4 πρεμιέρες με feelgood αέρα σε μουσικές σκηνές

Αλέγρα και ενισχυμένα μουσικά προγράμματα από δημοφιλείς καλλιτέχνες ξεκινούν να παρουσιάζονται στις αρχές Δεκεμβρίου.

4 πρεμιέρες με feelgood αέρα σε μουσικές σκηνές

Αλέγρα και ενισχυμένα μουσικά προγράμματα από δημοφιλείς καλλιτέχνες ξεκινούν να παρουσιάζονται στις αρχές Δεκεμβρίου.

Μιχάλης Χατζηγιάννης

από Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στο «Φως»

4 πρεμιέρες με feelgood αέρα σε μουσικές σκηνές - εικόνα 1

Ο pop τραγουδοποιός έχει κάνει δισκογραφικό comeback με τη Λίνα Νικολακοπούλου («Κράτα με εδώ», «Κοίτα με» και «Σε ποιον να πω το σ’ αγαπώ» με τη Δήμητρα Γαλάνη) και γράφοντας ένα τραγούδι για τη Μαλού. Επιστρέφει και στη σκηνή κάθε Παρασκευή και Σάββατο με μια μουσική παράσταση στην οποία θα συμπρωταγωνιστεί ο Θανάσης Αλευράς (ακόμη τον θυμόμαστε να μιμείται τη Νατάσσα Μποφίλιου στην «Ταράτσα του Φοίβου» και γελάμε) και τη σκηνοθετική επιμέλεια θα έχει η Ελένη Γκασούκα. Θα συμμετέχει επίσης η τραγουδίστρια Νεκταρήλια Τσομπάνογλου, που τον συνόδευε στις καλοκαιρινές συναυλίες του.

Imam Baildi

από Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στο «PassPort Κεραμεικός»

Στο Upstairs ολοκληρώνουν την επετειακή περιοδεία για τα δέκα χρόνια τους, η οποία τους οδήγησε σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η μπάντα του Ορέστη και του Λύσανδρου Φαληρέα, που συνέβαλε με τις feelgood ενορχηστρώσεις της να γίνει μόδα η ρετρό δισκογραφία, θα παρουσιάσει και υλικό από τον επερχόμενο δίσκο της. Από τη νεο-παραδοσιακή σκηνή προέρχονται οι ΚΑΛΤΑband, που θα ανοίγουν όλες τις Παρασκευές του Δεκεμβρίου τις εμφανίσεις των Imam Baildi.

Κωστής Μαραβέγιας

από Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο «Άνοδος Live Stage»

Ο παλαιομοδίτικα ρομαντικός, εξωστρεφής και νηφάλιος τραγουδοποιός βρίσκεται σε μια ακμαία φάση της καριέρας του μεταξύ τηλεόρασης (είναι coach στο «The Voice») και της σκηνής. Θα παρουσιάσει τις άλλοτε παιχνιδιάρικες κι άλλοτε γλυκόπικρες επιτυχίες του, από τη «Λόλα» μέχρι το «Ζεστό κρασί» από τον τελευταίο του δίσκο «Κατάστρωμα», συνδέοντάς τις με το offbeat χιούμορ του. Η μπάντα του, που δίνει στα τραγούδια του αυτό το feelgood χρώμα, αποτελείται από τους Νίκο Αγγλούπα, Άγγελο Αγγελίδη, Jim Staridas και Κρίτωνα Μπελλώνια. Οι προγραμματισμένες ημερομηνίες των εμφανίσεών του Κωστή Μαραβέγια είναι για όλα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου (2, 9, 16, 23 και 30), αλλά αμφιβάλλουμε ότι θα είναι αρκετά για τους πολυάριθμους παλιούς και νέους fans του.

Πάνος Μουζουράκης

από Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στο «Άνοδος Live Stage»

Σαν άλλος Δον Κιχώτης μεταμορφώνεται σε Δον Παναγιώτη και παρουσιάζει για λίγες Παρασκευές ένα πρόγραμμα «που θα μας λύσει όλα μας τα θέματα και θα μας δημιουργήσει καινούρια». Με τη συνδρομή του stand-up κωμικού και ηθοποιού Ζήση Ρούμπου, που γράφει τα κείμενα, του δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Μιχάλη Παούρη, τον οποίο ο Al Di Meola έχει χαρακτηρίσει ως τον «πιο γρήγορο παίχτη εγχόρδων», και της Μυρτούς Ναούμ, η οποία βγήκε στο προσκήνιο χάρη στο περσινό «The Voice» έπειτα από ενδιαφέρουσες συνεργασίες, η πρόταση του Πάνου Μουζουράκη γι’ αυτήν τη σεζόν είναι η εξής: «Στήσαμε ένα πάρτυ, όπως αυτά τα παλιά που κάναμε στα σπίτια μας, αυτά που χορεύαμε, γελάγαμε και φλερτάραμε χορεύοντας μπλουζ. Αυτά που έλυναν ή έμπλεκαν ακόμα περισσότερο τα γκομενικά μας, αυτά που οι φίλοι άκουγαν το εσώψυχα μας και την μπουρδολογία μας. Αυτά που ο καθένας είχε την παραγγελιά του και πεταγόμασταν με ευκολία από τον Elvis στον Ζαμπέτα και από τον Σαββόπουλο στους Supertramp». Σκεφτόμαστε από τώρα ποια παραγγελιά θα κάνουμε...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

H "Ταράτσα του Φοίβου" επιστρέφει για να ξορκίσει το κακό

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο θέατρο Άλσος (27/5), όπου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του μίλησαν για όλα εκείνα που σημαίνουν για τους ίδιους καλοκαίρι, τα παλιά αθηναϊκά αναψυκτήρια και την ανάγκη να φέρουν πίσω το γούρι της "Ταράτσας".

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς
28/05/2024

Άνοιξη στις πίστες: Ποια προγράμματα συνεχίζουν και ποια ξεκινάνε;

Ειδικά όταν πέφτει αργά, το Πάσχα ορίζει (συνήθως) ένα τέλος σεζόν για τη νυχτερινή διασκέδαση χειμερινού τύπου. Αλλά κάποιοι από τους μεγάλους κλειστούς χώρους της πόλης επιλέγουν να παραμείνουν ανοιχτοί μέχρι να καλοκαιριάσει –με μερικούς, μάλιστα, να προτείνουν και νέα σχήματα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την "Ταράτσα του Φοίβου"

O Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στο θέατρο Άλσος για ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα.

Άννα Βίσση: Closing party στο "Hotel Ερμού"

Η Άννα Βίσση και η εξαιρετική της μπάντα θα αποχαιρετίσουν μουσικά το κοινό, μετά από 6 μήνες απολύτως επιτυχημένων και sold out εμφανίσεων.

Τα νέα του "Caja De Musica"

Η Ηρώ, ο Μιθριδάτης, Κατερίνα Ντίνου αλλά και η παρέα Ένας κάποιος είναι ορισμένοι από τους προσκεκλημένους της φιλόξενης μουσικής σκηνής.

Last call για τις MEΛΙSSES με τον Σάκη Ρουβά

Τέσσερις τελευταίες Electric Nights στο "Έναστρον".

Ο Σπύρος Γραμμένος στο club του "Σταυρού του Νότου"

Μια διαφορετική παράσταση κάθε βδομάδα για καθένα από τα Σάββατα του Απριλίου.