτέρα στη «Σφίγγα»).

Πάνος Μουζουράκης

8 μουσικά προγράμματα που φτιάχνουν καλή διάθεση - εικόνα 6
©Fotis Konstantopoulos

Στον «Δον Παναγιώτη», ο γοητευτικός entertainer τραγουδάει από το «Φωτόσπαθο» μέχρι Radiohead, ενώ στο ενδιάμεσο σχολιάζει το «The Voice» και τη δισκογραφική του και απογειώνει τα σκετς που έχει γράψει ο συμπρωταγωνιστής του Ζήσης Ρούμπος (κάθε Παρασκευή στο «Anodos Live Stage»).

Toni Sfinos

8 μουσικά προγράμματα που φτιάχνουν καλή διάθεση - εικόνα 7

Στο «Βοτανικός Plus», ο πλουμιστός entertainer παρουσιάζει μια μεγάλη παραγωγή... φερμένη από το Λας Βέγκας. Σκετς, drag show, χορευτικά τραγούδια από τα παλιά ακόμη και πτήσεις πάνω από το κοινό εναλλάσσονται σε μια υπερκινητική μουσική παράσταση με θαυμάσια κοστούμια και ρετρό διάθεση.

ΜΕΛISSES

8 μουσικά προγράμματα που φτιάχνουν καλή διάθεση - εικόνα 8

Στην τρίτη της χρονιά στο «Box Athens», η pop μπάντα καταφέρνει να ανανεώσει το ενδιαφέρον μας με ένα φρεσκαρισμένο μουσικό πρόγραμμα, με νέες σκηνικές ιδέες και με μια Τάμτα εντυπωσιακή τόσο ερμηνευτικά όσο και ενδυματολογικά (Παρασκευή 29 έως και Κυριακή 31 Δεκεμβρίου ειδικά γι’ αυτό το τριήμερο και στη συνέχεια κάθε Παρασκευή και Σάββατο).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.